|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: sri lis 05, 2011 7:47 pm Naslov
: Financijski izvještaj vs Sokaz dvorana |
|
|
U nastavku serijala "Hoćemo ..." imam pitanje da li se u meniu pod stavkom Info može staviti tekući Financijski izvještaj poslovanja Sokaza?
Pretpostavljam da u njemu nema nikakvih tajni jer su ionako svi financijski izvještaji pravnih i neprofitnih osoba javni.
Nažalost nisam bio na Skupštini gdje je to pretpostavljam bilo prezentirano.
Kemil
ps
Informacija mi treba da vidim koliko je Sokaz financijski jak, i da li je sposoban za pokretanje određenih projekata kao npr. Sokaz dvorana u kojoj bi se održavali sokaz turniri vikendima, ali istovremeno gdje bi velik broj ekipa imalo svoje domaćinstvo. Ekipe bi plaćale dvoranu kao i bilo gdje drugdje.
Na velesajmu postoji niz paviljona koji su prazni, a u koje može stati i 30-ak stolova.
psps
Znam da je već bilo neke diskusije oko toga kada je bilo aktualno zatvaranje-otvaranje Prečkog.
Ja sam uporan i nepopravljiv optimist i dalje vjerujem da Sokaz to može bez obzira na sve.
Zadnja promjena: Kemil; čet lis 06, 2011 9:07 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet lis 06, 2011 6:10 am Naslov
: Dvorana |
|
|
Izgleda da je Kemo zadnjih dana "nadahnut", u pozitivnom smislu ... Prvo, nova loptica za svaki meč, stare se i onako mijenjaju nakon Olimpijade, pa do tada treba potrošiti sve svjetske rezerve, a u NR Kini ih je, po mom saznanju, poprilično, u čemu Sokaz treba pružiti značajan doprinos. Drugo, timeout, nama starcima treba i više nego mladcima, kada krene curiti iz mene, a ne da igram sa mokrim gumama. Treće, Sokaz dvorana, super.
Pretprošlu nedjelju igrao sam turnir po ligama u Prečkom, na stolu 8 (na galeriji). Golubovi su prelijetali iznad glave, pod je bio pun izmeta, na podu je bila neka gomila smeća, stara najmanje mjesec dana, loptica je bježala ispod stepenica (za popraviti treba 1 h i 0,5 m2 lesonita), nakon backhanda tarafleks se micao za 20 centimetara (nije zalijepljen), WC je zaudarao, cijeli pod upišan. Lukavac je, gdje su bile rupe na zidu od knaufa, random polijepio postere. Tamo je postalo ispod minimalnog nivoa, KATASTROFA !
Financijsko stanje Sokaza je, implicitno, poznato. Vjerojatno, da imaju "slobodnih" para, izdali bi monografiju, za koju su unaprijed uzeli dio novca.
Na žalost, poznajem čovjeka, koji je inače apsolutna katastrofa, ali je marketinški najsposobniji u hrvatskom pingaću (NIJE DR. ČASL). Još prije 3 - 4 godine se hvalio da ima predugovor sa Skupštinom grada, o besplatnom zakupu jedne dvorane na ZV. Trebao je pokriti "samo" režije. U to su oni, sa ZV-a, uključili jednog čuvara, jednu čistaćicu, grijanje, osvjetljenje, vodu, sudjelovanje u "ostalim" troškovima ... Okvirni izračun čistog troška bio je oko 5000 Eur mjesečno. To, Sokaz pinganje ne može pokriti.
Priča se, o tome svi znaju, da se dvorana 3 Doma sportova prenamjenjuje u rukometnu dvoranu, a da pingać "seli" u dvoranu 4, u koju će stati samo 4 - 5 stolova. Na taj način će biti ugroženi tradicionalni Sokaz turniri (Vodovod, Deda). I dvorana Industrogradnje "opasno" visi.
Već više mjeseci imam ideju o dvorani, dijelom sponzoriranu, vodio sam neke razgovore, na žalost, nisam se daleko maknuo ... _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet lis 06, 2011 8:05 am Naslov
: |
|
|
Kaj nije fin. izvješće na zadnjoj skupštini bilo sedamdeset i kusur tisuća kuna u plusu?
Pa to bi trebalo biti više nego dosta za monografiju u nekakvom tiražu od cca 1000 kom. ,pogotovo ako je rad na njoj kak se priča, večinom volonterski?
Ili nije?  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
|
Postano: čet lis 06, 2011 9:06 am Naslov
|
|
Što se Prečkog tiče, tamo je recesija očito uzela danak jer bi inače čistačice trebale svakodnevno osvježavati prostor da bi on bio prikladan za igru, obzirom na otvorenost prostora i broj ljudi koji cirkulira.
Popravci su izostali jer oni koštaju.
Nadalje, jedino čovjek koji se bavi stolnim tenisom može "vidjeti" što tamo sve treba urediti da bi dvorana bila primjerena, a vlasnik to sigurno nije.
Paviljon na velesajmu je po meni najidealnije mjesto za "Sokazovu dvoranu", obratite pažnju ... Sokazovu dvoranu, preko 2000 zaljubljenika u stolni tenis bi imalo svoj dom gdje bi se iz svih dvoranica i rupa skupljali svako malo i odmjeravali snage, trenutno je to samo na Dedi, prerijetko.
Dvorana treba imati manju tribinu kako bi se takmičenja kvalitetnije pratila.
Zamisao je bila da se dvorana financira:
1. manjim dijelom iz sredstava organizacije sokaz (ako postoji ikakav višak), sokaz ovdje treba prvenstveno odraditi organizaciju, točan odgovor na ovo može dati samo uvid u Financijski izvještaj
2. jednim dijelom iz sponzorstva raznih sponzora
3. jednim dijelom iz subvencija grada (može biti u obliku povoljnog najma paviljona)
4. jednim dijelom iz turnira koji bi se održavali svaki vikend
5. jednim dijelom iz najma stolova (kojih nikad dosta) od strane ekipa sokaza
6. jednim dijelom iz najma stolova STK klubova tokom dana
7. ako sve to nije dovoljno taj polivalentni prostor se može tokom dana dati u podnajam za druge sportove koji trebaju veliki prostor
Naglašavam da je bitno da se Sokaz ovdje pojavljuje kao nositelj najma i organizator jer onda odlučujemo sami o dvorani, a ako to opet bude neki drugi vlasnik onda će samo gledati svoj interes tj. zaradu.
Pretpostavimo kao što Mladen kaže da se radi o iznosu cca 5000 eur tj. oko 37.000 kn, kako bi se namaknula sredstva, pretpostavimo i da u paviljon stane 24 stola.
1. Sokaz: Odrađivanje organizacije
2. Sponzori: Jumbo plakati po zidovima i reklame po arenama, zahvale sponzorima na turnirima itd. cca 5.000 kn
3. Subvencija grada: cca 5.000 kn/mjesečno
4. Turniri: (80 ljudi x 30,00 kn) x 4 vikenda =cca 10.000 kn
5. Sokaz ekipe: 24 stola x 2 termina x 5 dana = 240 termina, svaka ekipa treba 2 termina tjedno i to dobiva po popularnoj cijeni od 300,00 kn tj. 120 ekipa x 300,00 kn =cca 36.000 kn
6. Klubovi: 5 klubova x 1.000,00 kn =cca 5.000 kn
7. Rezerva
Do sada smo skupili:
1. usluga
2. 5.000,00
3. 5.000,00
4. 10.000,00
5. 36.000,00
6. 5.000,00
7. rezerva
-------------
cca 60.000,00 kn
Ako to i prepolovimo već imamo dovoljno.
Poanta je da ovo ne bi trebalo stati na ovakvim prijedlozima ili pojedinačnim dogovorima i istraživanjima pojedinaca ili pojedinačnim grupicama entuzijasta.
Znate ono "kad se male ruke slože sve se može", očekujem od Sokaz organizatora da osnuje neku radnu skupinu koja bi sve vukla i preko koje bi se SVI koji mogu pomoći uključili u "zapregu" da se tu nešto napravi.
Ne moram naglašavati koliko utjecajnih ljudi sokaz ima u svojim redovima, problem je jedino što ih nitko nije organizirao u tom zajedničkom cilju.
Kemil  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet lis 06, 2011 11:27 am Naslov
|
|
sve stoji, samo fali par interesantnih stavaka:
cijena stolova:
24 stola x min 2 500 kn = 60 000 kn;
prenamjena prostora:
građevinski radovi i uređenje (sređen pod, tapeciranje, pregrade za odvajanje stolova, WC, svlačionica, eventualno tuš kabine)
cca. 200 000kn. (vrlo povoljna procjena za prostor sa stolovima koji su postavljeni u uvjetima za igranje sokaz prve lige tj. 9x5 odnosno 45m2 po stolu, odnosno 1080m2 ukupnog prostora.)
sve skupa 260 000 kn inicijalnih troškova.
skoro nemoguće.
Stoga, prostor od 8 stolova (dakle 350m2 + 50ak za svlačionice i WCe)
bi dao manje prinose i bila bi veća gužva, ali inicijalni troškovi bi bili za dvije trećine manji, odnosno oko 90ak starčevića.
Opet, teško izvedivo (ali nije nemoguće uz dobru organizaciju) _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
|
Postano: čet lis 06, 2011 11:50 am Naslov
|
|
Zar 2000 ljudi ne može riješiti tih tvojih par intersantnih stavaka.
Dren nemoj mi tu demotivirati ljude i prije nego je bilo što započeto.
Razmišljaj i piši samo pozitivno, to je jedini put do uspjeha.
Sve je moguće osim drvene peći, a kao diplomirani građevinac tvrdim da je i to moguće sa današnjom tehnologijom.
Kemil |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: čet lis 06, 2011 12:01 pm Naslov
|
|
kemu za predsjednika
ps: moram se trpati zbog one nemoralne ponude, a i kemo mi je rekao da ga tu i tamo pohvalim na forumu  _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lis 06, 2011 12:16 pm Naslov
|
|
Meni ideja zvuči super, i Velesajam mi je blizu i mislim da tamo stvarno ima hrpa potencijalnog mjesta. Pogotovo ako pingač i SOKAZ stvarno ostanu bez Trojke
Samo me strah ovog inicijalnog troška za preuređenje...
Ajd složite neki GoogleDoc oko kojeg ćete se složiti i ti Kemo i Dren pa to isprintajte za širit riječ!
Tko zove ZV?
Ako je mogao pišljivi bagminton klub...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: čet lis 06, 2011 12:37 pm Naslov
|
|
Bilo bi zanimljivo saznat prvo kolko traži Velesajam za zakup tak nekog prostora.
Prostora ima kolko hoćemo samo koliki je zakup.
Ovo ostalo bi se dalje moglo lako izračunat. Stolovi se ne moraju čak ni kupit vjerojatno. Mogu se rentat od predsjednika saveza!
Uređenje je najveći trošak al i to bi se možda moglo nekak povoljnije sredit.
A kolko i mene sjećanje služi kao i Broda postojao je neki signifikantni višak na Sokaz računu na zadnjoj Skupštini.
Mislim da je dobra ib-ova poanta. Ako badminton može to izdržat možda bi mogao i pingač s time da oni ipak imaju puno manji početni trošak.
Po meni najvažnija je baza igrača i kolko bi ljudi onda tamo igralo. Ako bi svako popodne bilo puno onda pretpostavljam da bi se troškovi nekak pokrili.
Evo Kemile, imaš i moju podršku za inicijalna pitanja Velesajmu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet lis 06, 2011 1:05 pm Naslov
|
|
| zacko (napisa): | | Ako badminton može to izdržat možda bi mogao i pingač s time da oni ipak imaju puno manji početni trošak. |
I manji mjesečni fiksni trošak, budući da koncept grijanja drže precijenjenim.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet lis 06, 2011 1:43 pm Naslov
|
|
Raspravljali smo već o tome na temi zatvaranja prečkog.
Mislim da je moguće, kao neprofitabilna organizacija, doći do vrlo povoljne rente, samo treba naći adekvatan prostor u vlasništvu grada koji nije trenutno u funkciji.
Ne mora biti u pitanju velesajam (iako je i on dio Holdinga, ne?).
Problem velesajma je problem hala - recimo paviljon 25 u kojem je na gornjem katu turbo limač sportski klub - imaju 2 teniska terena i 3 badmintonska - tako nešto bi za sokaz bilo idealno. Ali večina hala je 10metarsko skladište koje ne možeš zagrijat ni pod razno. (tipa paviljoni 18-20 za badminton)
S druge strane, raspoloživost paviljona je isto tako upitna. Sumnjam da trenutno ima slobodnih paviljona (ili da će ih biti u budućnosti) koje bi mogli dobiti na račun neprofitabilne udruge.
Nasuprot tome, imamo niz prostora koji gotovo da imaju sređenu infrastrukturu (recimo vojarna na črnomercu)
Načina definitivno ima jer imamo niz prednosti;
1. ima nas zbilja dosta. 1200 igrača nije mala stvar, i sponzorstva bi mogla zbilja donijeti pristojne novce ili materijalna sredstva (recimo stolovi od sponzora)
2. Ovo je iznimno zabavan sport koji ne zahtjeva velika ulaganja u opremu (ako nisi manijak ) i stoga je pristupačan velikom broju sugrađana. Uz dobru promociju stolnog tenisa kao rekreacije, stvari bi se mogle progurati i kod većih kompanija sa više zaposlenika. Recimo, VIP ili HT bi mogli davati 10ak tisuća kuna mjesećno, to im se odbijati od poreza, a zauzvrat bi SOKAZ omogućio njihovim radnicima besplatne prostor i termine za treninge.
3. slične stvari bi se mogle riješiti kod ostalih radova vezanih uz inicijalne troškove - od nas 1200 definitivno ima ljudi koji bi mogli odraditi neke usluge kao donacije, i naplatit se kroz besplatne termine.
4. Kao udruga sa velikim brojem članova, mogli bi od grada, županije, države čak, dobiti određene resurse ili novce.
5. dalo bi se raspravljati o novcu iz EU, no mislim da je to prekomplicirano za izvest.
Nedostatci:
1. Nedostatak inicijative jer većina sokazovaca već ima osiguran prostor za igranje na ovaj ili onaj način
2. "vrijeme je novac, a ja nikad nemam vremena" parafrazirano - ovo bi zbilja bilo volonterski odrađeno, u ovo doba, teško je naći praktičnih entuzijasta (evo i ja sam samo teoretičar )
3. Recesija kao izgovor za nespremnost firmi, grada, države itd. za izdvajanje u rekreaciju i zdravlje zaposlenika/građana
4. Organizacija svega (vezano uz točke 1. i 2.)
No eto, u zadnjih par mjeseci sve se više ovdje piše o tome, dakle potrebe ima, kritične mase još ne, al možda se uskoro desi.
Samo trkeljanje ovdje nam neće puno pomoći, al i to je neki početak. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
|
Postano: čet lis 06, 2011 2:15 pm Naslov
|
|
Informacija o financijskim mogućnostima udruge Sokaz
Da ne pričamo napamet, molio bih ako netko ima stvarni uvid u godišnji Financijski godišnji izvještaj da barem u krajnjim ciframa znamo red veličine koliko Sokaz organizacija može godišnje uštedjeti i taj novac usmjeriti u jedan ovakav projekt na opće dobro Sokazovaca i uopće rekreativnog pingača jer je to jedan od osnovnih ciljeva i djelatnosti ove udruge prema Statutu.
Kako je Predsjedništvo Sokaza od 7 članova izvršno tijelo (kao Vlada RH, a Skupština udruge je kao Sabor) koje praktično donosi odluke i ima uvid u sve, tko može od nekog člana Predsjedništva doznati tu informaciju??
Ili možda netko iz Nadzornog odbora Udruge koji je između ostalog zadužen za nadziranje materijalnog i financijskog poslovanja Udruge.
Sljedeća korisna osoba bi bio Predsjednik Udruge ili barem blagajnik.
Znam samo da je g. Leskovac tehnički voditelj jer se njegovo ime jedino spominje u biltenima uz g. Bauk Božidara koji se potpisuje za Sokaz. Pretpostavljam da je g. Leskovac tajnik udruge jer se u Statutu nigdje ne spominje termin tehnički voditelj.
Tražimo ciljanu dvoranu
Bilo bi dobro što prije odrediti ciljanu dvoranu da se ne rasipamo sada ne nekoliko dvorana.
Kako se radi o Udruzi koja može nešto dobiti i povoljnije ili čak besplatno ciljamo na društvenu imovinu u vlasništvu grada.
Dakle prijedlozi:
1. Paviljon na velesajmu
2. Vojarna na Črnomercu (Drenov prijedlog)
...
Tražimo nekog sa vezama u gradu
Tko bi mogao u kraćem vremenu saznati koje su nam mogućnosti kao Udruge da dođemo do nekog prostora povoljnije ako ne besplatno (mislim bez najma samo plaćamo režije). Koliko mi je poznato u Skupštini grada sjede istaknuti stolnotenisači ..
Tražimo nekog sa vezom na Velesajmu
Kako bi saznali preciznije podatke o slobodnim paviljonima, kolike se tekuće režije i iznos najma.
Slažem se sa Drenom da nitko nema toliko vremena da to odradi sam, ali ako se svi uključimo po malo ne vidim razloga zašto to ne bi uspjelo.
Ne mora sve u dvorani odmah biti savršeno, bitno da se dođe do dvorane i da ljudi vide nešto opipljivo pa će tada i novac lakše doći.
Što se tiče nedostatka inicijative tj. da većina sokazovaca već ima riješeno pitanje dvorane, rekao bih da Sokaz dvorana nije samo zato da se otvori novi prostor za ekipe nego da postane neko mjesto okupljanja na turnirima, nadalje ako dvorana ima 24 stola i malu tribinu to bi bilo mjesto gdje bi se smjestilo 100-tinjak ekipa, a to je onda mjesto gdje se zaista svakodnevno može pogledati dobar pingač ili odraditi trening sa igračima iz prijateljskih momčadi. Mislim da je velesajamski paviljnon dobro lociran, nekako između istoka i zapada, a ima i dobru povezanost sa mjestima oko Zagreba. Dakle, interes za takvom dvoranom je opći, ne samo za one koji bi tamo bili domaćini.
Za početak idemo prikupiti ove neke osnovne informacije, to ništa ne košta osim malo vremena i dobre volje, priča će se vremenom slagati sama od sebe, istodobno će se uključivati sve više ljudi među kojima će svakako biti i onih koji mogu punu učiniti sa svojim vezama i položajem, a i onih koji mogu financijski pomoći kao sponzori.
Kemil
Zadnja promjena: Kemil; čet lis 06, 2011 2:24 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet lis 06, 2011 2:20 pm Naslov
|
|
Pa kreni zvat Velesajam!
Odma da ti malo ubijem entuzijazam, kada se tražio sponzor za Monografiju, navodno nismo dobili kune niti od Grada, niti od nijednog od 1200 igrača.
Ne bih htio partipupat, ali... sretno s voljom!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet lis 06, 2011 2:32 pm Naslov
|
|
Dečki, dečki, malo realnosti ne bi bilo na odmet. Gdje Vi živite ??? Pogledajte malo podatke o nelikvidnosti. To su podaci o računima za isporučenu robu i izvedene usluge, koji nisu plaćeni. Ako ne možeš naplatiti izvršeno, kako li ćeš samo naći sponzore, tj. dobiti nešto za ništa ? Siguran sam, da svi odmah pomisle na VIP, T-Com, Konzum. Nemam točne podatke, ali pretpostavljam da oni dnevno primaju barem 10 takvih zatjeva. Nadalje, igrača u Sokaz ima 1200 (25 liga sa 12 momčadi sa 4 igrača), a ne 2000. Dobar dio njih su penzioneri, studenti, nezaposleni, i njima je najbolja dvorana ona koja je besplatna. Ideje o 24 stola, tribinama, 100 ekipa u dvorani, sve mi se to, za današnje vrijeme (i za 5 slijedećih godina) čini megalomanski. Da zbrojimo sve ekipe kojima je domaćinstvo u Prečkom, na Vrbiku i u Domu sportova, sumnjam da bi ih bilo više od 30.
Ako netko zaista misli da ulaganjem u pinganje može ostvariti profit, neka samo pokuša. Ne bih mu bio u koži. A ja sam ipak završio ekonomiju, imam privatnu firmu 20 godina i znam nešto o tome. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
|
Postano: čet lis 06, 2011 2:46 pm Naslov
|
|
Molio bih samo tko god ima informacije iz mog posta od [čet lis 06, 2011 3:15 pm], lako je kasnije odustati, ako treba.
Ja ću prvi reći da ne ide ako to činjenice pokažu i kad se iscrpe sve mogućnosti.
kemil |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet lis 06, 2011 2:48 pm Naslov
|
|
A onda se opet čovjek sjeti tog vražjeg badmintona
Meni ideja i dalje zvuči lijepo, uzevši u obzir da pingač ostaje bez.. hm.. nacionalne dvorane nakon što ode Dom sportova.
Znači dvorane koju bi koristili klubovi po danu, a SOKAZovci poslijepodne. Nekako i dalje mislim da bi to držalo vodu jer ping pong scena u Zagrebu postoji.
Jedino kažem, bojim se da su troškovi preuređenja astronomski, i da potreba za takvom dvoranom nadilazi SOKAZ, te da možda nije na SOKAZ-u da kao relativno sitna riba sam kreće podizat megakredit.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet lis 06, 2011 3:32 pm Naslov
|
|
Meni samo nije jasno zakaj kraj HSTS-a,ZG Stolnoteniskog Saveza,SOKAZ-a i neznamnija koliko registriranih klubova s područja Zg-a,sa svom gomilom ljudi koji obnašaju neke funkcije i na račun toga ubiru određene benificije(da ne kažem i nešto puno gore pa da me se moderira), glavu razbijate vi kaj imate svoje dvorane!
Ja bi pitao,kak to da se izgubila dvorana III u Domu Sportova?
Pa kaj u Rukometnom savezu sjede toliko pametniji ljudi nego u Stolnoteniskom?
Arena centar(Lanište) je napravljena primarno kao rukometni dom,nije li to dosta prostora za rukometaše!
Kad ode dvorana III,i ode vrlo vjerojatno Prečko,koji to prostor ostaje za stolni tenis u gradu veličine ZG-a? _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet lis 06, 2011 3:38 pm Naslov
|
|
Pa tko bi trebao razbijat glavu nego čokljavci koji vole SOKAZ i kojima je stalo da se Deda, Vodovod, i ako je moguće i vikend turniri imaju gdje održavat?
Nemam pojma kako je dvorana izgubljena i na kojem nivou je odlučivano, al ako je Pospa nije mogao sačuvat, ne vjerujem da bi itko drugi uspio.
Realno gledano, ping pong je nažalost dovoljno mal i marginaliziran sport da je taj gubitak vjerojatno dosta dugo i visio nad glavom pogotovo sada kad se revitalizirao hokej, zagrebačka košarkaša scena proširila i sl. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Norrin
|
Postano: čet lis 06, 2011 3:43 pm Naslov
|
|
| PREDSJEDNIŠTVO SOKAZ-a!!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet lis 06, 2011 3:45 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|