SOKAZ forum
10 Liga proljeće 2016
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
10 Liga proljeće 2016
Stvarno si optimist Kirinko,nakon kaj napraviš nulu u 10 ligi,prijetiš se ovima iz 6. lige!

Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
10 Liga proljeće 2016
.. .ajde Brode...pa valjda ti dobro znaš kaj piše na onoj našoj flaši
ili ti moram ponovno poslati slike
...sve ostalo su tehnička pitanja
...naravno,moramo pojačati treninge

...sve ostalo su tehnička pitanja
...naravno,moramo pojačati treninge
10 Liga proljeće 2016
Nemojte mi kapetana napaditi
hahahahaha
Rekao mi je da se čuva za najbolje,a i od sljedeček kola smo se i malo pojačali tak da se nadam da barem bude zanimljivo ako ništa drugo!!!

Rekao mi je da se čuva za najbolje,a i od sljedeček kola smo se i malo pojačali tak da se nadam da barem bude zanimljivo ako ništa drugo!!!
10 Liga proljeće 2016
Ste vidli kak je Grza upiknul partiju i slomil utakmicu!

10 Liga proljeće 2016
Grza
Sad se I Palicki gace tresu

10 Liga proljeće 2016
Kak je samo navukel Ružića na foru opuštanja kad mu je pustil prvi set.
M A E S T R A L N O !!!!

M A E S T R A L N O !!!!
10 Liga proljeće 2016
Bravo Aquashopovci
Bilo je samo pitanje vremena kad bu Grza počel pobjeđivat.
Bilo je samo pitanje vremena kad bu Grza počel pobjeđivat.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
10 Liga proljeće 2016
Da u pravu si, i to Stiga gaćedrda je napisao/la:Grza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
10 Liga proljeće 2016
Kaj igras u stiginim proizvodima
to ti ne bu pomoglo protiv
nabrijanog Grze

to ti ne bu pomoglo protiv
nabrijanog Grze
10 Liga proljeće 2016
Hail Grza i vodozemci (kak ih je dobro Dren nazval)!!!
Al Kirinko me razocarao ko covjeka, bar zbog Drenića...

Al Kirinko me razocarao ko covjeka, bar zbog Drenića...
10 Liga proljeće 2016
...
ne stavljaj mi sol na ranu
...a kaj to bi sa Kartarošima
loš dan
ili su u korizme

...a kaj to bi sa Kartarošima
10 Liga proljeće 2016
ma.
Posložilo se. Stalco je dobra ekipa...i realno su za nijansu jači.
No fakat nijansu...imamo mi par igrača koji njima nikak ne pašu, imaju oni koji ne pašu nama. Pa mislim da je realno da smo poprilično izjednačene ekipe i da nitko od nas ne bi bio nesretan i da je završilo 5:5.
Sad, ta nijansa lako izblijedi kad te malo sreća pomazi ili ako dobro kreneš u meč odnosno ako je tvoj dan.
Pa. Jučer nije izblijedila već je bila malo podebljana
Žao mi zbog Koske, cura je tako lijepo igrala a Feješ je tako sprasičario da je to čudo. Podkrajšek kaže 11 prasica on, 7 mreža pa milimetar vani Koske. Sudac koji sudi I VODI statistiku
Ja iskreno nisam brojao ali je bilo par prijelomnih onih šugavih kad ti protivnik jedva stigne loptu, ona putuje pola sata, čekaš je na smeš i onda samo lizne rub.
Prijelomna tekma za 5:3 odnosno 6:2 pa kako je bilo 6:2 slijedeću sam i ja malo pokušavao gluposti pa i izgubio

Podkrajšek sinoć bio nedodirljiv, Feješ kad uđe u seriju igra bar za 3 razreda jače od 10. lige (ali ulazi i u negativne serije. kad to posloži bit će iznimno neugodan protivnik), treći igrač indisponiran (al manje od mene
) Sve skupa, zaslužena pobjeda, bez obzira na prasice. Jedina posljedica što smo poslije morali Koske gemištima vraćat u normalu 
Al za Pešću budemo spremni. 5:5, 7:3 sad je na redu 9:1
Posložilo se. Stalco je dobra ekipa...i realno su za nijansu jači.
No fakat nijansu...imamo mi par igrača koji njima nikak ne pašu, imaju oni koji ne pašu nama. Pa mislim da je realno da smo poprilično izjednačene ekipe i da nitko od nas ne bi bio nesretan i da je završilo 5:5.
Sad, ta nijansa lako izblijedi kad te malo sreća pomazi ili ako dobro kreneš u meč odnosno ako je tvoj dan.
Pa. Jučer nije izblijedila već je bila malo podebljana
Žao mi zbog Koske, cura je tako lijepo igrala a Feješ je tako sprasičario da je to čudo. Podkrajšek kaže 11 prasica on, 7 mreža pa milimetar vani Koske. Sudac koji sudi I VODI statistiku
Ja iskreno nisam brojao ali je bilo par prijelomnih onih šugavih kad ti protivnik jedva stigne loptu, ona putuje pola sata, čekaš je na smeš i onda samo lizne rub.
Prijelomna tekma za 5:3 odnosno 6:2 pa kako je bilo 6:2 slijedeću sam i ja malo pokušavao gluposti pa i izgubio
Podkrajšek sinoć bio nedodirljiv, Feješ kad uđe u seriju igra bar za 3 razreda jače od 10. lige (ali ulazi i u negativne serije. kad to posloži bit će iznimno neugodan protivnik), treći igrač indisponiran (al manje od mene
Al za Pešću budemo spremni. 5:5, 7:3 sad je na redu 9:1
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
10 Liga proljeće 2016
9.1 smo mi popili na stolu do
...al krasna dvorana

10 Liga proljeće 2016
To je čovjek,u svemu vidi nešto pozitivno! 
10 Liga proljeće 2016
...
Dren, svaka čast
slikovito
...a ja sam mogao igrat do jutra i vjerovatno ne bi dobil partiju
jedino ako bi protivnik zaspal za stolom
...za vas se specijalno pripremamo
tak da smo si i pojačanje nabavili
...kaj se Koske tiče trebala bi igrati za nas
mislim da bi odmah proigrala

...a ja sam mogao igrat do jutra i vjerovatno ne bi dobil partiju
...za vas se specijalno pripremamo
...kaj se Koske tiče trebala bi igrati za nas
10 Liga proljeće 2016
misliš dva u osam ste popili il je ovo neka nova mjerawolf je napisao/la:9.1 smo mi popili na stolu do...al krasna dvorana
![]()
10 Liga proljeće 2016
a maestralno čišćenje poda dvorane u Gredicama predstavnika STK Utrine Tumi nitko ni da prokomentira, zgleda da bu morali pomest još po koju dvoranu
10 Liga proljeće 2016
Kaj misliš da čitaju forum ?? Ako da onda ....Zoka , Čaja , Žac
...al možete vi i bolje 
10 Liga proljeće 2016
...jbt...sve gledam
i ne vjerujem
pa jedino Pešča još nije zabilježila poraz
a mogli smo i više
...sve me je sram sada
...sve me je sram sada
10 Liga proljeće 2016
čitaju čitaju al anonimno, stara škola, sve znaju a niš ne pričajuwolf je napisao/la:Kaj misliš da čitaju forum ?? Ako da onda ....Zoka , Čaja , Žac![]()
![]()
...al možete vi i bolje