SOKAZ forum
13. liga jesen 2016
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
13. liga jesen 2016
Vjeverko napisa:
Evo, mogli bi pokrenuti nagradnu igru....
Pitanje je: PREPOZNAJTE LISCA
Nagrada: Tromjesečna prepiska s GUGOM na forumu.
Ulovljen je lukavi Lisac kod pokušaja provale u obližnji kokošinjac...

inače je poznat kao veliki ljubitelj nogometa i voli igrati pingić u majci svog nogometnog idola

Kaj sad, ja sam dobil nagradno tromjesečno dopisivanje sam - sa sobom ?
Nema veze, znači da sve ostaje po starom...
Evo, mogli bi pokrenuti nagradnu igru....
Pitanje je: PREPOZNAJTE LISCA
Nagrada: Tromjesečna prepiska s GUGOM na forumu.
Ulovljen je lukavi Lisac kod pokušaja provale u obližnji kokošinjac...

inače je poznat kao veliki ljubitelj nogometa i voli igrati pingić u majci svog nogometnog idola

Kaj sad, ja sam dobil nagradno tromjesečno dopisivanje sam - sa sobom ?
Nema veze, znači da sve ostaje po starom...
The Only Way Is Up...rutinski
13. liga jesen 2016
Protuigra, tko je Vjeverko?
Odem u njegov profil i tamo ništa ne piše, ni ime ni prezime, ni liga... ma ništa.
Pošto sam pomislio da se ne radi o gremlinu ili alienu malo sam istražio po stranici... otkrio sam da se najvjerojatnije radi o igraču http://www.sokaz.hr/bazaig.php?id=2355&tip=prva

Odem u njegov profil i tamo ništa ne piše, ni ime ni prezime, ni liga... ma ništa.
Pošto sam pomislio da se ne radi o gremlinu ili alienu malo sam istražio po stranici... otkrio sam da se najvjerojatnije radi o igraču http://www.sokaz.hr/bazaig.php?id=2355&tip=prva
13. liga jesen 2016

evo tebi malo morgen...
Daleko je taj diletant Vujasić Robert kojeg si naveo od prave Vjeverice

Zadnja izmjena: Guga, dana/u čet lis 20, 2016 10:35 am, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
13. liga jesen 2016
Utješno , ekipu je pogodio ali ne i personu 
13. liga jesen 2016
Gospon japanac, zašto vaši nezgodni suigrači ne stave rezultat naše tekme na stranicu?
Zar još uvijek ne mogu doći k sebi kako nisu pobijedili, nakon vodstva od 5:2

Zar još uvijek ne mogu doći k sebi kako nisu pobijedili, nakon vodstva od 5:2

13. liga jesen 2016
Ne , nema problema , prežalili smo bodove
Danas igramo protiv VG Pilići pa sutra budu išli rezultai ovih tekmi ,
lp
lp
13. liga jesen 2016
Pilići,pilići. Niste dobro krenuli.
13. liga jesen 2016
Jos jedna tekma iza nas, cestitke deckima iz HiP-a na odlicnoj borbi i prekrasnim poenima
Kristijan
Hucuk
Kristijan
Hucuk
13. liga jesen 2016
Cestitke Hucuk-u od ekipe Susteri. Morate ipak u drugom dijelu sezone malo usporiti da nam ne pobjegnete previse. Nama iduci tjedan slijedi derbi protiv ekipe Jastreb i ove vase pobjede nam daju motivaciju da odigramo najbolje protiv njih kako ne bi dobili po
i nadam se iduce godine bili s vama u ligi.
13. liga jesen 2016
Ivane, bili s nama u ligi ili ne uvijek prijateljski mozete dobit po tamburi
Cestitke ekipi Ritmo i mojim deckima na osvojenom bodu sinoc, pogotovo Vidicu koji je nadigrao gospodicnu Lauru, joker igracicu ekipe ritmo koja igra svemirski pingac obzirom na nase ulicarsko znanje istog
Nadam se da ce mi se jos jednom pruzit prilika odigrat barem jedan prijateljski mec sa gospodinom Simatovicem i njegovim pionirima prije nego zavrsi u starackom domu jer je na pragu 100-te pa nemamo puno vremena
Kristijan
Hucuk
Cestitke ekipi Ritmo i mojim deckima na osvojenom bodu sinoc, pogotovo Vidicu koji je nadigrao gospodicnu Lauru, joker igracicu ekipe ritmo koja igra svemirski pingac obzirom na nase ulicarsko znanje istog
Nadam se da ce mi se jos jednom pruzit prilika odigrat barem jedan prijateljski mec sa gospodinom Simatovicem i njegovim pionirima prije nego zavrsi u starackom domu jer je na pragu 100-te pa nemamo puno vremena
Kristijan
Hucuk
13. liga jesen 2016
Bravo HUCUKovci. Tko bi rekao da takve šeprtlje mogu biti na vrhu tablice?!
13. liga jesen 2016
Šeprtlje HUCUKovci će si još umisliti da znaju igrati pingić.
13. liga jesen 2016
Ne brini on si je već izabrao starački dom i selidbu svog stola u isti tako da će i sokaz mečeve tamo igratiKileFZ6 je napisao/la:Nadam se da ce mi se jos jednom pruzit prilika odigrat barem jedan prijateljski mec sa gospodinom Simatovicem i njegovim pionirima prije nego zavrsi u starackom domu jer je na pragu 100-te pa nemamo puno vremena
Let the force be with you
13. liga jesen 2016
Saša, primječujem da si ovog tjedna nabio Dinka sa 3:0
Zar se nisi mogao smilovati starčeku i dati mu koji set, makar onaj koji si dobio na razlike?
ccc zar više ni u SOKAZu nema poštivanje starijih ccc
Zar se nisi mogao smilovati starčeku i dati mu koji set, makar onaj koji si dobio na razlike?
ccc zar više ni u SOKAZu nema poštivanje starijih ccc
13. liga jesen 2016
PrimjeČujem da i Liscu treba lektor.
13. liga jesen 2016
Nema milosti ni za koga a najmanje za takve starčeke koji se nakon svake pobjede njosaju.
13. liga jesen 2016
"Njosaju"? Odnosi li se to na one s velikim nosovima, koji su "njosati"? Prevedi, molim te.
Starček, koji se "njosa".
Starček, koji se "njosa".
13. liga jesen 2016
Gospon Dinko, može dogovor?
Vi mene lektorirate, a ja vama pokažem kako da razbijete Sašu... u pingaću naravno
Vi mene lektorirate, a ja vama pokažem kako da razbijete Sašu... u pingaću naravno
13. liga jesen 2016
Dragi Lisac, može. Dakle, prvo, nije "pingać" već "pingač". A sada si ti na redu. Dođi lijepo k meni na trening i pokaži mi kako to cijenjenog Sašu pobijediti kada on počne igrati ziheraški ustrašeno i pimplerski dosadno.
13. liga jesen 2016
Toliko je teško podnijeti poraz. A Dinko?
Trebao sam se zaletavati i davati poene besplatno?
CCC.
Ovako je bilo sasvim u redu
Da sam izgubio tko bi izdržao
s tvoje strane.
Trebao sam se zaletavati i davati poene besplatno?
CCC.
Ovako je bilo sasvim u redu
Da sam izgubio tko bi izdržao