|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dinko Š.
|
Postano: uto pro 05, 2017 10:13 am Naslov
: Redovna skupština - upiti |
|
|
Ženskinje dolaze!
Šteta što se član predsjedništva Žacko, dok sam ja govorio, u kuhinji bavio delicijama, pa nije čuo moj genijalan prijedlog za ukidanje ženske lige. Sigurno bi on tu moju ideju, da se zmiksamo sa ženskinjama, objeručke i svesrdno, od srca, podržao.
No, prethodno bi trebalo u svakom slučaju propisati to da sve dvorane moraju imati, osim već određenih dimenzija, još i muški i ženski zahod s tekućom vodom (WC - water closet). Tako da se ženske mogu tamo i presvlačiti, te da ne moraju dizati teški hamper s vodom za zalijevanje, kao i da mogu oprati ruke bez tuđe pomoći zalijevanja.
Osim toga, treba propisati i to da te muško-ženske sanitarije moraju biti izvan dvorane. Naime, nije ugodno igrati kad ti netko, neposredno iza leđa, u istom prostoru, obavlja veliku, ili malu, nuždu, a kao što, na žalost, toga stvarno ima. Time bi se ujedno riješili raznoraznih, kako Trnski kaže, - "kokošinjaca". Odnosno, kako Domac kaže - "prčvarnica". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri pro 06, 2017 10:53 am Naslov
|
|
| Cijenjenom podpredsjedniku IB-u nekako ne ide unošenje novih članova skupštine. Možda se i njemu čini da procedura "izbora" baš i nije bila najdemokratskija. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri pro 06, 2017 11:19 am Naslov
|
|
Je, je... Kak' da ne.
Dinko, ne , IB ima ispričnicu, bio je na treningu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri pro 06, 2017 12:04 pm Naslov
|
|
U ponedjeljak u podne je obećao da će popis "staviti večeras". Ništa nije stavio niti u ponedjeljak navečer, a niti u utorak. Ili jest?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri pro 06, 2017 12:32 pm Naslov
|
|
Opusti se!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri pro 06, 2017 1:16 pm Naslov
|
|
Obećao je možda malo prejak termin za nešto što nisam rekao, ali da, desi se tu i tamo taj život tijekom radnog tjedna koji čovjeka smete i ostavi bez vremena, tako da ćemo pokušati večeras.
Al evo Vi ste dobili proslijeđeno na mail da ne čekate!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri pro 06, 2017 2:07 pm Naslov
|
|
A ja sam se samo ponadao da je podpredsjednik te večeri ipak "stavio pravu stvar na pravo mjesto".
No, dobro, pregledao sam sada pažljivo dostavljen mi popis izabranih članova (treba gnjaviti da se nešto dobije), i vjerovali ili ne, nemam nikakvih prigovora.
No, ja sam počeo s pripremama za agitiranje da se upravo mene izabere za 4 godine za skupštinara. Cijenjeni Žacko mi se već obećao za potporu. Ako budem izabran, biti će mi desna ruka. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri pro 06, 2017 7:01 pm Naslov
|
|
Ne bojte se ...nebude  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet pro 07, 2017 12:05 pm Naslov
|
|
Kad sam se na Zboru bio javio za riječ, predstavio sam se s: "Dinko Šimatović, 15. liga" (nadam se da me Žacko prati). Nakon što se burni aplauz odobravanja smirio, rekoh, između ostalog, i to da najiskrenije pohvaljujem rad ovog našeg rukovodstva i da im zahvaljujem na požrtvovnosti i marljivosti u vođenju ove naše udruge, koja besprijekorno funkcionira.
Zatim sam, idućeg dana, počeo ovu temu s riječima:
"U svakom slučaju, SOKAZ odlično funkcionira, pogotovo internet stranica (koja je svjetski vrh)".
Tako da bih sada opet zaključio da udruga odlično funkcionira, ali da bi rukovodstvo ipak trebalo malko pripaziti na formu funkcioniranja, tj. potruditi se i na planu veće demokratičnosti. A ne, kad se na to u prolazu upozori, pustiti ljutitog Žacka da s drznikom i kritičarem obračuna po kratkom postupku.
Onda se kod nikoga ne bi javila potreba za razmišljanjem, na primjer, o staroj perzijskoj poslovici: "Psi laju, a karavane prolaze". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pet pro 08, 2017 3:33 pm Naslov
|
|
| Dinko Š. (napisa): |
...
Stoga treba promijeniti kriterij dostupnosti ZET-om u kriterij gradova koji su u Zagrebačkoj županiji i stvar je riješena
Inače, ekipa bez automobila uopće niti ne može nastupati u SOKAZu. Jer, pored onog što je Max pax o tome naveo, kako doći bez automobila, na primjer, do Agronomskog fakulteta, Sopnice i sl.?
...
|
možda je 450 m ili 6 minuta laganog hoda od stanice Ravnice (voze tramvaji svake 2-3 minute) previše,
ili je Dinko pomislio na ovaj Agronomski fakultet https://goo.gl/S1ytyJ
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 08, 2017 3:59 pm Naslov
|
|
U Dinkovim godinama svaki korak je suvišan. Ali za "ženskinjama" može i potrčat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet pro 08, 2017 4:24 pm Naslov
|
|
Oprosti Bduralija (krasno ime), ali vjerojatno malo tko zna za tu tvoju šumsku stazicu koja vam je prečac. Međutim, ako se normalno ide cestom, imao oko 850 m. Po noći (nema rasvjete), snijegu, kiši, to nije nimalo ugodno, a još se nosi i teška sportska torba.
Pogotovo je taj štrapac neugodan u gluho doba noći nakon poraza. No, u svakom slučaju, za ženskinje je ta avantura hodanja noću po maksimirskoj šumi jedna "nemoguća misija".
Inače, za ženskinjama više ne trčim! (Saša bi rekao: od kad im ne krade torbice). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pet pro 08, 2017 5:41 pm Naslov
|
|
oprostite Dinko Š., kao prvo nije Bduralija već bduralija, a kao drugo to je uz Avatar dok puno ime i prezime možete pronaći u profilu...
a što se šetnje s tramvajske stanice Ravnice tiče, ova na forumu je s Google mapsa, dok ona koju mi koristimo je kraća cca 60-80 m... naravno, nakon poraza su torbe puno teže nego nakon pobjeda, lakše se i zaluta, pada mrak i gdje je osvjetljenje, a što je najbolje kada su nas nakon tekme pitali za prijevoz ili odlazak na cugu, još nismo odbili u 20. sezona... tko pita ne skita...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet pro 08, 2017 7:03 pm Naslov
|
|
Veliš da su vas "nakon tekme pitali za prijevoz"? Zašto, kad je tramvaj tako blizu? I rest my case.
Sorry, glede u svezi tvog nadimka s kojim se predstavljaš na Forumu, ali ja stvarno ne znam tko je to Avatar, kao niti o stvarima vezanim za njega. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pet pro 08, 2017 7:16 pm Naslov
|
|
recimo pita prof. Glasnović jel ide tko prema Gajnicama ili slično, pa valjda pitaju jer imaju interes i povjerenje u nas...
i uči me predstavljanju na Forumu gospodin Š., Š. kao Šuti ili da ne budem prost...
no vratimo se na temu, zaista javnim prijevozom ZETa od recimo Popovca do Pojatnog u večernjim satima treba cca 2 sata... mi nikad nismo odbijali gostovanja npr. Samoborski Lug, Pešćenica, Dugo Selo, Velika Gorica, Samobor i sl.
No što napraviti kada odete na to gostovanje, a onda ekipa od tamo na pol prvenstva odustane?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 08, 2017 7:23 pm Naslov
|
|
Nebi se štel mešat, ali Dinko te navukao na tanki led.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub pro 09, 2017 11:12 am Naslov
|
|
Da za naše mudro rukovodstvo ponovimo gradivo (repetitio est mater studiorum):
1. Umjesto ograničenja ZET-om, ograničiti Županijskom granicom.
2. Ukinuti žensku ligu.
3. Uz dimenzije dovorane dodati obvezu dvaju WC-a s tekućom vodom.
4. Demokratizirati izbor članova skupštine (mene odmah staviti na listu). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon pro 11, 2017 5:35 pm Naslov
|
|
| Ako u selo Pešćenica, iza Velike Gorice, tamo negdje u pravcu Siska, ne vozi ZET, onda bih molio da za sada ostane kao kriterij obveznog gostovanja dostupnost ZET-a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon pro 11, 2017 9:06 pm Naslov
|
|
Pešća je velegrad! Tko je bio, zna o čemu pričam. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (19:58:30) Postovi: 580 Lokacija: Peščenica
|
Postano: uto pro 12, 2017 7:35 am Naslov
|
|
...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|