NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga jesen 2018.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 19, 20, 21

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: pet pro 21, 2018 10:37 am    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Jučer sam čuo da bu navodno i Stip krenul s nama u 3. ljigu
Kaže da nakon što je poslije 20 godina igranja Sokaza napokon dočekao da ljiga u kojoj on
igra ima daleko najviše pregleda, ne može dozvoliti da opet uroni u anonimnost pa će se
ravnati po izreci -kud Guga, tu i on Beljenje
Ispada da naša 4 GU(I)GANTSKA BODA
vrijede isto kao i njihovih "smiješnih" 14 bodova Laughing
Dinko Š.

PostPostano: pet pro 21, 2018 10:44 am    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Čestitam Gugi na ukupno velikih 9 pobjeda u drugoj ligi! Mislil sam si da ne bu imal niti jednu. Čak je eto sada pobijedio i igrača od kojeg je njihov prvi igrač Edin, zvani Crna zvijezda, - izgubil!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: pet pro 21, 2018 10:51 am    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Tnx

Stvarno me neugodno izenađuješ da si mogao pomisliti da ću ostati na nuli ???
Nema teorije...
Izgleda da je prognoza Ikote-Sove, Pavića i Brade da bum imal oko 10 pobjeda bila realna.
Mogao sam iščupati još maksimalno 3-4 ali i ovako je dobro.
S obzirom da sam neškolovan i netalentiran kako Koka kaže Eeeek!
i prvi put u životu igram tako jaku ljigu ovaj rezultat nije totalna katastrofa.
Šteta da sam se na kraju ozljedil, ali sada imam vremena do Zimskog kupa za oporavak.
Naručil sam si i Geladrink, danas idem po njega Thumbs up

vjeverko

PostPostano: pet pro 21, 2018 12:08 pm    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Da nije bil toliko ozlijeđen skor bi vjerojatno bio obrnuti, pa bi umjesto 30 poraza vjerojatno bolo 30 pobjeda. Rijetko tko može Gugu pobijediti dok je zdrav.
A vi koji ste ga srećom uspjeli pobijediti uživajte dok možete. Vratit će vam Guga i to s kamatama.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet pro 21, 2018 12:12 pm    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Nije baš tak... Nije da ga branim, ali Guga je rekao da nije ful spreman samo za zadnju tekmu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: pet pro 21, 2018 12:21 pm    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Ipak je Vjeverko "mučki provokator", a ne ja.
PS: Guga, kad završiš s geladrinkom, javi rezultat, pa ću ti poslati svoj tekući račun.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet pro 21, 2018 1:43 pm    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Vjeverko uvijek trabunja, to je normalno.
Nikada do sada se nisam vadio na ozljedu, pe se ne vadim niti ovoga puta.
Osim toga, ako sam stao za stol, znači da mogu igrati, a na koliko posto sam spreman
i dali bi netko drugi uopće na mom mjestu igrao - to je druga stvar.
Ključna moja partija je bila protiv Mirkovića i nadao sam se da ću igrati prvi meč baš protiv njega,
jer kako vrijeme ide, hladim se pa grijem, koljeno će biti sve gore.
Srećom, baš je Mirković prvi izašao za stol Cheer Juhuu
Njegova igra mi odgovara, tako da sam to dobro odigrao.
Igrao sam ja dobro i protiv Tomislava Čanadija i isto tako kako je on poveo 2-0 u setovima,
mogao sam i ja, ali ne želim sada pričati o tome šta bi bilo kad bi bilo, prasicama i slično
(da, bilo ih je i to u ključnim trenucima), jer to više nije važno.
Pobjedili smo i to je to.
Najveći problem mi je bio što se nisam mogao čučnuti i servirati svoje uobičajene serve.
Protiv Ivice sam igrao tek treći meč kod rezultata 6-2 za nas, pa to više nije bilo važno,
a činjenica je da mi on ne paše jer je ljevak i njegove serve su mi uvijek bile problematične Klanja se
Stip

PostPostano: pet pro 21, 2018 2:52 pm    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Jučer sam čuo da bu navodno i Stip krenul s nama u 3. ljigu

PRIOR zaista ispada, dobro si čuo. Sad se jedino dvoumim da li ostati u trećoj ljigi i uživati planetarnu popularnost zahvaljujući Gugi, ili pobjeći negdje glavom bez obzira (zbog Guge)

Guga (napisa):
Kaže da nakon što je poslije 20 godina igranja Sokaza ...

Kaj ti je Guga, kojih crnih 20 godina, već sam skupio dva puta po 20. Moja prva sezona SOKAZa bila je jesen 1978

A kaj se može, poklopilo se malo lošije igre, lošeg rasporeda, sreće protivnika (npr Puterfly je igrao doma protiv Pemita sa dva igrača, mi u gostima protiv kompletne ekipe). Važno da smo mi skupili iskustvo, valjda ćemo se vratiti još mlađi i jači.
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sub pro 22, 2018 9:11 pm    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Vjeverko uvijek trabunja, to je normalno.
Nikada do sada se nisam vadio na ozljedu, pe se ne vadim niti ovoga puta.
Osim toga, ako sam stao za stol, znači da mogu igrati, a na koliko posto sam spreman
i dali bi netko drugi uopće na mom mjestu igrao - to je druga stvar.
Ključna moja partija je bila protiv Mirkovića i nadao sam se da ću igrati prvi meč baš protiv njega,
jer kako vrijeme ide, hladim se pa grijem, koljeno će biti sve gore.
Srećom, baš je Mirković prvi izašao za stol Cheer Juhuu
Njegova igra mi odgovara, tako da sam to dobro odigrao.
Igrao sam ja dobro i protiv Tomislava Čanadija i isto tako kako je on poveo 2-0 u setovima,
mogao sam i ja, ali ne želim sada pričati o tome šta bi bilo kad bi bilo, prasicama i slično
(da, bilo ih je i to u ključnim trenucima), jer to više nije važno.
Pobjedili smo i to je to.
Najveći problem mi je bio što se nisam mogao čučnuti i servirati svoje uobičajene serve.
Protiv Ivice sam igrao tek treći meč kod rezultata 6-2 za nas, pa to više nije bilo važno,
a činjenica je da mi on ne paše jer je ljevak i njegove serve su mi uvijek bile problematične Klanja se

Mislim da smo zasluženo izgubili Klanja se .Slažem se s Gugom za 1.meć.Mirković je uvijek nestrpljiv Rolling Eyes i gura se da igra prvi? Confused .Ja sam htio igrati prvi protiv Gugu-a Smile ali je Mirković izistirao da igra on.Htio sam igrati prvu Very Happy i probati dobiti Juhuu .Protiv Ramića sam zasluženo izgubio 3:1 dok sam protiv Brade imao 2:2 ali peti sam legnuo?Svejedno,mislim da smo mi po svemu zasluženo zadnji Zubo .U 4. ćemo nastojati malo bolje odigrati Thumbs up Eeeek!
vjeverko

PostPostano: sub pro 22, 2018 9:52 pm    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Ja sam skroz krivo skužil ovu zadnju tekmu "zvjezdanih dječaka" pa sam pomislio da je odlučujuću ulogu u njihovoj pobjedi protiv strujića odigral Brada a tek sad sam pročital objektivni sud uiz prve ruke koji kaže da je "Ključnu ulogu" odigral Guga a sve ostalo je "goli *****"
Svaka čast GUGA!!!!!!!
Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: ned pro 23, 2018 9:22 am    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Vjeverko je ipak uspješan i darovit "mučki provokator".
Ispravak krivog navoda:
Guga nije napisao da je on bio ključna figura cijelog meča, već je samo naveo da je u njegova, vlastita, tri meča trebao biti ključni onaj protiv Mirkovića. ("ključna moja partija").
[Vrh]
Guga

PostPostano: ned pro 23, 2018 11:32 am    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Tako je.
Usput, koljeno konačno ide na bolje Thumbs up
vjeverko

PostPostano: ned pro 23, 2018 9:25 pm    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Bilo kako bilo, čestitam ZVJEZDIĆIMA na opstanku.
Pao mi je kamen sa srca od zebnje da iduću sezonu budem u istoj ligi da Gugom i opet dobijem po tamburi. Dosta mi he što me izdevetao na DEDI.
Iako izgubiti od školovanog i talentiranog igrača nije sramota.
[Vrh]
Guga

PostPostano: ned pro 23, 2018 10:10 pm    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Nemoj se unaprijed veseliti.
Kako ti već sada znaš u kojoj ljigi ću ja igrati na projeće Beljenje
Guga

PostPostano: ned pro 23, 2018 11:56 pm    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Odigrao sam zadnje kolo kao pravi sportaš, najbolje što sam u tom trenutku mogao,
i usprkos opakoj ozljedi sam se borio za interes ekipe i ispadanje u 3. a ne 4 ljigu Beljenje
Nije bitno u kojoj ljigi ću igrati, bitna je ekipa, a ona poštapalica :

"ako ne napreduje ekipa, napreduje Guga" Laughing

više ne vrijedi jer sam dostigao vrh - 2. ljiga
Tako da mogu reći...bio, vidio, probao i...ubilježio neke pobjede Beljenje
Nije ta 2. ljiga nikakva znanstvena fantastika i može se tamo igrati uz recimo obaveznih 1-2 treninga tjedno.Brada i ja zadnjih mjesec i pol nismo ni takli rekete i igrali smo samo tekme.
Zato i imamo takve rezultate kakve imamo, uz naravno činjenicu da nam je trenutno to prejaka ljiga, ali tvrdim da bi sa 3-4 mjeseca ciljanog treniranja igrali tu 2. ljigu bez problema u smislu da bi imali skor blizu pozitivne nule.
Naravno, pitanje je dali ćemo ikada imati dovoljno volje, vremena i entuzijazma za tako nešto jer je nama pingić prvenstveno šansa za međusobno druženje i rekreaciju.
Sve ostalo ipak ide poslije toga.
Drago mi je da je Brada prepoznao Zvijezdine i moje motive da odigramo pošteno zadnje kolo s ciljem da pobijedimo, pa je odigrao na visokom nivou i bio je najbolji od nas trojice na toj tekmi.Interesantno je kako se situacija okrene preko noći, a još samo prije par dana nije htio ništa niti čuti o tome i plan mu je bio da idemo u 4. ljigu ROFL
Na kraju je sve završilo onako kako sam i predvidio na početku.
Tu treba spomenuti izuzetak, a to je ekipa Pemit koja očito...nije željela ići u 1. ljigu jer da su to stvarno htjeli, s obzirom na sastav s kojim raspolažu, to bi ostvarili bez ikakvih problema.
Stipova ekipa je ispala zajedno s nama u 3. ljigu bez obzira što bi on i u 1. ljigi natamburao većinu igrača.
Imali su dosta nesreće, ali ne sumnjam da će biti među glavnim favoritima za ekspresni povratak.
Nekako je ova sezona brzo prošla, ili se to meni samo tako čini Confused
i za razllku od beskonačne ljetne stanke, sada imamo Zimski kup i relativno brzo kreću Zimski turniri u Prečkom.Uz Božić, Novu Godinu, skijanje (ko si ga može priuštiti Crying ) zaćas ćemo se opet naći za plavim ili zelenim stolom i krenuti skupljati poene, setove, mečeve Thumbs up

Zadnja promjena: Guga; pon pro 24, 2018 12:07 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: pon pro 24, 2018 11:04 am    Naslov : 2. liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Ako je pak jedan netalentirani i neškolovani igrač, kao što je to Guga, s problematičnim koljenom, nanizao čak devet pobjeda, onda bih skromno zaključio da u toj drugoj ligi ipak ima dosta - drugorazrednih drugoligaša!
Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
Stranica 21 / 21.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.