NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

VIKEND TURNIRI U DVORANI "GREDICE"
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dambino

PostPostano: čet vel 19, 2015 8:40 am    Naslov : VIKEND TURNIRI U DVORANI "GREDICE" Citirajte i odgovorite

Počevši od ovog vikenda, točnije subote 21. 2. 2015., pa svaki vikend nadalje (naravno, po potrebi i u nedjelju),
u dvorani Gredice održavat će se vikend turniri, s početkom u 9:30 sati!
Za sve koji slučajno ne znaju, dvorana ima tri vrhnuska stola, a ekipe SOKAZ-a odavno stoluju u tom hramu stolnog tenisa Smile a posljednjih nekoliko godina i ekipa Abesinije, koja je i domaćin nadolazećih turnira.

Pošto su tri stola u dvorani, na turniru može igrati makismalno 12 igrača, kako bi se maksimalno smanjilo dosadno, ponekad višesatno čekanje na sljedeću partiju, krug ili slično... Stoga su ovi turniri, odnosno LIGA GREDICE, namijenjeni svima koji žele vikendom dobar trening i što je više moguće partija sa protivnicima različitih stilova, materijala, jačine, godina i tako dalje...
Igra se u tri grupe (po 4, po 3, ovisi koliko će biti prijavljenih), a potom prva dva (dvije ili dvoje) idu u zlatnu grupu od 4, a ostali u srebrnu, gdje se razigrava do konačnog pobjednika... svi dobivaju bodove, koji se prenose i pišu, odnosno vodit ćemo bilješke i tablicu s bodovima, a prva tri mjesta vremenom će osvajati i nagrade...

Turnir je koncipiran tako da se čim više igra, da zapravo nema ispadanja, nego da se 2-3 sata dobro oznoji te odigra čim više partija s raznim protivnicima.

Kao domaćini potrudit ćemo se da se svi osjećaju "kao doma", popit ćemo koju raki..., pardon, kavu, nađe se i pivce, a u planu je i postavljanje elektronskog pikada (te vremenom ostalih điđa-baja koje mogu "ubiti" vrijeme čekanja na sljedeću partiju - a koje je maksimalno smanjeno zbog tipa natjecanja)...

Uostalom, prijavite se, dođite, vjerujem kako će biti zabavno, napeto, da će biti dobrih partija i protivnika - zapravo, bit će nam onako kako si sami napravimo Smile

Kotizacija za turnir iznosi 25 kunića...
Osim ako nazovete ODMAH!!!, onda je cijena 24,99 kn!!!

Prijave i informacije na broj mobitela: 091/400-4584, ili na email: damir.pazin@gmail.com

Iskreno se veselim druženju i dobrim partijama!

Vidimo se!!!

P.S. Obavještavat ćemo vas na ovim stranicama o novostima, događanjima i slično...

Fulir
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
55

PostPostano: čet vel 19, 2015 9:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvale vrijedna akcija, svaka vam čast, momci! Klanja se Klanja se
I sretno u početku realizacije projekta! Thumbs up Kada se sistem uhoda bit će doista super... barem mi se tako čini kad pokušam zamisliti kako bi to izgledalo. Bis
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet vel 19, 2015 9:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slažem se, još jedna opcija pinganja nije previše (nikada).
Sretno !

Zadnja promjena: MUNJA2; čet vel 19, 2015 3:13 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
trnac

PostPostano: čet vel 19, 2015 9:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ove i iduće subote ću navratiti kao gledatelj, a nakon toga Pingic na Gredicama Cheer

Prijedlog o objavi prijavljenih igrača je odličan. Dapače, to bi čak trebalo biti obavezno.

Cheer Pingić na Gredicama Cheer
[Vrh]
dambino

PostPostano: čet vel 19, 2015 11:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na podršci!
Munja odmah reklamira sinni, na kojem sam često igrao i svaka im čast, no nije mi intencija kopirati sinni niti bilo što slično.

Naš koncept je vrlo jednostavan: imamo dvoranu sa tri stola, relativno dosta vremena (barem za vikend) te puno volje za pinganje, a osobito za dobro druženje, zafrkanciju i tako dalje. Vjerujem kako će se vikendom naći, uz Abesnice, još 7-8-9... istomišljenika, pa da popijemo kavicu u dvorani, rakijicu, odigramo koju partiju: nekad s jačim protivnikom - pa ćemo možda nešto i naučiti, a nekad sa slabijim - pa možda možemo nekog nešto i naučiti (a Munja jako dobro zna i da na sinniju igraju igrači raznih kvaliteta - od početnika koji nespretno čokljaju, do vrhunskih igrača Smile )

No, opet ponavljam, nisam imao namjeru nekoga kopirati, i ne da mi se više o tome, jer ne vidim neki smisao...

Zapravo, nekako sam to sve zajedno zamislio da bude domaćinska atmosfera, dobrodošli su svi, a opet da se ne čeka po pola sata ili sat na partiju (za sada planiramo ubrzo postaviti elektronski pikado, ako, odnosno kad krenu turniri, nabaviti možda još i stolni nogomet ili neku drugu razbibrigu, pivkana se uvijek nađe i tako dalje i tako dalje... Smile ), nego da se uz maksimalno kratke stanke odigra 6-7-8-koliko već treba (i koliko se kome da) partija, i fino odemo doma bezbrižni i veseli na ručak (ili večeru Smile ) . Nema nekog strogog vremenskog ograničenja, nema pritiska da će nas netko istjerati iz dvorane ili provjeravati jesmo li došli u čistim tenisicama (to se valjda podrazumijeva).
Ako smo nekoga iskopirali tim konceptom, onda isprike... Smile Smile

Naravno, svi vole pobjeđivati, pa ćemo redovito voditi tablicu/bodovnu listu i objavljivati je - a doista ćemo vremenom nagrađivati pobjednike, one koji najčešće dolaze, one koji najviše mogu popiti, one koji... Sve je otvoreno i sve se možemo dogovoriti. O nagradama, vrijednosti, učestalosti i slično još ćemo promisliti i vidjeti kako će sve zajedno funkcionirati - no, tu je pregršt Tibharovih korisnih stvarčica, a vjerujem da će biti i drugih... Svakako ću obavijestiti sve o tome...

Volja je tu, prostor je tu, otovoreni smo za pinganje i sve ostale korisne prijedloge...

I što još reći, osim: vidimo se!

Smile
[Vrh]
dambino

PostPostano: čet vel 19, 2015 11:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I objavit ćemo uvijek popis igrača koji će sudjelovati... Istina, to je bitno, hvala na podsjećanju!
Zapravo, ako bude potrebno, možemo lako napraviti i dva turnira, tri, četiri ... pa vremenom i jakosne... no, to je sve daleko još, predaleko...
No, prijedlozi i sugestije su uvijek dobrodošli...

Zadnja promjena: dambino; čet vel 19, 2015 11:30 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet vel 19, 2015 11:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
MUNJA2

PostPostano: čet vel 19, 2015 12:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brisano !

Zadnja promjena: MUNJA2; čet vel 19, 2015 3:13 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet vel 19, 2015 12:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

lijepo i ugodno srocen post i poziv na turnir...

zelim vam svu srecu, cini se da ste dobra ekipa... Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
55

PostPostano: čet vel 19, 2015 1:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Znate što, MUNJA2, naravno da je dobro da postoji i SINNI i SOKAZ i neke nove (kao ova sada) mogućnosti za rekreiranje. No problem je u tome da je stvar elementarne pristojnosti/nepristojnosti da se javite na nečiji reklamni post pa unutar njegove teme reklamirate sebe ili neku svoju ideju Brukica , siguran sam da se slažete sa mnom, posebno kada se ne bi radilo osobno o Vama, bili biste objektivniji. Pojma nemam
Kako ste i prije radili, znam da barem Krešimir Čivić jeste, otvorite svoju novu temu i reklamirajte SINNI... Normalno je da se čovjek ljuti, ili da mu nije pravo! Cursing Jako ljut Dark evil
[Vrh]
dambino

PostPostano: čet vel 19, 2015 1:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Ledeni!!! I više si nego dobrodošao!!!
Klanja se
[Vrh]
dambino

PostPostano: čet vel 19, 2015 2:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 - također puno hvala!
Taman sam krenuo zamoliti Munju da otvori drugu temu i zabavlja se tamo, no, eto, preduhitrio si me - i izrazito sam zahvalan na tome!

Naime, u dobrom duhu SOKAZ-a, SINNIJA, Stolnoteniskog saveza Čučerja, Pušće Bistre i Dicma (te svih stolnotenisača dobre volje), lijepo sam i pristojno predstavio naše skromne namjere (ništa megalomanski, doista sasvim skromne), pozvao sve - ponavljam SVE (Munja, ne vidim zašto i tzv. sinnijevci ne bi došli ako žele - uvjeti i poziv za sve su potpuno jednaki - zar to uopće treba ponavljati???), da dođu na pinganje i druženje kod nas na Gredice. Apsolutno su mi nejasni tvoji komentari, upadice, provokacije, svađalačko-nametljiv ton, a osobito dio gdje mi objašnjavaš s kime bih to ja trebao razgovarati i što mi je činiti (??????? - doista ne razumijem???????) Ako ništa drugo, dobro si me nasmijao... Također mi nije jasno što zapravo želiš - no, očito, ništa dobro.
Međutim, ako ipak želiš dobro društvo i dobar pingić, dobrodošao si svake subote na Gredice Smile iskreno, od srca - dođi, bit će mi i više nego drago!
I tu bi, po nekoj elementarnoj kulturi i pristojnosti, naš razgovor trebao biti završen Smile Zar ne?
Lijepo te molim, nemoj omalovažavati forum SOKAZ-a, koji nama malima daje priliku reklamirati se, zapravo reklamirati stolni tenis, sportski duh i ferplej. Budi zahvalan na tome - ja iskreno jesam i zato se trudim biti pristojan i fin - i sigurno se neću više obazirati na tvoje komentare - ma kakvi bili... To samo nešto govori o tebi...

Uostalom, dođi fino na pivce kod nas...
Hvala!
Lp Cheer Cheer Cheer
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet vel 19, 2015 3:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Oprosti. Krivo sam shvaćen. Nisam imao ni približno takve namjere kako si me razumio. Evo, odmah brišem sve svoje postove. Nema ljutnje.
LP.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet vel 19, 2015 5:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
I sretno u početku realizacije projekta! Thumbs up Kada se sistem uhoda bit će doista super... barem mi se tako čini kad pokušam zamisliti kako bi to izgledalo. Bis

Što se tiče pristojnosti / nepristojnosti imam jedan podsjetnik :
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=3151&highlight=sinni
[Vrh]
55

PostPostano: čet vel 19, 2015 7:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sportsko/trollski pozdrav! Evil Vrag Retaj
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pet vel 20, 2015 12:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

MUNJA2 (napisa):
55 (napisa):

Što se tiče pristojnosti / nepristojnosti imam jedan podsjetnik :
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=3151&highlight=sinni

a 55 je trolcina kakve nema, nema tu pomoci, nije bilo zlonamjerno, zar ne 55?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
55

PostPostano: pet vel 20, 2015 7:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Točno... Retaj
[Vrh]
migi

PostPostano: pet vel 20, 2015 2:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvale vrijedan projekt i držim palčeve da uspije, isto tako se bilježim sa štovanjem da koji put dođem i zaigrati na događaju! Cheer Juhuu
dajdosta

PostPostano: pet vel 20, 2015 3:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdravljam ideju, bravo!
Dvorana mi je blizu al nažalost sutra neću moći no nadam se da ću bit slobodan sljedeći vikend.
[Vrh]
Spin

PostPostano: pet vel 20, 2015 4:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

U Zagrebu postoji barem 3x više igrača koji bi redovno igrali i trenirali ali ne znaju gdje i nemaju s kim.

Povećao se kapacitet dvorana i možda bi čak dobro bilo da dvorane i udruge naprave neku zajedničku reklamnu akciju kako bi se stolni tenis još više popularizirao.

U svakom slučaju, ne smije se stati !! dok stolni tenis ne postane nacionalni sport !! Hitler ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.