NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

ETTU kup - 3. kolo

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ARES

PostPostano: ned lis 11, 2009 6:23 pm    Naslov : ETTU kup - 3. kolo Citirajte i odgovorite

Nadam se da je sad u pravilnom okviru te da se frustrirani sokazovci više neće imati razloga ljutiti jer to NE MORAJU čitati, ukoliko ih ne zanima.

U drugom smo kolu igrali u Pragu protiv belgijske momčadi Bank Virton i španjolske Falcons Sabatel te domaćina El Nino Praha. Prvog smo dana lako odradili Belgijance 3:0 i Španjolce 3:1 (Roko izgubio od Kineza Li Dandana). Isto su tako i Česi odradili Španjolce 3:0 i Belgijance 3:1 pa je u nedjelju ujutro bio dan-D. Vrlo važna za konačan rezultat bila je činjenica da je s nama u Prag doputovalo naših 60 navijača koji su Česima priredili atmosferu identičnu onoj koju su oni napravili nama u Poreču na polufinalu tenisa. Moram priznati da su bili jako, jako frustrirani jer nisu uspjeli skupiti više od 30 svojih navijača.

Dakle, prvo su Roko i Zeng izgubili na pet setova od Konečnya i Prokopcova (treba reči da je tjedan dana ranije Prokopcov vodio Mazeu u Stuttgartu 2:0!, i da je napredovao 20 mjesta na svjetskoj rang listi). Tu naši dečki stvarno nisu imali sreće jer su ih Česi debelo isprasičarili.
Domaćini su već naveliko slavili, ne baš športski, ali kaj se može, kad je Japec krenuo s Obešlom. Posljednja njihova tri meča Obešlo je glatko dobio! I ovdje je dobio prvi set, a onda je Japa poludio i nanizao tri seta te smanjio na 1:2. Osmijeh na češkim ličekima bio je zericu kiselkast.

U arenu su ušli Zeng i Konečny i Čeh je strašno startao i dobio prva dva seta. Stvarno igra sjajno! Tu treba napomenuti da El Nino Praha vodi u Europskoj Superligi (igraju najbolji austrijski, češki, slovački i mađarski sastavi)! U nastavku je bilo pakleno. Zeng je dobio preostala tri seta 11:9, 12:10 i 12:10. Pri čemu je spasio 2 meč lopte. Konečny je pokazao svu raskoš svoga temperamenta (to čitajte u vrlo negativnom smislu), ali se Zeng nije dao isprovocirati i sjajno je izjednačio.

Česi su još bili uvjereni u svoju pobjedu i to s punim pravom jer Roko NIKAD u životu nije dobio Prokopcova, a igrali su ho, ho, ho puta.
Prokopcov je poveo, a Roko izjednačio pa opet Prokopcov 2:1. Roko izjednačuje 2:2 i onda počinje triler života!

Prokopcov vodi u petom setu pete partije 10:7 i servira. Roko sve spašava i 10:10! Prokopcov je još vodio 11:10, pa 12:11 pa 13:12 - sve u svemu imao je 6 MEČ LOPTI. Publika je bila u transu, a bogme i naš Roko. Kad je konačno završilo 15:13, Prokopcov je ostao ležati na podu do našeg odlaska iz dvorane, a Roko, momčad i navijači su dugo, dugo slavili! Moram priznati da sam bio oduševljen strašnim karakterom momčadi koja je dobila stoput izgubljenu utakmicu od protivnika koji čini češka reprezentacija koja je u Stuttgartu osvojila 6. mjesto! Najviše mi je bilo drago zbog Roka koji je napokon dočekao i taj trenutak. Tu sam se sjetio Sokaza i Miljacove sreće prije koju godinu kad je napokon prvi put u životu pobjedio Bilića! Miljac legondo naša!!!

No, već sutradan nas je ETTU istuširao hladnom, vrlo hladnom vodom jer u trećem kolu idemo u Fuldu igrati protiv TTC RhonSprudel Fulda-Maberzela - prvoplasirane momčadi njemačke prve bundes lige!!! Upravo pred pola sata uzeli su skalp Borussiji Duesseldorf 3:1! Onima koji slabije poznaju stolni tenis - Borussia je aktualni prvak Europe - Boll, Suss Keen, Kishikava. Pa ako je prvak Europe dobio samo jednu partiju, što mi možemo očekivati?

Užitak, u prvom redu užitak, igranja protiv najvećeg stolnotenisača u povijesti Jan-Ove Waldnera, prvog igrača bundes lige Wang Xia te još sjajnog švedskog reprezentativca Svenssona i Kineza Menga. Jedino mi je žao što se igra samo jedna utakmica i to na njihovom terenu. Tako je to u ETTU - maksimalno se podilazi favoritima, a novaci poput nas moraju činiti čuda da opstanu. No, jednog dana kad i mi narastemo... nadam se samo da onda ne budu mijenjali pravila.

S obzirom da je nekolicina frendova iz Sokaza pitala za organizirani odlazak, nek mi se jave. Opet idu navijači - barem jedan autobus. Igra se vjerojatno navečer u petak 13.11. (em ti datuma!), a povratak je u nedjelju 15.11. Večeras je u Fuldi bilo 900 navijača domaće momčadi. Bit će he, he, he...

Ak ništa drugo, Roko je lani igrao protiv njih ligu prvaka za Sterilgardu. Veli da navijači i uprava mogu pojest i popit...joj...joj...joj
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: pon lis 12, 2009 1:17 pm    Naslov : Re: ETTU kup - 3. kolo Citirajte i odgovorite

ARES (napisa):
...frustrirani sokazovci...

oprosti, ali ovo je ipak SOKAZ-ov forum, pa bi mogao malo manje blatit "Sokazovce"...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bigdedi

PostPostano: uto lis 13, 2009 10:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

shvaćam da se pod "frustrirani sokazovci" misli na mene, jer sam reagirao da se tema preseli na odgovarajuće mjesto u forumu...

ares to ti je kao kad imaš kutiju za čavle, kutiju za šarafe i kutiju za matice, a u njih stavljaš sve od igle, pa do lokomotive, onda te kutije gube funkcionalnost njihovog imena, i uopće nema smisla da postoje u takvom obliku.. a da bio ovaj forum bio uredan, on ima svoja pravila koja vrijede kako za tebe tako i za mene i za nas sve...

isto tako ja kad dolazim kod tebe doma igrat pingić nosim osobnu jer je to pravilo tvoje kuće i ja ga poštujem i ne radim probleme u vezi toga, jer mislim da pravila treba poštovati... e pa ovaj forum je dio sokazove kuće di također vrijede neka pravila

iako već znam kako je bilo na meču od ljudi koji su tamo bili, rado ću opet pročitati jer možda saznam još nešto novo, pa tako u cijelo toj priči ne vidim što me čini frustriranim sokazovcem koji se ljuti Thumbs up

Sportski pozdrav i sretno u trećem kolu ETTU kupa! Cheer
Brod jr.

PostPostano: uto lis 13, 2009 12:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

To je čovjek!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
ARES

PostPostano: uto lis 13, 2009 12:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bigdedi, to se NIJE odnosilo na tebe jer si ti točno vidio nešto što sam ja pogrešno stavio. Iako sam taj post stavio pod Sokaz rubrike jer je cijela prvoligaška momčad proistekla iz Sokaza pa sam mislio da će pravim sokazovcima biti drago da vide kako je jedna od njihovih ekipa daleko dogurala. A to ukazuje u prvom redu na izvrsnu kvalitetu Sokaza. I ništa drugo mi nije tada bilo na pameti.

Prije nekih 18 mjeseci moj super frustrirani obožavatelj mi je predložio da nastupamo u hrvatskoj ligi (kad smo za njega očito toliko frustrirajuće prejaki). Ja sam ga poslušao i kompletna momčad iz Sokaza nastupila je lani u drugoj ligi istok i skor se zna: 18:0. Po ulasku u prvu hrvatsku ligu neki igrači su zaključili da je to za njih ipak malo prezahtjevno što se tiče treninga, putovanja i natjecanja jer NISU profesionalci, već normalno zaposleni ljudi, pa smo morali promijeniti pola momčadi. I to je ta veza sa Sokazom.

A što se Icemana tiče - točno si se prepoznao. Ta primjedba se odnosi samo na tebe i tvojih 5-6 držatelja štange. Nikako na ostalih 1000+ sportaša u Sokazu.

S obzirom da se s tobom Iceman stvarno više ne mislim prepucavati niti ti bilo što objašnjavati jer slabo shvaćaš, a nikako ne prihvaćaš i kad napokon shvatiš, molim te da se ubuduće držiš svojih rekreativnih tema i ja ti se tu ionako ne miješam. A ono o čemu ja pišem je za one koje zanima nešto jači stolni tenis i koji bi u Zagrebu rado gledali vrhunske igrače koji igraju za neki zagrebački klub ili samo gostuju.

S obzirom na tužnu činjenicu o tretmanu stolnog tenisa (najtrofejnijeg sporta u povijesti Hrvatske!) u javnim medijima te o nevjerojatnoj sporosti i neažurnosti HSTS-a, preostaje jedini medij na kojem se mogu žurno javiti i opisati neka događanja na nivou Hrvatske, Europe ili svijeta.

I to bi bilo sve. A oni koje izjeda zavist, sami su si krivi.
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: uto lis 13, 2009 12:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Živio Iceman!!! Cheer Juhuu Cheer

Pozdrav od štangamena Laughing Laughing Laughing
Brod

PostPostano: uto lis 13, 2009 6:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I ja bi drzao "štangu" , kad bi oko nje nekoliko mlađahnih plesalo! Yesss!

Držat štangu Icemanu... Rigo
Brod jr.

PostPostano: sri lis 14, 2009 1:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
I ja bi drzao "štangu" , kad bi oko nje nekoliko mlađahnih plesalo! Yesss!

Držat štangu Icemanu... Rigo

Laughing Laughing Laughing
masterinsider

PostPostano: sri lis 14, 2009 3:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ARES (napisa):

A što se Icemana tiče - točno si se prepoznao. Ta primjedba se odnosi samo na tebe i tvojih 5-6 držatelja štange. Nikako na ostalih 1000+ sportaša u Sokazu.

Ovo me pdsječa na izjavu bivšeg predsjednika o "stoki sitnog zuba"
Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo
tek tolko da se zna , meni ne smetaju izvještaji sa tih evropskih tekmi, čak da paće zadnji opis autorski nije bio niti loš, ali ovakvi glupi komentari me tjeraju na još jednu rundu:
Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo Rigo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
wolf

PostPostano: čet lis 15, 2009 7:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

masterinsider (napisa):
ARES (napisa):

Ovo me pdsječa na izjavu bivšeg predsjednika o "stoki sitnog zuba"
tek tolko da se zna , meni ne smetaju izvještaji sa tih evropskih tekmi, čak da paće zadnji opis autorski nije bio niti loš, ali ovakvi glupi komentari me tjeraju na još jednu rundu:

A ja sam mislil da čovjek može tolko rigat samo od lošeg zagorskog vina ali..... Rigo Zubo
silvac

PostPostano: sub lis 17, 2009 7:55 pm    Naslov : ŠTANGA Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim Štangasingerima! Juhuu Cheer
Ja sam jedan od frustriranih štango sokazovaca.
I bravo Icemenu.Nedajmo pljuvati po Sokazovcima(1000).A što se tiče pljuvanja,osobno smo to iskusili,jer je dotični imenjak te ekipe iz ETT-u
kupa došavši u našu dvoranu,nakon prve izgubljene partije popljuvao dvoranu(kao loša),te otišo doma s ekipom.
Mad Mad Super!!!Finoča!
[Vrh]
rope

PostPostano: pon lis 19, 2009 9:23 am    Naslov : Re: ŠTANGA Citirajte i odgovorite

silvac (napisa):
te otišo doma s ekipom.

trebali ste inzistirat i odvuci ga u onaj bircuz gdje se svi moramo razmaknuti kad konobarica Cice donosi Pivo ... ali i te blagodati treba zasluziti
[Vrh]
silvac

PostPostano: pon lis 19, 2009 7:04 pm    Naslov : Re: ŠTANGA Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
silvac (napisa):
te otišo doma s ekipom.

trebali ste inzistirat i odvuci ga u onaj bircuz gdje se svi moramo razmaknuti kad konobarica Cice donosi Pivo ... ali i te blagodati treba zasluziti

Poslije smo skužili da je došavši pred našu dvoranu bio kažnjen od policije
zbog krivog parkiranja,pa je bio malo ljut.
Ajde,malo olakotne okolnosti!!! Confused Confused Confused Eeeek! Eeeek! Inače,fini gospodin...
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.