|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
55
|
Postano: čet stu 30, 2017 9:33 pm Naslov
: Redovna skupština - upiti |
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet pro 01, 2017 1:35 pm Naslov
|
|
Vidim da Mixer ne dobiva odgovor, već samo smijeh, pa se pitam mogu li ja dobiti odgovor na slijedeće pitanje:
Koji su to razlozi bili da je od nas 14 kapetana u 15. ligi izabran kao naš predstavnik upravo Borna? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 01, 2017 1:44 pm Naslov
|
|
Ne talasa  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
domac101
|
Postano: pet pro 01, 2017 1:56 pm Naslov
|
|
| Dinko Š. (napisa): | Vidim da Mixer ne dobiva odgovor, već samo smijeh, pa se pitam mogu li ja dobiti odgovor na slijedeće pitanje:
Koji su to razlozi bili da je od nas 14 kapetana u 15. ligi izabran kao naš predstavnik upravo Borna? |
Koga ste Vi predložili za alternativu? _________________ Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 01, 2017 2:01 pm Naslov
|
|
Dignuo je ruku tražeći riječ, ali ovi bezobraznici su shvatili to kao da i on daje glasu predloženom.
Dinko, nisi bio spreman. Sada opet moraš čekati 4 godine. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet pro 01, 2017 2:54 pm Naslov
|
|
| Upravo se ti i dogodilo! Bravo Trnski, kao da si bio tamo! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 01, 2017 3:01 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
domac101
|
Postano: pet pro 01, 2017 3:15 pm Naslov
|
|
Neiskusni Dinko, 4 godine za prikupit iskustvo potrebno za navedenu poziciju.
Nego, podržavam svaku konstruktivnu raspravu vezanu uz gostovanja van zone ZETa. Obzirom na određenu situacija koja nam se dogodila prošle sezone kada smo pod prisilom tjerani na gostovanje u Samobor u tjednu kada nismo mogli osigurati vlastiti prijevoz (studenti, 2 od 3 nismo iz Zagreba i bliže okolice).
Igrom slučaja nam je gospodin Želimir (Munja2) ponudio i omogućio odlazak na to gostovanje. Nažalost, u dogovoru utakmice, domaćin nije bio spreman o našem trošku odigrati u nekoj od Zg dvorana, niti odgoditi utakmicu za kasniji tjedan kada bi imali auto na raspolaganju. Na kraju je sve dobro završilo, uz korektnu utakmicu i craft pivo nakon, ali ipak se javlja problem gdje je voditelj lige izričito rekao kako smo obavezni ići u Samobor, a u drugim ligama je bilo slučajeva gdje su ekipe odbile gostovati u Jaski...
Kao dodatak, gostovali smo i u Novakima, kao i u nešto udaljenijoj Leprovici kada smo uspjeli osigurati auto za prijevoz, a kao alternativu dogovorili eventualni put vlakom uz prijevoz domaćina od stanice do mjesta igranja i nazad do stanice nakon utakmice. _________________ Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 01, 2017 3:37 pm Naslov
|
|
Neću ništa reći, samo citiram:
| fifa (napisa): | A dali vozi ZET, SAMOBORČEK, ili ti XXX to nema veze...
I tako svi danas furamo relativno dobre aute , stoga 15 - 20 minuta do VINČEK KRAJA nije nikakav problem... | |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub pro 02, 2017 10:55 am Naslov
|
|
Simpatični Zacko me najprije upozorio, nadmeno, s visine, u maniri odanog funkcionera, dužnosnika, čuvara pečata, na dnevni red u kojem piše "Izbor članova Skupštine SOKAZ-a."
Dakle, koliko se još sjećam (s Pravnog fakulteta), termin "izbor" podrazumijeva mogućnost biranja između najmanje dvaju, ili, što je poželjnije, više, kandidata. A mi na toj skupštini u stvari nismo nikoga birali, već smo samo jednostavno potvrdili pročitanu zajedničku listu svih kandidata, kao jedan paket aranžman. Nije bilo viška kandidata, pa tako niti glasanja o pojedinim kandidatima.
Zatim se, u novom javljanju, dužnosnik Zacko, prethodno duboko uzdahnuvši ("Ah, Dinko"), obrušio na moju neaktivnost na skupštini, jer da ja uglavnom "mudro šutim".
No, međutim, kada sam se na toj (kratkotrajnoj) skupštini ja ipak javio za riječ, te govorio, i to kao posljednji govornik, on je tada vjerojatno već bio u kuhinji provjeravajući menu za večeru, pa me stoga nije niti čuo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: sub pro 02, 2017 11:56 am Naslov
|
|
Ah Dinko!
Moram priznati da se ne sjecam da ste se prpredstali u tom svom govoru na Zboru! Ili Vas to nisu ucili na Pravnom fakultetu (kojeg si mozete zadenut za skrlak) ili sam ja vec birao izmedju delicija koje su se nudile za stolom pa nisam cuo to cijenjeno ime.
Al u svakom slucaju niste govorili o temi (izboru) o kojoj sada lamentirate jer sadrzaj uvijek slusam a tog sadrzaja na skupstini nije bilo.
Kad vec tako lijepo upozoravate sto je izbor ja bi predlozio da se u mislima 21. stoljeca stavi vasa akademska misao da izbor ne postoji kada je predlozen 1 kandidat! Dakle niti jedan predsjednik Sabora u RH ili bilo gdje na svijetu nije izabran jer je predlozen samo 1 kandidat pa izbora zapravo sukladno Vasem cijenjenom tumacenju nije ni bilo.
Neznam koji ste Vi to Pravni fakultet zavrsili i sto su Vas ucili (odnosno sto ste naucili) ali ovo bi bio velik prilog pravnoj misli u hrvata. U rangu sa nacelom sinkope ili nedavnim tumacenjima Ustavnog suda u par predmeta.
Uglavnom imate moju podrsku pri izboru za ustavnog suca ili jos bolje za skupstinu sokaza za 4.godine.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sub pro 02, 2017 12:47 pm Naslov
|
|
Kad će monografija .di je lova.jeste vratili lovu ljudima koju su uplatili za monografiju?????? itd itd.kad odg na pitanja onda imate pravo nešto osporavati .nisam bio na skupštini jer sam bio spriječen ali zadovoljit ću se odgovorom i ovdje.
Do onda šutite i pokrijte se po ušima kako kaže jedan ugledni član predsjedništva. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub pro 02, 2017 12:50 pm Naslov
|
|
Bio je spriječen , baš je bila frka na burzi ... skoro krah ...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub pro 02, 2017 2:09 pm Naslov
|
|
S obzirom da pažjivi (i delicijama opsjednut) dužnosnik Žacko (izgleda da nema hrvatsku tastaturu, niti gramatiku, pa ga ja sada prekrstih) nije čuo moje ime, pa me dobronamjerno, kakav on već jest, kori zbog moje navodne neodgojenost i nepristojnosti, to bih sada molio da se kao dokaz mojeg javljanja objavi zapisnik s tog sastanka.
Objavom zapisnika ujedno će se članstvo upoznati i s time tko im je izabrani delegat po ligama.
Naime, neki me sada o tome propitkuju, a ja im ne mogu odgovoriti, jer je Dragan tu listu imena tako tiho i nejasno čitao, da ga je bilo vrlo teško pratiti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub pro 02, 2017 6:46 pm Naslov
|
|
Ipak sam ja u penziji  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned pro 03, 2017 9:27 am Naslov
|
|
Prije bih rekao da je demokratski nastrojenom Draganu bilo pomalo nelagodno čitati tu monolitnu listu unaprijed tajno odabranih kandidata.
Naime, to ga je vjerojatno podsjećalo na kompaktne liste pažljivo probranih i podobnih drugova i drugarica, koje su dobivale, circa, oko, 99% glasova na svim razinama "najdemokratskijeg društva na svijetu". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: ned pro 03, 2017 6:02 pm Naslov
|
|
Bilo bi ok osvježiti popis novih članova skupštine,i maknuti ove iz 2013. godine!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon pro 04, 2017 10:48 am Naslov
|
|
| Brod (napisa): | Bilo bi ok osvježiti popis novih članova skupštine,i maknuti ove iz 2013. godine!  |
Čim ga dobijem.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon pro 04, 2017 11:47 am Naslov
|
|
| Evo dobio prije pet minuta, stavim novi popis članova večeras. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon pro 04, 2017 12:53 pm Naslov
|
|
Jaskancima su se počeli praviti problemi jer su sada postali neugdno dobre ekipe. ' '
Sašin argument da "SOKAZ djeluje samo na području grada Zagreba" ne stoji, jer ZET vozi i izvan grada Zagreba, u druge gradove (Zaprešić, Samobor, V. Gorica, D. Selo) koji su već uključeni u našu udrugu.
Stoga treba promijeniti kriterij dostupnosti ZET-om u kriterij gradova koji su u Zagrebačkoj županiji i stvar je riješena
Inače, ekipa bez automobila uopće niti ne može nastupati u SOKAZu. Jer, pored onog što je Max pax o tome naveo, kako doći bez automobila, na primjer, do Agronomskog fakulteta, Sopnice i sl.?
Trošak puta u Jasku je oko 90,00 kn tj. oko 30,00 kn po članu.
Stoga treba jednom u sezoni otići u Jasku, te doživjeti njihov entuzijazam, gostoprimstvo, fair play, lijepu dvoranu sa šankom i stolovima (za kojima se ne puši, za razliku od Prečkog, Ritma, Amarene i sl.).
Pri svemu tome treba imati u vidu to da Jaskanci, u sezoni, bez ikakvih problema, šest do sedam puta dolaze igrati u Zagreb, i to ponekad u sumnjive "dvorane".
Stoga, kao što to traže gotovo svi govornici o ovoj temi, HITNO UKINUTI dostupnost ZET-a!
Ako upali ovaj moj apel, očekujem buteljicu iz vinskog podruma podno Šumskog dvora u Ivančićima gornjim. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|