SOKAZ forum
7. liga jesen 2017.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
7. liga jesen 2017.
Eto ti na Trnski, je sam ti rekao da sam loš u prognozi i da je sve suprotno. Ja ću uvijek na analizama govorit da Rakuni izgube, tak da uspiju skupiti bodove .
Ivan i ekipa svaka čast
Ivan i ekipa svaka čast
7. liga jesen 2017.
Evo Trnski pogodio si naš rezultat. Izgubili smo 7:3 od odlične ekipe Sesveta!
Ja sam dobio 2 i Marga jedan meč. Bio sam blizu da dobijem i Cesara ali je kvaliteta ipak presudila i zasluženo je okrenuo meč...
Dečki su odlična i prije svega fer ekipa i sretno im dalje!
A mi i dalje čekamo prve bodove u nekim narednim kolima...
Ja sam dobio 2 i Marga jedan meč. Bio sam blizu da dobijem i Cesara ali je kvaliteta ipak presudila i zasluženo je okrenuo meč...
Dečki su odlična i prije svega fer ekipa i sretno im dalje!
A mi i dalje čekamo prve bodove u nekim narednim kolima...
7. liga jesen 2017.
Evo Trnski pogodio si i naš rezulatat Donja Dubrava - Tehnoring 7:3. Očekujem prognozu i za ovaj tjedan
.
Nemoj da te obeshrabri sa kritikama g. Dinko
.
Nemoj da te obeshrabri sa kritikama g. Dinko
7. liga jesen 2017.
Topspin me nije shvatio, kao, na žalost, često i mnogi drugi. Jer, ja sam u stvari Trnskog pohvalio, a kritizirao sam naše - političare!
Nadam se da me Trnski ispravno skužio, iako nisam koristio smajliće.
Nadam se da me Trnski ispravno skužio, iako nisam koristio smajliće.
-
Fruit Juice
7. liga jesen 2017.
Evo malo da se nadovežem na Knapićev post. Jučer je bila odlična, fer i korektna tekma. Dečkima smo skoro poklonili mrežicu jer bila debelo na njihovoj strani!
Trnski nas zna u kost zato nase tekme pogađa! Nadam se da ce i igrat protiv nas?!
Trnski nas zna u kost zato nase tekme pogađa! Nadam se da ce i igrat protiv nas?!
7. liga jesen 2017.
Nakon što sam pročitao nove postove, odem pogledati rezultate i vidim ovo

Mislim si, koji papci još nisu stavili rezultat? A onda pogledam i vidim da nedostaje naša reza. Mi igramo sutra

Mislim si, koji papci još nisu stavili rezultat? A onda pogledam i vidim da nedostaje naša reza. Mi igramo sutra
U 11. kolu je red na Hrvoja, tako da ću ja samo navijati. Možda dobrim ponašanjem kod kapetana uspijem isposlovati partiju protiv ŠimcaFruit Juice je napisao/la:Nadam se da ce i igrat protiv nas?!
7. liga jesen 2017.
Prvo prognoza za (već
) 4. kolo
Tehnoring – Cro Docs 5:5
Ovo će biti zanimljiva tekma. S moje točke gledanja, Doktori su bolja ekipa, ali bi mogao presuditi domaći teren. Doktori u gostima igraju ipak nešto slabije nego doma.
Vodoopskrba i odvodnja – Južna Trešnjevka Padobranci

Hrvatske ceste – Stalco 4:6
Stalkači su jednom kiksali u gostima, očito i njima puno više odgovara domaća atmosfera (kao i svima nama). Nadam se da su kiksevi iza njih. Isprika HR cestama, još ne poznam momke.
W&D 1968 – Zagrebačke ceste II. 3:7
ZG ceste su favorit. Prvi na tablici s tri pobjede i impresivnim skorom 26:4
Deda I. – Rakuni Eko Vent-Info 4:6
Dede ne briljiraju, ali se polako bude. Vidjet ćemo hoće li biti dovoljno razbuđeni da im Rakuni ne otmu bodove. Meni se čini da neće.
(P.S. Dede su igrale s 3 ekipe iz TOP 4, njihov skor je vrrrrlo varljiv)
URC-Ritmo – Sesvete-Čulinec 3:7
Ritmaši imaju peh i od 4 tekme ovo im je treća s ekipom iz fantastične četvorke. Čulinec drži vrh tablice, a znam da tamo misle i ostati.
Donja Dubrava – Merix medicina 5:5
Derbi kola!!!
2. na tablici protiv četvrtog, obje ekipe do sada bez poraza. Tekmu će odlučiti parovi i Šarić. Ruška će teško do partije. Ne znam kako dišu ekipe, ali smatram da bi obje trebale biti zadovoljne bodom.
Ovo bi vrijedilo pogledati
Tehnoring – Cro Docs 5:5
Ovo će biti zanimljiva tekma. S moje točke gledanja, Doktori su bolja ekipa, ali bi mogao presuditi domaći teren. Doktori u gostima igraju ipak nešto slabije nego doma.
Vodoopskrba i odvodnja – Južna Trešnjevka Padobranci
Hrvatske ceste – Stalco 4:6
Stalkači su jednom kiksali u gostima, očito i njima puno više odgovara domaća atmosfera (kao i svima nama). Nadam se da su kiksevi iza njih. Isprika HR cestama, još ne poznam momke.
W&D 1968 – Zagrebačke ceste II. 3:7
ZG ceste su favorit. Prvi na tablici s tri pobjede i impresivnim skorom 26:4
Deda I. – Rakuni Eko Vent-Info 4:6
Dede ne briljiraju, ali se polako bude. Vidjet ćemo hoće li biti dovoljno razbuđeni da im Rakuni ne otmu bodove. Meni se čini da neće.
(P.S. Dede su igrale s 3 ekipe iz TOP 4, njihov skor je vrrrrlo varljiv)
URC-Ritmo – Sesvete-Čulinec 3:7
Ritmaši imaju peh i od 4 tekme ovo im je treća s ekipom iz fantastične četvorke. Čulinec drži vrh tablice, a znam da tamo misle i ostati.
Donja Dubrava – Merix medicina 5:5
2. na tablici protiv četvrtog, obje ekipe do sada bez poraza. Tekmu će odlučiti parovi i Šarić. Ruška će teško do partije. Ne znam kako dišu ekipe, ali smatram da bi obje trebale biti zadovoljne bodom.
Ovo bi vrijedilo pogledati
Zadnja izmjena: trnac, dana/u ned lis 15, 2017 5:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
7. liga jesen 2017.
Da vidimo kako je prošlo 3. kolo:
Pobjeda Dubrave nije bila u pitanju premda su dvije partije
Sada je više-manje jasno, Merixovci doma igraju s Dražetićem, a u gostima s Jelom. Ovu tekmu je Ruška spasio stvar 

Dobri su Čulinčani, dobri...
Završilo je 6:4.
Momci iz ZG cesta su stvarno odlični. Završilo je 9:1.
), ništa zanimljivo
kumovao je predaji (i tako izgubljene partije) gostujućeg igrača. Teška tekma. Kod Doktora u gostima će rijetke ekipe moći unaprijed računati na bodove.
PogodakDonja Dubrava – Tehnoring 7:3
Tehnoring je jedna vrlo simpatična ekipa, ali protiv dvoranskih kolega im ne dajem prevelike šanse.
Opla, opet pogodakMerix medicina – URC-Ritmo 6:4
Šarić će nekog počokljati s travom, a možda se netko posklizne i Ruški. U najgorem slučaju 5:5.
Ma da?? Pa nije valjda da sam OPET POGODIO?Sesvete-Čulinec – Deda I. 7:3
Čulinec mi je za sada glavni favorit lige
Dobri su Čulinčani, dobri...
Promašaj. Nije mi žao kada promašim, a bodovi odu Rakunima.Rakuni Eko Vent-Info – W&D 1968 5:5
Pa sad... Nezgodna tekma za prognozu, stavljam remi. WD je igrao s dvije najjače ekipe lige, Rakuni bi im možda mogli biti po mjeri.
A uuuu. Promašaj k'o kućaZagrebačke ceste II. – Hrvatske ceste 6:4
Igrači ZG cesta mi bolje zgledaju na tablici
Malo sam promašio. Završilo je 7:3. Osim maratonskog seta Bogovića i Novaka te trice Feješa (jes' rek'o da mali zna igrat?Stalco – Vodoopskrba i odvodnja 6:4
Dvije mlade (ili barem mlađe) ekipe Sokaza. Prošli put su me zeznuli, mogu i ovaj... Opet tipujem na Stalco, uz opasku da će biti svega ako će Novak igrati za Mokre.
Završilo je 7:3. Moj trening serviJužna Trešnjevka Padobranci – Cro Docs
Igramo iduću nedjelju
7. liga jesen 2017.
Tvoj trening servi.hm
7. liga jesen 2017.
Vi'š mixer, taman si mi pokazao kako se servira i odmah problemimixer je napisao/la:Tvoj trening servi.hm
7. liga jesen 2017.
Ma jok. Servu iz ruke i nabacaljku znam, trenko sam flahulju na FH i jednu što mi je mixer pokazao na BH.domac101 je napisao/la:@trnac
Kaj serva iz ruke?
-
Fruit Juice
7. liga jesen 2017.
Ne možeš to napisati, ne spava od subote. Psihički ga već sad stišćeš, to je ispod pojasa!U 11. kolu je red na Hrvoja, tako da ću ja samo navijati. Možda dobrim ponašanjem kod kapetana uspijem isposlovati partiju protiv Šimca Laughing
Nego 7:3
7. liga jesen 2017.
Tak se to radi. Dugotrajan presing na najslabiju kariku dovodi do pucanja cijelog lanca.
(EDIT: ponovnim pregledom ovog posta postalo mi je jasno da može dovesti čitatelja u nedoumicu. Komentar se odnosi na najslabiju kariku Čulinca, Šimca, kojeg peglam gdje god stignem
)

(ovo se odnosi na tekmu s Doktorima)
(EDIT: ponovnim pregledom ovog posta postalo mi je jasno da može dovesti čitatelja u nedoumicu. Komentar se odnosi na najslabiju kariku Čulinca, Šimca, kojeg peglam gdje god stignem
(ovo se odnosi na tekmu s Doktorima)
Zadnja izmjena: trnac, dana/u pon lis 23, 2017 11:17 am, ukupno mijenjano 1 put.
7. liga jesen 2017.
Vidiš, sad je dobro da nismo odigrali prijateljsku jer bi saznali sve naše mane (kojih ustvari i nemamo) i vrline. 
-
Fruit Juice
7. liga jesen 2017.
Sve si strateško-taktički odradio! Ništa ne preostaje nego da izmijenimo plan napada. 
7. liga jesen 2017.
Srijeda u 18:30h
Dvorana Prečko
Deda l - Rakuni
Nakon 3 poraza idemo probati doći do kojeg boda na domaćem terenu i Trnskom pomrsiti prognozu...

Dvorana Prečko
Deda l - Rakuni
Nakon 3 poraza idemo probati doći do kojeg boda na domaćem terenu i Trnskom pomrsiti prognozu...
7. liga jesen 2017.
Pa ovo se može protumačiti kao poziv na tekmu!
Neću obećati, možda svratim ako budem u tom dijelu grada.
7. liga jesen 2017.
U utorak Donja Dubrava - Merix u 18 i 30 u Vjesniku.
Protivnik je dobar i nadam se dobroj tekmi
.
Protivnik je dobar i nadam se dobroj tekmi
Zadnja izmjena: Topspin, dana/u uto lis 17, 2017 4:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.