SOKAZ forum
8. liga proljeće 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
8. liga proljeće 2017.
Žilavi Bukovčani
Nikako se nisu htjeli odreći bodova, pa smo tek u parovima napravili završni bodovni obračun.
Zdenko je dobro rekao da je vrijeme da uzmu bodove. Sinoć im je zaista malo nedostajalo, nadam se da će imati više sreće u idućim kolima
Suigračima
za sinoć, a Hrvoju
za Zdenka
Nikako se nisu htjeli odreći bodova, pa smo tek u parovima napravili završni bodovni obračun.
Zdenko je dobro rekao da je vrijeme da uzmu bodove. Sinoć im je zaista malo nedostajalo, nadam se da će imati više sreće u idućim kolima
Suigračima
8. liga proljeće 2017.
Cestodom vs Siledzije danas u 17 h!
8. liga proljeće 2017.
Da konačno skinemo prvo kolo s vrata
8. liga proljeće 2017.
Da, fakat nam nije puno trebalo na kraju ali eto, bolji je (kao i uvijek) pobijedio. Čak nije pomogla ni nezanemariva količina prasica s moje straneŽilavi Bukovčani
8. liga proljeće 2017.
Ako Siledžije igraju danas protiv Cestodoma, kada igraju protiv GEWO-a?
Sutra?!
Šta pitam bez veze, jesu siledžije ili nisu
Sutra?!
Šta pitam bez veze, jesu siledžije ili nisu
8. liga proljeće 2017.
Protiv Gewoa igraju isto danas u 19i30.
Sileđije
Sileđije
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
8. liga proljeće 2017.
U kolko?Vracko je napisao/la:Cestodom vs Siledzije danas u 17 h!
8. liga proljeće 2017.
Bajina reakcija: neprocjenjivo

8. liga proljeće 2017.
Nešto mi tu ne štima.
Samo da vidim jer je lapsus ili nesporazum!
Samo da vidim jer je lapsus ili nesporazum!
8. liga proljeće 2017.
Baja jeste li igrali sa Gewom?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
8. liga proljeće 2017.
Jesmo! Šta te zanima?
8. liga proljeće 2017.
Mi smo dns u 19 h malo dizem napetost medju igracima 
8. liga proljeće 2017.
Vracko vražićak 
8. liga proljeće 2017.
Čudno da geek nije stavio rezultatBaja je napisao/la:Jesmo! Šta te zanima?
8. liga proljeće 2017.
bila je tiskarska greška, sry svima još jednom. 
8. liga proljeće 2017.
U kolko ste igrali?Baja je napisao/la:Jesmo! Šta te zanima?
8. liga proljeće 2017.
I s kojim lopticama?
8. liga proljeće 2017.
Nadam se da će Vracko saznati kada su i s kojim lopticama Siledžije igrali protiv Gewa.

8. liga proljeće 2017.
JUŽNA TREŠNJEVKA PADOBRANCI - HRT HET TRICK ODGOĐENO
U Damirovo ime, hvala dečki.
Takav je život.
Vidimo se za desetak dana.
Pozdrav
Jopelin
U Damirovo ime, hvala dečki.
Takav je život.
Vidimo se za desetak dana.
Pozdrav
Jopelin