NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Cijepljeni vs. necijepljeni

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ostalo
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
MUNJA2

PostPostano: čet ruj 30, 2021 7:13 am    Naslov : Cijepljeni vs. necijepljeni Citirajte i odgovorite

I ja, ostaje pitanje da li cijepljeni igrači iz Doma umirovljenika žele igrati sa onima koji nemaju covid potvrde? Fulir

Zadnja promjena: MUNJA2; pet lis 01, 2021 11:30 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: čet ruj 30, 2021 4:22 pm    Naslov : 10. liga jesen 2021. Citirajte i odgovorite

Eeeek! Kokice
Saša

PostPostano: čet ruj 30, 2021 9:08 pm    Naslov : 10. liga jesen 2021. Citirajte i odgovorite

Što je odlučila skupština?
Mi tamo ne idemo ali i ne poklanjamo bodove
Nikad pa ni tad.
Saša

PostPostano: čet ruj 30, 2021 9:11 pm    Naslov : 10. liga jesen 2021. Citirajte i odgovorite

MUNJA2 (napisa):
I ja, ostaje pitanje da li cijepljeni igrači žele igrati sa onima koji nemaju covid potvrde? Fulir

Ostaje i pitanje žele li necijepljeni igrati s cijepljenima.
trnac

PostPostano: pet lis 01, 2021 8:58 am    Naslov : Cijepljeni vs. necijepljeni Citirajte i odgovorite

Na naslovnici www.sokaz.hr je obavijest na kojoj se može pročitati odluka Skupštine.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pet lis 01, 2021 9:40 am    Naslov : Cijepljeni vs. necijepljeni Citirajte i odgovorite

Čuj, izdvajanjem ovog mog komentara u posebnu temu se naglašava ovaj sukob iz naslova a to meni nije bila svrha. Sve što sam napisao se odnosi na starije, imunokompromitirane članove umirovljeničkih domova a to se iz naslova ove teme ne vidi. Da sam ja član umirovljeničkog doma želio bih igrati protiv čovjeka koji ima zelenu potvrdu.
Nemam namjeru biti pokretač sukobljenih mišljenja na ovom Forumu niti (više) sudjelovati u njima.

Mišljenja sam da stariji ljudi iz umirovljeničkih domova imaju sasvim drugačije ciljeve i potrebe nego mlađi i osobno bih, da sam na njihovom mjestu, dodatno imao i potrebu birati suigrače koji su sličnog zdravstvenog statusa u ovoj epidemiji te mi igra u nekim smrdljivim šupama i sa nekim mlađim, imunim protivnicima ne bi padala na pamet.
Osobno igram sa svima ali na primjerenim mjestima (Merix, Prečko) a odlazak u nekakve garaže, podrume, potkrovlja, ..... mi ne pada na pamet.

I na kraju, .... mislim da NEMAŠ PRAVO otvarati novu temu sa novim nazivom (koja mijenja suštinu) i mojim komentarom jer se moj komentar ne odnosi na taj naziv.
Sada me dovodiš u situaciju da se dvojim više išta komentirati jer ćeš ti to izdvojiti u formirati posebnu temu sa nazivom koji kompromitira moj komentar.
Već sam primijetio da neki naknadno brišu svoje prijašnje rečenice kada su vidjeli koji su im komentari upućeni, tako da se naknadni komentari slabije referiraju na te njihove riječi.
Sve ovo upućuje da bi se, ustvari, trebalo prestati uopće ovdje javljati jer nisu poštivana osnovna pravila komentiranja.
U svakom slučaju biti će MANJE interesantno i sa manje varijanti razmišljanja. Bez obzira koliko neki razmišljaju drugačije ipak ima i ljudi koji razmišljaju kao i ja. Ukoliko nitko ne kaže to drugo mišljenje ispadati će da svi misle jednako a ...nije tako.
LP.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet lis 01, 2021 10:46 am    Naslov : Cijepljeni vs. necijepljeni Citirajte i odgovorite

Sam si inzistirao na pitanju žele li cijepljeni igrati s necijepljenima i sada se žališ kada je otvoren novi topic gdje možeš polemizirati o problemu?!

Vjerojatno ti je jasno da to nema nikakve veze s temom rezultata 10. lige u kojoj je sve počelo.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pet lis 01, 2021 10:59 am    Naslov : Cijepljeni vs. necijepljeni Citirajte i odgovorite

Kako da ti onda napišem,....PROMIJENI NAZIV TEME u
CIJEPLJENI UMIROVLJENICI IZ DOMA vs MLAĐI LJUDI BEZ ZELENE POTVRDE.
To je bio kontekst.
Uostalom, ...kako hoćeš.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet lis 01, 2021 11:09 am    Naslov : Cijepljeni vs. necijepljeni Citirajte i odgovorite

Problem nije bio u igranju nego u ulasku u dvoranu.
Problem ulaska je riješen kvalitetnom odlukom Skupštine i to je gotovo.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet pro 31, 2021 2:34 pm    Naslov : Cijepljeni vs. necijepljeni Citirajte i odgovorite

Jučer bio na Velesajmu! Zbog cijepljenja boosterom, a ne, kao do sada, zbog pingića. O tempora! O mores!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ostalo
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.