NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1. liga - proljeće 2008.
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ARES

PostPostano: sub vel 23, 2008 6:24 pm    Naslov : 1. liga - proljeće 2008. Citirajte i odgovorite

U rukama mi je bilten 129. pa ću uzeti slobodu komentara sastava i ishoda 1. lige u proljeće 2008. Unaprijed molim za ispriku ako se netko bude osjećao pogođenim komentarom ili zanemarenim. S obzirom da dobro poznajem situaciju i igrače, a dosad sam u pravilu dobro prognozirao, za očekivati je nastavak. Naravno, uvijek su moguća iznenađenja, bolesti ili ozljede.

Dakle, ligu bismo mogli podijeliti u tri dijela: na vrhu opet dosadno jer smo se mi pojačali (Arapović, Knežević, Prstec, Radočaj i Časl tata), a glavni konkurenti Jolla su oslabljeni jer im je otišao naš bivši suigrač koji im ionako nije jesenas pomogao da nas svrgnu s trona. Treća Mladost je u istom sastavu, iako su se svojski trudili bitno pojačati vrhunskim igračem, ali bez uspjeha, pa budu opet bili treći. No, da im je i uspjelo, Pošpa je imao još ječeg zeca u šeširu pa bi konačni ishod bio isti. Ovako je zec ostao u šeširu do potrebe. Glavno je pitanje hoćemo li nadmašiti skor iz proljeća lani - 11 pobjeda, 100:10 u partijama Juhuu
S obzirom da ćemo sve partije igrati u najjačem sastavu - to je lako moguće. Jesenas smo samo protiv Jolle i Mladosti igrali tako i rezultat se zna: dva puta po 10:0! Smile
Nadalje, poslije Jolle i Mladosti dolaze momčadi kojima je najljepše: neće se boriti za opstanak, ali neće osvojiti niti peharčeke. Dakle, čista rekreativna uživancija, bez stresa. Tu su Orokonfekcija, Marco Polo i DEDA.
Ostatak lige, a to je čak polovica momčadi, borit će se na nož za opstanak. Tu držim fige svojim dragim prijateljima i bivšim suigračima da uspiju (idemo Mario, Kiki i Radek), iako će im biti jako teško. U sličnoj su situaciji i Matijašecovi Jaskaši te novi prvoligaši KO-ŠK i TIS veterani (bivši FINA-NKS). Ukoliko bu Krešo Mikulec igrao za KO-ŠK kao što je prijavljen, onda oni nemaju brige. Tu je negdje i Industrogradnja, a i Opera, jer je odlaskom najboljeg igrača među prvake bitno oslabljena.

Sve u svemu, čeka nas tri mjeseca pingića i sve ljepšeg vremena. Prije toga, samo još u četvrtak da uzmemo peharček za Zimski kup i O.K. Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: sri vel 27, 2008 2:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

pitanje..jel tebi fakat gust kupit 3 najjaca igraca u ligi, napravit ekipu koja nije za sokaz i sve pobjedjivat sa 10:0 i onda se jos k tome hvalit kak ste dobri?

neznam...fakat ne kuzim...mozda neko kuzi...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
masterinsider

PostPostano: sri vel 27, 2008 10:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
pitanje..jel tebi fakat gust kupit 3 najjaca igraca u ligi, napravit ekipu koja nije za sokaz i sve pobjedjivat sa 10:0 i onda se jos k tome hvalit kak ste dobri?
neznam...fakat ne kuzim...mozda neko kuzi...

Po meni to nema veze sa SOKAZ-om, mislim "rekreativnom amaterskom ligom", kaj to ne bi trebalo biti : pingać, druženje, piva, iako je oduvjek bilo kupovanja igrača na ovaj ili onaj naćin, čak su i neki radili ko fol u firmi i dobijali plaću samo da igraju za tu ekipu.
Kaj se tiće gore navedenog, možda bi i ja to isto napravil da imam mogućnosti ali se nebi sigurno kurćil po forumu i komentiral kak je tekma bila dobra, jer fućkaš ti tekmu za prvo mjesto koja završi 10-0, to ne da je smiješno nek je jadno.
p.s. isprićavam se svima zbog izraza "KURĆIL" ali ni jedna druga rijeć mi se nije uklopila u kontekst Beljenje
japanac

PostPostano: sri vel 27, 2008 11:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

MOJ SKROMNI KOMENTAR :
BAŠ SAM SRETAN ŠTO IGRAM U 20. LIGI Juhuu
[Vrh]
Kile

PostPostano: sri vel 27, 2008 2:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma to je sve zdrava zajebancija Zubo , mene je Jaska platila obracanjem na islam, tako kad poginem od napucavanja u prvoj ligi Rocket launcher , fino me cekaju 72 djevice Grouphug pa se ti misli....dobro pregovaraju ti Jaskasi a Zubo
vezivo:topljeni ementaler
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sri vel 27, 2008 2:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kile (napisa):
Ma to je sve zdrava zajebancija Zubo , mene je Jaska platila obracanjem na islam, tako kad poginem od napucavanja u prvoj ligi Rocket launcher , fino me cekaju 72 djevice Grouphug pa se ti misli....dobro pregovaraju ti Jaskasi a Zubo

Ti si zbrisal iz devete, samo da me izbjegneš. Beljenje
Kile

PostPostano: sri vel 27, 2008 2:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Je ima i tu istine Thumbs up ustvari mi zao bas radi te tekme pogotovo ako bismo kod vas igrali jer je Skofina zna se uvik dobar domacin Zivili
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri vel 27, 2008 3:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da, moderiralo se.
neke granice moraju i hoće postojat.

osobnu razinu molim da ostavljate za dvoranu ili ulicu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kile

PostPostano: sri vel 27, 2008 3:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hahaha Laughing evo nam opet cenzure, tolko o slobodi, cak je i moj post gdje se ja samo Laughing cenzuriran!
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sri vel 27, 2008 3:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kile (napisa):
Je ima i tu istine Thumbs up ustvari mi zao bas radi te tekme pogotovo ako bismo kod vas igrali jer je Skofina zna se uvik dobar domacin Zivili

Mi će mo rado ugostiti i prvoligaše, ak hoćete prijateljsku tekmu.
ib
Site Admin

PostPostano: sri vel 27, 2008 3:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

e kile, ajd nemoj bit naporan Rolling Eyes

tvoj post nije obrisan zato jer se smiješ, nego zato jer nisam htio ostavit nepovezane dijelove konverzacije koja je započela nevjerojatno duhovitim i originalnim vrijeđanjem. Thumbs down
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
beba spin

PostPostano: sri vel 27, 2008 4:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zapravo je duhovito okupiti tako ubitačnu ekipu poput aresove. svaka partija je vic za sebe. pa nasmijmo se barem
[Vrh]
beba spin

PostPostano: uto ožu 04, 2008 8:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

opet cenzura, nemrem bolivit...pa kaj je ovo?

bućo, previše si politički korektan; al kužim te pajdo, nije ni tebi lako
[Vrh]
nzoric

PostPostano: uto ožu 04, 2008 1:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mogu primjetiti da smo pronasli temu zvanu "bermudski trokut" iako samo s drugacijim naslovom..jednostavno ovdje postovi nestaju netragom i beskrajem..
Laughing

SP
[Vrh]
beba spin

PostPostano: pon ožu 10, 2008 11:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kad već govorimo o najboljoj ekipi sokaza, moram priznati, ugodno sam se iznenadio kad sam vidio ARESovu statistiku. skor 7-10 u tekućoj sezoni je za prvu ligu, za četvrtog igrača, izuzetan rezultat. svaka čast!

evo možete provjeriti rezultate na link:
http://www.sokaz.hr/bazaig.php?id=1108&tip=win&vr=sez
http://www.sokaz.hr/bazaig.php?id=1108&tip=loss&vr=sez
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon ožu 10, 2008 11:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Imaš li ti ikakvu drugu temu post(oj)anja? Moli

Sad
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet ožu 13, 2008 3:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

prvo cestitke Švereru na prvoj trici u prvoj ligi, a onda, daj malo opisite kak je zgledo mec, i ta zadnja partija fix petog seta od Čanadija:-P
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
supermenica

PostPostano: ned ožu 23, 2008 8:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
prvo cestitke Švereru na prvoj trici u prvoj ligi, a onda, daj malo opisite kak je zgledo mec, i ta zadnja partija fix petog seta od Čanadija:-P

Bilo je jaaaaaako zanimljivo :-). Zadnji set je ovaj vodio 10:7, Čanadi je uspio dobit dva poena, al' treći nažalost ne...
Tako blizu a tak daleko.. Ah šta ćeš.. Crying
bigdedi

PostPostano: pet ožu 28, 2008 10:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cheer Cheer ČA Cheer Cheer NA Cheer Cheer DI Cheer Cheer

Klanja se Klanja se Klanja se Ivica Čanadi - Slobodan Drobec 10:12 11:7 11:7 9:11 11:5 Thumbs up Thumbs up

Mirko Bis Potrćkanko Pobjeda Gimme five
ib
Site Admin

PostPostano: pet ožu 28, 2008 11:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eeeek! Ideeš! Klanja se Klanja se Klanja se

I Šverer ga je pomeo!? Confused Klanja se
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.