NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

TRAŽIM POMOĆ

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fifa

PostPostano: uto lis 02, 2018 12:44 pm    Naslov : TRAŽIM POMOĆ Citirajte i odgovorite

mijenjao sam gume za novu sezonu SOKAZA, isto drvo ,nove gume iste kao i stare, no kad je sve složeno prilikom igranja zvoni mi reket, osjeti se kod udarca vibracija i čudan zvuk ,kao da zvoni..Pomoć: Dali je stvar u ljepilu ?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Charlie

PostPostano: uto lis 02, 2018 2:46 pm    Naslov : TRAŽIM POMOĆ Citirajte i odgovorite

što se tiče zvukova i vibracija, da prvo odeš kod neurologa? Beljenje2

a ljepilo teško ako je friško otvoreno,
zicher loše navučeš vrećicu na glavu Duplo

no hard feelings
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
Koki

PostPostano: uto lis 02, 2018 3:03 pm    Naslov : TRAŽIM POMOĆ Citirajte i odgovorite

fifa (napisa):
mijenjao sam gume za novu sezonu SOKAZA, isto drvo ,nove gume iste kao i stare, no kad je sve složeno prilikom igranja zvoni mi reket, osjeti se kod udarca vibracija i čudan zvuk ,kao da zvoni..Pomoć: Dali je stvar u ljepilu ?

O kojim se gumama radi? Novonastale vibracije mogu biti od napuklog drveta no nadam se da nije to. Osječaj vibracije i zvonki zvuk može biti ako je guma tunirana pa zvoni a osječaj vibracije može biti ako je loše zaljepljena po rubovima (tunirana guma se diže po rubovima) pa bi to moglo bit to.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
fifa

PostPostano: uto lis 02, 2018 3:23 pm    Naslov : TRAŽIM POMOĆ Citirajte i odgovorite

Sa istim drvom i istim tenergi gumama 05 i 64 sam igrao godinu dana, sada sam samo zamjenio gume sa istim novima, a razlika ko dan i noć...ipak mislim da je u ljepilu, treba ga na debeli sloj naljepit... Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: uto lis 02, 2018 5:08 pm    Naslov : TRAŽIM POMOĆ Citirajte i odgovorite

Nove i stare gume se uglavnom jako razlikuju. Još ako nova ima neki tvornički tuning (neznam jel se Tenergy tvornički tunira) a kod stare je odavno ispario eto razlike...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.