NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dkiri

PostPostano: pon srp 18, 2016 1:24 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

... Klanja se iihhhhhaaaaa, drago mi je da je Trnski uskočil u 9-tu...sada budemo mogli baciti i revanš Very Happy Juhuu a i padobranci budu kompletni Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Topspin

PostPostano: čet srp 21, 2016 11:13 am    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Sa novom ekipom i Jazbinom si na dobitku, tj. jaci suigraci i treninzi Thumbs up .
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: uto srp 26, 2016 10:05 am    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

dkiri (napisa):
... Klanja se iihhhhhaaaaa, drago mi je da je Trnski uskočil u 9-tu...sada budemo mogli baciti i revanš Very Happy Juhuu

Kak je uskočil u ljigu 9. krug pakla kad se Padobrancima nije otvoril padobran i završili su kao 5. u svojoj 10. ljigi, a kolko ja znam 5. su pušioničari (i mi smo prošlu sezonu bili ''odlični 5.'' u ljigi 8. nos ti posran)
dkiri

PostPostano: sri srp 27, 2016 5:24 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

... Zubo Thumbs up imaš pravo Guga Klanja se ali kak stvari stoje neko se mora i ,,prošvercati,, ljigu više Very Happy
...pošto je Ikota sve tak i planiral do zadnjeg kola bilo bi u redu da mu se to i ostvari Moli Yesss!
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri srp 27, 2016 8:52 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Ma nema veze.

Normalno da postoji šansa da se provuku kroz iglene uši, ali ja vjerujem da ako ostanu ove godine u 10. ligi + pojačanje

"Trnski-Ne Dam Ti Robota (nadimak)"

oni će biti glavni favoriti za osvajanje 10. ljige.
99,99% će ići 2 ljige naprijed jer ne vidim način na koji bi mogli biti lošiji od 2. mjesta.
Treba uzeti u obzir da će za 3 ljetna mjeseca Danko-Bananko još napredovati jer ima jake sparing partnere u Pećini, a to isto se odnosi i na Ćelestonea Poglavicu Paličku koji je pokazao već ovu sezonu da postaje jako neugodan i dobar igrač.

Zato ne treba eventualno ostajanje u 10. ligi shvatiti tragično jer su ekipno "posložili kockice" s Trnskim i biti će odlična ekipa.
Isto tako, Mikloška se mora "ozbiljno uloviti treninga" i početi igrati kako se od njega očekuje jer u protivnom (po meni) glatko postaje po jačini samo 4. igrač u ekipi (a još prije dvije godine je bio 1.)

Kaj se tiče tog nesretnog 5. mjesta na kraju se uvijek pokaže da to ne mora biti najveća tragedija na planeti jer se potpuno ista stvar dogodila i nama prošle sezone (čak i gora) jer meni i dan danas nije jasno pomoću kojih trikova mi nismo išli barem jednu ljigu naprijed, nego smo završili samo 5.
Ali već iduće sezone (ove) smo eto bili 2. Mogli smo biti i 1. i to nakon kaj smo se malo "uigravali" kao i obično prva 4 kola i dali Mariju iz Odre malo fore i materijala da nam napiše na forumu kako nema šanse da idemo naprijed.
I.......naprotiv, ne da idemo naprijed, nego idemo čak neplanirano 2. ljige naprijed.A da smo prošlu sezonu otišli 1 ljigu naprijed (kako je trebalo-moralo biti) stvarno je veliko pitanje dali bi ponovno uspjeli ići za jednu ljigu naprijed (iz 7. u 6.)
Dakle, potpuno ista stvar se dešava sada mojim prijateljima Padobrancima čiji sam član i ja skoro postao prije dvije godine, kada su nijanse odlučile da ipak odem u Zagonđije.

Kada sagledaš stvari iz više kuteva, jedno je sigurno, a to je da u Sokazu 99% igrača ako igra u komadu nekoliko sezona i barem jednom tjedno i malo odtrenira nakon tog perioda SIGURNO zaigra u ligi koja je adekvatna jačini njihove igre i uloženog truda u trening Thumbs up
I nema tu nikakvog rezultata na sreću, to je jednostavno - ogledalo, vidi se kakav si i koliko si

jak (nejak) u igri
&
stabilan (nestabilan) u glavi Afro
Pale

PostPostano: pet srp 29, 2016 12:36 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Sve stoji osim....
Zagonđije su bili peti na kraju jesenskog djela dok smo mi na proljetnom djelu. Puuno manje ekipa odustane kroz zimu nego kroz ljeto, tak da se možemo svi zajedno nadati našem ulasku u 9. razred.
GO je nažalost gotov i sada počinje mukotrpan rad za pingpong stolom.
Hrvoje i Dražen su na moru, dok ćemo mi ostali Padobranci trenkat.
Lp Ikota

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet srp 29, 2016 2:21 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Ja sam još tu, do idučeg četvrtka pa bi mogli probati organizirati kakav trening.
Možemo pozvati eventualno i onog Radusina ROFL
Pale

PostPostano: pet srp 29, 2016 3:06 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Može ja sam za Thumbs up
Moramo se samo dogovoriti gdje uzeti Pingic

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
japanac

PostPostano: pet srp 29, 2016 3:35 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Vjesnik ti sigurno radi , nazovi Zovka , lp
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet srp 29, 2016 5:11 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Vjesnik je ok, čuo sam da imaju i klimu pa nije prevruće bum nazvao Zovka.
Za termin predlažem nedjelju ujutro oko 11, a kaj se tiče radnih dana u obzir dolazi samo utorak jer u četvrtak idem na put.
Ja najranije mogu doći oko 17 sati, ali možemo mi početi i kasnije, ovisno kak se dogovorimo.

Oj Radusine, ako čitaš ove retke javi mi se.
Isto tako, bilo bi lijepo da se još netko priključi pa pozivam i druge igrače jer je ovo vjerojatno zadnji organizirani trening do 20.08.
Ikota i ja ćemo ovdje na forumu potvrditi termin treninga.
Guga

PostPostano: pet srp 29, 2016 5:37 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Evo samo da obavijestim eventualno zainteresirane.
Trening je dogovoren za :

Sutra, Subota, 30.07.2016.
dvorana Vjesnik
od 10-13 sati (možemo i duže, ali mislim da bu nam 3 sata igre taman)
20 kuna po igraču

Svi dobri, ajde i samo solidni igrači (primili bumo i Radusina) su dobrodošli, a nakon toga svi fino odemo doma na ručak, finu papicu.
Iako, neki buju sigurno imali "kamen u želucu" nakon kaj buju bili "natamburani" na treningu pa je dobar apetit na subotnjem ručku - upitan Laughing
Guga

PostPostano: sub srp 30, 2016 12:14 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Kao što sam predvidio, 3 sata nam je bilo previše.

Izdržali smo jedva nešto preko 2 sata i preznojili smo se ko "mali praščići" Beljenje
Šteta da das nije bilo više jer moj poziv nije urodio većim odazivom, ali i ovako smo se naigrali.
Kaj se Lapičke, pardon Paličke tiče, mogu reći da igra ko zmaj.
Bez obzira na pauzu za godišnji odmor i činjenicu da je danas igral prvi put...igral je - odlično Klanja se
To samo potvrđuje moje tvrdnje da će Padobranci biti favoriti broj 1. u 10. ljigii (ako ostanu) ili ozbiljni kandidati za prolaz dalje u 9. krugu pakla (ako prođu) Thumbs up

Danas smo igrali sa XuShaofa lopticom koju je Palička donio iz Jazbine i moram reći da sam imao silnih problema s kontrolom loptice.
Možda je Pavić fakat u pravu kada kaže da su njima dali neku čudnu seriju loptica jer koliko se sjećam ona loptica XuShaofa s kojom sam igral prije 2 tjedna je bila potpuno drukčija Eeeek!

Uglavnom, ova današnja ja bila puno, puno mekša dok su DHS i isto XuShaofa ??? od prije 2 tjedna bile puno tvrđe i bolje sam ih osjetio "na drvu" kod svakog udarca.
Osim toga je ova danas bila izrazito lagana (činila mi se ko perce) i nije se baš vrtila.
Dobro, možda je bio problem i u mojim greškama + činjenici da Palička ima soft, ali, osjećal sam se nesigurno u udarcima.

Ovo me je zabrinulo zato jer bi mi trebali igrati sa XuShaofa lopticama domaće tekme i sada me muči pitanje kakve buju bile te naše loptice Confused Eeeek! Znoj Moli Pojma nemam

U svakom slučaju, trebati će malo trenirati da se priviknemo, a ne samo igrati tekme kao prošlih nekoliko sezona.

PS. Radusin se prepal, pa nije došel Very Happy

Zadnja promjena: Guga; sub srp 30, 2016 1:09 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
japanac

PostPostano: sub srp 30, 2016 12:16 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Ko je bio ? U utorak stoji termin ? lp
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub srp 30, 2016 12:25 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Bilo nas je samo troje, sram bilo sve koje sam zval a nisu došli Evil Very Happy
Kaj se termina u utorak tiča, za sada to nije aktualno jer smo igrali danas, a ako budemo opet igrali budem napisal tu na forumu.

Ponavljam, šteta da nije došlo više ljudi jer mislim da je ovaj termin, vikendom prije ručka dobar i nije još prevruće u dvorani.
Očito je puno ljudi već na moru, a i mnogima se trenutno ne igra jer su uzeli ljetnu pauzu prije jesenjske sezone.

Zadnja promjena: Guga; sub srp 30, 2016 1:06 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sub srp 30, 2016 12:50 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Bravo dečki, ja sam na plok-ploku. Plok plok!
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub srp 30, 2016 1:04 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Šteta, baš sam si i tebe "zapikiral" Very Happy
55

PostPostano: sub srp 30, 2016 1:40 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Sorry... Brukica
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: sub srp 30, 2016 4:24 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Nekako moj komentar ne paše pod ovu temu ali paše pod dvoranu Vjesnik.
SINNI je bio u 14 s, 26°C u dvorani a vani 31°C, mi zadovoljni. Prisutno 10 igrača razlih liga, od 11. - 19., raznih materijala (trava, soft, antispin, backside), ugodno druženje, kao i obično.
Ponavljamo već u Ut 2.8. u 19 s i PONOVNO u Su (REDOVNI GODIŠNJI TERMIN) u 14 s. Svi su pozvani. Najbolje je kada je prisutno 12 igrača jer ima 5 stolova.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub srp 30, 2016 4:40 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Ma samo ti piši. Vidiš, nisam znao da ćete se okupiti u utorak, a baš sam planirao odigrati još jednom prije nego krenem u četvrtak na put.
Budem vidio kak bum s vremenom u utorak,
pa možda dođem i ja jer je jako teško okupiti protivnike za igru Thumbs up
MUNJA2

PostPostano: sub srp 30, 2016 6:11 pm    Naslov : Igrač od jeseni traži ekipu 9. lige Citirajte i odgovorite

Dapače, inače je ovaj ljetni (pomoćni) termin u Ut samo do kraja kolovoza a TRAJNI TERMIN (glavni) je SUBOTOM u 14 s, bez prekida - cijele godine. Uvijek se možeš priključiti kada nemaš partnera (za pingač mislim), bez obaveza, dođeš kada hoćeš a kada ti dosadi ne dođeš. LP.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.