NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga jesen
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 16, 2016 4:00 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Točno se sjećam da je bilo prvo kolo jednog prvenstva i išao sam pronać:
http://www.sokaz.hr/rez_lige.php?oblik=html&spol=M&lg=2&doba=pro&sezona=2015&tip=kol

Dakle prije gotovo dvije godine.
Koliko se sjećam, navodno su baš između tog i prethodnog prvenstva mijenjali pod zbog neke poplave i rekli su nam na meču da je i njima klizanje neugodna novost i ispričali se zbog toga.
Tako da je to najveći razlog zašto nismo puno dizali dreku i galamu, iako smo poslije slušali da svi tamo plešu i lete i dalje.

Poslije nismo tamo igrali, a kad negdje ne ideš, onda ni ne razmišljaš o tom terenu. Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
busbus

PostPostano: pet pro 16, 2016 4:04 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Mene je vise od klizalista i stola jebala prasina u kutevima dvorane i ispod klupica,ti grumeni su jednaki prakticki dlakama kad pocesljam svog labradora od 40 kila ...

Vjerojatno nije prasina obrisana od izgradnje prostora Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sux

PostPostano: pet pro 16, 2016 4:51 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Kaj jebete ,pa generalni sponzor HSTS-a je svu lovu potrošil na savez i normalno da im nije niš ostalo da očiste dvoranu Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Tomaca

PostPostano: pet pro 16, 2016 5:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da,to nisam ni znao a kad sam cuo da je Hep sponzor HSTS- a momentalno mi cir proradio Juhuu
drda

PostPostano: pet pro 16, 2016 5:16 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Zeko daj si uzmi mrkve
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: pet pro 16, 2016 5:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kaj da ti guzu napunim njome Smile
drda

PostPostano: pet pro 16, 2016 5:30 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

E moj zeko sad ti nisi shvatio
imam ja mrkvu ako trebas
Beljenje Beljenje Beljenje Beljenje
[Vrh]
55

PostPostano: pet pro 16, 2016 9:49 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Ova vijest sa zatvaranjem dvorane Vijesnik pogodila me je kao kamen u čelo... Crying
Pretpostavljam da će smjer skorog razvoja SOKAZ-a biti slijedeći: prijave za "velike" turnire ("Deda" i "Vodovod") će biti moguće napraviti osobno u kancelariji SOKAZ-a ili e-mailom najkasnije tjedan dana prije samog turnira, kako bi se raspored i vremenik natjecanja po grupama saznali najkasnije 4-5 dana prije turnira. Plaćanje kotizacije unaprijed, naknadne prijave NE POSTOJE. Amen
Sigurno će se u prvom momentu neki i buniti, čak i doći u subotu na turnir i raditi scene, ali izuzetno brzo će se svi naučiti; ako hoćeš igrati - prijave se rade točno na ovaj način. Klanja se Tko se ne koristi e-mailom neka se prijavi u kancelariji SOKAZ-a i plati kotizaciju na licu mjesta, ili ga može prijaviti netko tko koristi e-mail i poslati u istom e-mailu potvrdu o uplati. Pa kome se igra poštovat će pravila i to da desetine i desetine igrača više neće morati čekati satima da dođu na red igrati. Brzo se stvari dovedu u red. Partijana
Što se tiče uvjeta za igranje... Te će se stvari morati hitno početi prilagođavati vremenu u kojem živimo, kao i svrsi samog sudjelovanja u SOKAZ-u; što znači unaprijeđivanje općeg zdravstvenog statusa, uživanje u samoj igri i u natjecanju kao takvom. Macevanje Cekicem po glavi Sibom po guzi Prvak Tulum
Što znači da će se morati graditi nove dvorane za igranje stolnog tenisa, ili će se obnavljati postojeće dvorane, ili će se morati pojaviti još nekakva kopija "TOZ-a"... Ako je to uopće moguće Ruga se Brukica ...
Nema ni smisla niti užitka igrati negdje gdje više razmišljaš o preživljavanju nego o samoj igri i, eventualno, pobjedi... Ne ne Ne ne
Želimo li omasoviti SOKAZ (koji je inače već iznimno masovan) ljudi moraju doživjeti kvalitetu, užitak igranja u dvorani u kojoj nije hladno i neočišćen, klizavi pod... Gips
Treba članovima udruge dati veće ovlasti u donošenju odluka, omogućiti svim zainteresiranima prisustvovanje na skupštini, više angažirati voditelje liga kod informiranja članova o novostima i stvarima o kojima se odlučuje... Pojma nemam
Malo po malo, MOŽEMO i TREBAMO SOKAZ unaprijediti, učiniti ga boljim! Bis
[Vrh]
busbus

PostPostano: ned pro 18, 2016 8:03 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Tekma Gorica-Hep zavrsila po svim ocekivanjima.

Pemit-Joola ?
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned pro 18, 2016 9:06 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Javljanje u nedjelju u 8 ujutro Eeeek! pa di ti je život Žlimenka?? ROFL il si tek došel doma Ne ne Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
busbus

PostPostano: ned pro 18, 2016 9:12 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Oko pol 7 se alarm cuje u glavi i nema vise spavanja,tak vec 20 godina Mad
[Vrh]
Stane

PostPostano: ned pro 18, 2016 9:33 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

5:5 Smile
wolf

PostPostano: ned pro 18, 2016 9:33 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Kaj još od vrtića a ? Bila neka zajebana teta pa nisi smel kasnit ? Rolling Eyes Zubo
[Vrh]
drda

PostPostano: ned pro 18, 2016 11:58 am    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Stane (napisa):
5:5 Smile

Ako je stvarno tako zavrsilo zlimenka
nece spavati jos tjedan dana
Beljenje Beljenje Beljenje
[Vrh]
busbus

PostPostano: ned pro 18, 2016 12:22 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Zlimenka spava mirno uvijek ali samo do pola 7 Zubo Zubo
[Vrh]
mixer

PostPostano: ned pro 18, 2016 12:42 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Ma meni se čini da nisu ni odigrali. In love al baš čudno da nema rezultata s obzirom da su to sve doktori informatike.E a Jel neko vidio i čuo Šljivu. Laughing
[Vrh]
busbus

PostPostano: ned pro 18, 2016 2:14 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Sljiva je na kolinjima od devetog kola pa se ne stigne javit Beljenje Beljenje

Salu na stranu,volio bi da je Pemit pobjedio i da ude u prvu ligu jer su decki zasluzili ali ovakve stvari voditelji liga vise ne bi trebali tolerirat ne zbog Tuzne,Pemita,Hep-a nego zbog regularnosti u bilo kojoj ligi.

Ne znam kakva je situacija bila u proslosti buduci da nisam bas upucen ali ovo po mojem misljenju nije regularno odigrano prvenstvo i ovakve stvari treba u buducim sezonama kaznjavat.

Ovo sam napisao ne zbog zelje da ekipa u kojoj ja igram ude u prvu ligu nego zbog svih drugih ekipa u svim ligama da se znaju pravila jer je ocito da se pravila ne postuju .

Plavec i Skreblin nemojte me krivo shvatit jer ste super decki i nemam protiv vas apsolutno nista.

A kaj se tice Gorice i Hep-a to necu nis pisat jer je to bilo sve jasno odavno,goricki lobi je odradio svoje
Juhuu Juhuu
[Vrh]
mixer

PostPostano: ned pro 18, 2016 2:40 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Koji dio nije jasan OČEKIVANO.Di je nestao post Stane
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: ned pro 18, 2016 3:41 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

busbus (napisa):
Sljiva je na kolinjima od devetog kola pa se ne stigne javit Beljenje Beljenje

Salu na stranu,volio bi da je Pemit pobjedio i da ude u prvu ligu jer su decki zasluzili ali ovakve stvari voditelji liga vise ne bi trebali tolerirat ne zbog Tuzne,Pemita,Hep-a nego zbog regularnosti u bilo kojoj ligi.

Ne znam kakva je situacija bila u proslosti buduci da nisam bas upucen ali ovo po mojem misljenju nije regularno odigrano prvenstvo i ovakve stvari treba u buducim sezonama kaznjavat.

Ovo sam napisao ne zbog zelje da ekipa u kojoj ja igram ude u prvu ligu nego zbog svih drugih ekipa u svim ligama da se znaju pravila jer je ocito da se pravila ne postuju .

Plavec i Skreblin nemojte me krivo shvatit jer ste super decki i nemam protiv vas apsolutno nista.

A kaj se tice Gorice i Hep-a to necu nis pisat jer je to bilo sve jasno odavno,goricki lobi je odradio svoje
Juhuu Juhuu

Doktori informatike su uredno pitali i zamolili za odgodu utakmice 9.kola zbog prevelike zauzetosti i puta po evropi.Pošto su imali zeleno svijetlo od ekipe domačina,dozvolio sam iz više razloga.Kao prvo taj rezultat na ništa ne utječe.Kao drugo cilj je da se tekma odigra.Kao treče:"Zar sam trebao presuditi utakmicu 10:0 u korist TNT Joole jer STK Pemit nije mogao tu istu odigrati zbog predhodno navedenih razloga?Razmislite kako bi vi odlučili?Goricu i HEP neču komentirati.Svi vi povremeno tražite odgodu?Ne vodite tuđu brigu.Igrajte ping-pong i uživajte"!
mixer

PostPostano: ned pro 18, 2016 4:11 pm    Naslov : 2. liga jesen Citirajte i odgovorite

Uz poštovanje kako ne utječe.i to direktno i na odlazak gore i ispadanje osim ako nema neke druge informacije.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Sljedeće
Stranica 11 / 17.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.