5. liga proljeće 2009.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
masterinsider
Kontakt:

#161 Post Postao/la masterinsider »

prior vs utrine 5-5

tome sam se nadal ali ne u scenariju u kojem Vešligaj pobjedi Stipetića,
tako da Prior mora biti sretniji a bogami i mi :B: , čini mi se da derbi u 10 kolu nebu niš odlučival :rolleyes:
Zrinski

#162 Post Postao/la Zrinski »

Odradili smo 9 kolo i odmah danas počinjemo sa pripremama za predstojeći derbi protiv UTRINA :misli: :mirko:

Navodno Utrinaši danas imaj meč protiv Petra Zrinskog, Utrinaši kakve su prognoze? :D
Izra
Kontakt:

#163 Post Postao/la Izra »

dogovorili smo se da moramo uzeti 3 boda tako da iduce kolo bude zanimljivije :E:

usput cestitam na uspjehu na vodovodu, nek svi vide kako se igra u ovoj petoj ligi :zubo:

steta sto kotlovnik nije maznuo glada, nije bio daleko...
Zrinski

#164 Post Postao/la Zrinski »

Izra je napisao/la:dogovorili smo se da moramo uzeti 3 boda tako da iduce kolo bude zanimljivije :E:

usput cestitam na uspjehu na vodovodu, nek svi vide kako se igra u ovoj petoj ligi :zubo:

steta sto kotlovnik nije maznuo glada, nije bio daleko...
Hvala,

ova 5 liga ima 6-7 ekipa koje bi se mogle održati u 3 ligi, a neke možda i u drugoj :zubo: :cheer: :headbang: :headbang:
masterinsider
Kontakt:

#165 Post Postao/la masterinsider »

Izra je napisao/la:dogovorili smo se da moramo uzeti 3 boda tako da iduce kolo bude zanimljivije :E:

Mi smo na tu temu aktivirali Kovačeca iz mirovine da se zagrije za derbi :yesss:
Kile

#166 Post Postao/la Kile »

Ago je napisao/la:Odradili smo 9 kolo i odmah danas počinjemo sa pripremama za predstojeći derbi protiv UTRINA :misli: :mirko:

Navodno Utrinaši danas imaj meč protiv Petra Zrinskog, Utrinaši kakve su prognoze? :D
OOOOOO :eek: .....kad je taj derbi....igrate kod Tumare jel...to ću obavezno doć gledat( a ne kao neki špijunirat ehm :rolleyes: Izra,ehm),da ostanemo u kladioničarskom duhu :zubo: ...prognoziram...6:4 za Škofinu....mislim da sve ovisi kolko će Masterinsider bit nasapunan, meni se na Vodovodu tolko nasapunao tijekom meća da mi je skliznuo iz ruku u pravom smislu rijeći :ajooj: :top: :top: ....imam jedan prigovor na to Masterinsideru :D :D a to je da nije u redu da se nasapunaš tijekom meća odnosno da postaješ sve sklizaviji i sklizaviji(oliti sve bolje i bolje igraš)...mislim da bi fer plej bio da si ili nasapunan ili nisi..... :lol:
Inaće čestitke svima na uspjehu na Vodovodu...drago mi je vidjet neke stare poznanike kako guraju daleko :lux: :lux:
reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler
masterinsider
Kontakt:

#167 Post Postao/la masterinsider »

Kile je napisao/la: ..prognoziram...6:4 za Škofinu....mislim da sve ovisi kolko će Masterinsider bit nasapunan,
Ti ne prognoziraš, već želiš taj rezultat :D ,
o meni nikad niš ne ovisi :cry:
ak bu Zrinski na nivou Vodovoda a Coha na svom, mene netrebaju,
ja bum došel navijati :cheer: :cheer: :cheer:
Kile

#168 Post Postao/la Kile »

masterinsider je napisao/la:
Kile je napisao/la: ..prognoziram...6:4 za Škofinu....mislim da sve ovisi kolko će Masterinsider bit nasapunan,
Ti ne prognoziraš, već želiš taj rezultat :D ,
o meni nikad niš ne ovisi :cry:
ak bu Zrinski na nivou Vodovoda a Coha na svom, mene netrebaju,
isto se ti nasapunaj... :zubo: :zubo: :top:
Zrinski

#169 Post Postao/la Zrinski »

Kile je napisao/la:
to i nije tak loša ideja, mogel se bi i ja nasapunati za svaki slučaj, :strah:

daj mi molim te otkri tajnu koji ti sapun koristiš jer mi se čini da znaš koji je sapun the best :lol: :w:
Kile

#170 Post Postao/la Kile »

Ago je napisao/la:
Kile je napisao/la:
to i nije tak loša ideja, mogel se bi i ja nasapunati za svaki slučaj, :strah:

daj mi molim te otkri tajnu koji ti sapun koristiš jer mi se čini da znaš koji je sapun the best :lol: :w:
:rofl: :rofl: to bi bio skriveni kompliment valjda, hvala hvala.....al ne bi ti za sad preporucio ovaj svoj sapun jer je malo nepredvidljiv :zubo: :zubo: ...nekad vlaži kožu pa sam protivniku sav sklizav i neugodan, a nekad suši pa sam lako uhvatljiv :misli: ...jos nisam naucio kako se koristi taj sapun al valjda budem jednom...uz puno treninga :top:
wolf
Kontakt:

#171 Post Postao/la wolf »

masterinsider je napisao/la:ak bu Zrinski na nivou Vodovoda a Coha na svom, mene netrebaju,
Dečki nemojte zaboravit da je Tonchi nasapunal Granta juniora na Vodovodu :s: :mirko: ..... tak da ....dršte gaće :D
ČUPKO

#172 Post Postao/la ČUPKO »

mi smo pokupovali sve sapune protiv trava na www.softom protiv trave :gitara: :headbang:
masterinsider
Kontakt:

#173 Post Postao/la masterinsider »

kb je napisao/la: Dečki nemojte zaboravit da je Tonchi nasapunal Granta juniora na Vodovodu :s: :mirko: ..... tak da ....dršte gaće :D

Kod nas bi Mali Grant bio 5-6 igrać :lol:
masterinsider
Kontakt:

#174 Post Postao/la masterinsider »

ČUPKO je napisao/la:mi smo pokupovali sve sapune protiv trava na www.softom protiv trave :gitara: :headbang:

Daj rađe malo skomentiraj jućerašnju tekmu :confused:
Izra
Kontakt:

#175 Post Postao/la Izra »

decki su vidjeli na forumu nas dogovor za 3 boda i odlucili "nece moci ove noci" :O:

nema neke filozofije, ja opravdano izgubio od trbusica (izvarao me sa malim rotacijama a ja se pecao ko konj :( ). danijel je hladan igrao protiv horvata malo slabije nego inace ali je zato covjek odigrao ko joo se hyuk :eek: . srecko i zac su u nekim trenutcima bili blizu ali ne dovoljno.

jedino par smo bili blizu da dobijemo i izgubili, na 8:8 u petom setu smo imali servu i dosli na 8:10... iako nam taj bod nista ne znaci kao ni njima pobjeda.

sad se mozemo posvetiti treniranju protiv trave. zac nam skoro cijelu sezonu nije igrao jer ga zadnja 3 mjeseca treniramo na gumu "master-insider" svaki dan po 8 sati. uz njegove 3 partije valjda mozemo izvuci nerijeseno ili pobjedu da se ovi koji idu u vise lige ne umisle. :B:
Zrinski

#176 Post Postao/la Zrinski »

Petar Zrinski je solidna ekipa i nas su iznenadili, još mi se vrte po glavi neke situacije sa te tekme :ljut: :cry:

By the way mladići se moraju dobro "nasapunati" za tekmu protiv njih,
izbor sapuna mogao bi biti presudan :rofl: :lol:
Kile

#177 Post Postao/la Kile »

Ago je napisao/la:Petar Zrinski je solidna ekipa i nas su iznenadili, još mi se vrte po glavi neke situacije sa te tekme :ljut: :cry:

By the way mladići se moraju dobro "nasapunati" za tekmu protiv njih,
izbor sapuna mogao bi biti presudan
:rofl: :lol:
Jebemti da....nikako nam misu laka zadnja dva kola :( .....ali ne bojimo se mi ničega ni nekih Stipetića koji čudno igraju i svi ih se boje jer igraju čudno i sve šamaraju s forehandom i imaju jako dobar skor :strah: ....ni nekih malih/velikih rotacija :frajer: .......is it a bird, is it a plane, no its that idiot from that Sokaz forum named Kile who should be studying and not doing this :lol: :lol:
Sve će ovisit o sapunu :zubo: :zubo: .....nego kad igrate vi, ajmo, šta se šuti, oću doć gledat????
Zrinski

#178 Post Postao/la Zrinski »

kapetani još nisu zasjedali :D
masterinsider
Kontakt:

#179 Post Postao/la masterinsider »

Petak 8. 5. 2009. u 19:30, kod Tumare.

Navodno dećki do tada planiraju svaki dan odigrati neku tekmu protiv "travara" da se što bolje pripreme, čujem da se danas igra protiv Kalafata, molio bih izvještaj da vidimo na kojo ste razini priprema, i to poslije svake tekme odnosno treninga :top:
Izra
Kontakt:

#180 Post Postao/la Izra »

izvjestaj: ja i danijel bez vecih problema s travom, srecko malo slabije, zac nije ni isao jer ima i ovako sigurnu tricu :D
Odgovorite