NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tenergy 25 i/ili 25fx
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Iceman

PostPostano: sub tra 25, 2015 9:36 pm    Naslov : Tenergy 25 i/ili 25fx Citirajte i odgovorite

Jel igra tko s njima ili jos bolje, dal ima koju rabljenu da probam... Thumbs up

kako mi se igra, sa jacim igracima koji mi se nametnu, sve vise pretvara u blok, po svim recenzijama bi ove gume u tome trebale biti najbolje, zbog svog niskog izbacaja i krace putanje...

moze netko ovo potvrdit ili opovrgnut?

tnx
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
MUNJA2

PostPostano: sub tra 25, 2015 10:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kompletna ekipa "ABC" iz 19. lige igra sa tim gumama ali naša saznanja o njima nisu za usporedbu sa tvojim potrebama. Ovo sam više napisao da se pohvalim da svi imamo iste rekete i iste gume nego da odgovorim na tvoje pitanje (stručno).
Meni (za moju razinu igre) više za blok znači lagana ruka nego vrsta gume, više brzina i točnost postavljanja reketa na očekivani pravac nego debljina gume. Da se i nama ova guma nametnula kao dobra za blok to je istina, naš blok je napredovao ali ne možemo reći da li je to samo zbog guma nego možda i zbog pojačanog treniranja.
Znam da mi ne reagira dobro na OX gumu protivnika jer mi tada nemaju dovoljno katapulta pa mi većina loptica pada u mrežu.
Možda sam nešto i natuknuo od onoga što tražiš ? U našim krugovima a upravo zbog dobrog bloka ja se šalim i kažem : "Ovo može samo Jan-Ove Waldner i ja". Šala, jasno.
Za tebe sam voljan posuditi ti svoj reket Viscariu sa TG 25 i Tg 25 FX gumama za probu a imam i Spirita sa istim gumama po onome "Što lošiji igrač to bolja oprema". Dođi i subotu u Vjesnik u SINNi od14 sati pa ćeš imati nekoga za probu a kada dođe i Zovko i još par njegovih, moći ćeš igrat i i ozbiljno. Nama u SINNIju će biti čast i velika promocija da možemo reći da si se ti prijavio a ako to razglasim cijela dvorana će biti puna sa najboljim igračima. Čak u zadnje vrijeme tamo treniraju i kadeti Merix-a koji spadaju u sam vrh SINNI-a.
[Vrh]
55

PostPostano: ned tra 26, 2015 7:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

T25 fx je, po mišljenju vlasnika btf dućana u Berlinu, najbolja tenergy guma za blok. Može se s njime odlično i udariti, čak izvrsno, ali kad s njome vučeš spin nema u njemu baš previše rotacije... tj, ima je vidno manje nego kod svih drugih tenergy guma.
Mislim da je Igor Detelj igrao s dotičnom gumom (čokljavac), možda bi vrijedilo njega priupitati za to. Thumbs up
Uvjerljivo je bolji za blok u odnosu na sve druge tenergyje. Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
cvijo

PostPostano: ned tra 26, 2015 1:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

MUNJA2 (napisa):
više za blok znači lagana ruka nego vrsta gume, više brzina i točnost postavljanja reketa na očekivani pravac nego debljina gume

Munja, to je sve što si mu trebao napisati. Mislim da bi IB trebao izbrisati ostatak posta kao nevažan Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
MUNJA2

PostPostano: ned tra 26, 2015 3:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja ne mislim kao ti ! Svi mi igramo ovaj pingač (pingić) iz različitih pobuda. Nije svima ista stvar važna. Po meni je NAJVAŽNIJE nešto drugo od onoga što ti smatraš najvažnijim (i za pinagač i za ono što sam napisao). Osim što svi članovi moje ekipe UŽIVAJU što uopće igramo a posebno sa istim reketima i navedenim TG gumama, što se ZABAVLJAMO i smijemo do besvijesti, pokušavamo bacati humor da svima bude ugodnije u društvu, stalo nam je i do slijedećeg :

1. Najvažnije bi mi bilo kada bi Iceman (kao simbol SOKAZ-a i pinganja) došao na SINNI Vjesnik, ISPROBAO moj reket (jer to traži, zar ne ?) a time bi doprinijeli populariziranosti naše Udruge SINNI i omasovili je a to je osnovni cilj SINNIa

2. Drugo, možda bi Iceman htio odigrati samnom koju partiju pa da se svima mogu hvaliti da sam igrao stolni tenis sa tako značajnim igračem i možda dobijem pokoji savjet i

3. Imam jednu stvar a koju bih rekao samo Icemanu jer ima indirektne veze sa njim, jedno iznenađenje i zgodu iz života, meni značajniju od ove moje procjene (stvarno procjene jer premalo igramo taj stolni tenis da bi kao priučen igrač mogao davati nekakva stručna mišljenja) Smile

Evo, to je za mene najvažnije. Uostalom, poziv za SINNI vrijedi i za tebe i za sve ostale koji žele doći.
[Vrh]
cvijo

PostPostano: ned tra 26, 2015 4:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ili ja loše bacam humor, ili ga ti loše loviš. Mislim da ga je Iceman ulovio, i to je meni najvažnije.
Inače, apsolutna podrška SINNI-ju. Mislim da je to odlična ideja i koncept.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: ned tra 26, 2015 4:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

MUNJA2 ne kopča još uvijek ove fore s trolanjem, kao niti simboliku smajlija... Rolling Eyes ... Ma nema veze Pfff , kako Cvijo veli, važno je da je majstor od cooliranja skužio bit Cvijinog p(r)osta... ROFL ROFL
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: ned tra 26, 2015 5:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nekako primjećujem da je 55 uvijek IZA mene ??!! Ima li tu neke simbolike ili .... ?
[Vrh]
Iceman

PostPostano: ned tra 26, 2015 5:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

cvijo nije dobar troler jer nezna koga moze trolat Smile

hvala na pozivu, cujemo se...bas bi htio isprobat gumu...

ak ima jos tko da igra ili je igro s njom da baci kakvu impresiju, bilo bi super... Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned tra 26, 2015 6:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
MUNJA2 ne kopča još uvijek ove fore s trolanjem, kao niti simboliku smajlija... Rolling Eyes ... Ma nema veze Pfff , kako Cvijo veli, važno je da je majstor od cooliranja skužio bit Cvijinog p(r)osta... ROFL ROFL

Klanja se ROFL ROFL Zubo
[Vrh]
55

PostPostano: ned tra 26, 2015 6:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

MUNJA2, 55 je uvijek negdje iza tebe, i vrlo blizu... ne prisvajaj forum, temu je otvorio ledeni, nisi ti. A kako si se upalio na Cvijin post... k'o da imaš 13 godina Maaamaaaa , kako to ne komentirati? Nije posjećivanje foruma preporučljivo za maloljetne, ima tamo svakakvih provokatora... Zubo
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: ned tra 26, 2015 7:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam se obraćao Icemanu a vi ste se potrudili upetljavati u naš razgovor a da vas nitko ništa nije pitao (i to nije prvi puta). Umjesto odgovora na njegovu POTRAŽNJU imali ste potrebu da komentirate mene ?!?! Zar vi nemate svoj život ? Ako vas veseli da komentirate druge i ako vam je to životna hrana ....ha ..... guštajte. Vidim da ti je poimanje života i stil razgovora mentalitetno različit od mojeg, jednostavno si ne pašemo. Ostavi ti mene da živim svoj život kao što ja od početka ne diram tebe. Ne pada mi na pamet vrijeđati te. Tu sam da stvaram prijatelje a ne obratno. Ima nas različitih. Neki se ni ne žele međusobno upoznati. Mi smo jedni od njih.
Za mene je ovo završena diskusija. LP.
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned tra 26, 2015 7:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Misljenja sam da se svaka tema koju komentirate okrene na sinni turnire sto je u jednu ruku jako duhovito Zubo ROFL
Cijenim sinni i igrao sam ga prije dok je bilo ucinkovito i pomogao mi je u razvoju,ali svi vec znamo za njega i ne vidim svrhu spominanja u temi koja se radi o gumi Laughing
[Vrh]
Pale

PostPostano: ned tra 26, 2015 7:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Osoba A se raspituje za gume.
Osoba B mu nudi svoj reket sa dotičnim gumama da proba u živo i da sam odluči o istima.
Ne kužim gdje je otišao ovaj svjet kad osoba B ispada po nekima negativac. Bljak

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
55

PostPostano: ned tra 26, 2015 8:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čini mi se da sam se i ja u prvom postu obračao ledenom, tek u drugom postu sam odreagirao na tvoj agresivno-uvrijeđeni odgovor na Cvijinu potpuno očiglednu i bezazlenu, dobru zafrkanciju na Icemanov račun... Nema tu nikakvih negativaca. Pojma nemam
[Vrh]
cvijo

PostPostano: ned tra 26, 2015 8:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Upravo tako. Moja zezancija je bila ISKLJUČIVO na Icemanov račun, kojeg poznajem od malih nogu (mojih, on je već kao 10-godišnjak imao broj 45).
Inače, kad bi me bilo tko od ljudi koje poznajem van stolnoteniskih krugova pitao za igranje stolnog tenisa, uvijek bih ga upućivao na SINNI, i neki od tih ljudi su to i isprobali. Mislim to činiti i dalje. Amen
[Vrh]
55

PostPostano: ned tra 26, 2015 9:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slažem se Klanja se Klanja se , koncept je odličan za ljude kojima se igra stolni tenis, ali im je problem obvezati se igrati utakmicu svaki tjedan, osim toga na SINNI turnirima se i efektivno provede više vremena igrajući nego u SOKAZ meču. Bogu hvala da postoje obije organizacije. Thumbs up
Nemam ništa protiv MUNJA2, ne znam zašto tako burno reagira na svaku opasku. Pojma nemam
[Vrh]
zmilko

PostPostano: pon tra 27, 2015 7:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ak ima jos tko da igra ili je igro s njom da baci kakvu impresiju, bilo bi super... Thumbs up[/quote]
ma bacate me u depresiju.tg 25 je izvrsna guma, a sinni je izvrsna ideja. moram se pohvalit da sam i ja učestvovao.
55

PostPostano: pon tra 27, 2015 8:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

David Jakov Milić (Daltoni, 14. liga) igra s T25 fx 2,1 na drvu Primorac OFF-, sugerirat ću mu da napiše ponešto... posebno jer mu je s druge strane T05 fx 2,1 pa može dobro uočiti razliku između tih dviju guma.
[Vrh]
rogi

PostPostano: pon tra 27, 2015 8:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
T
Mislim da je Igor Detelj igrao s dotičnom gumom, možda bi vrijedilo njega priupitati za to.

Dotični nije igrao s dotičnom gumom, već dotični ima iskustva samo s 05, 05FX i 64FX. Što se dotičnog tiče, 05 za FH, 05FX za ništa, a 64FX za BH! Smile
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.