NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. liga proljeće 2009, i otkrijte uljeza u toj ligi
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
pnyg

PostPostano: uto vel 24, 2009 8:57 am    Naslov : 4. liga proljeće 2009, i otkrijte uljeza u toj ligi Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima

Kako nam je nedavno izašao bilten nisam mogao ne primjetiti kakav je razvoj situacije u 4oj ligi, te momčad koja je uspjela završiti tamo!
Dakako da se misli na Kalafat i nažalost opće nam poznatog Rope-a. Siguran sam da su svi već upoznati kako je do toga došlo, no dobro zapravo je već i bilo na forumu objavljeno tako da se mogao bilo tko i prijaviti.
No ono što smatram da nije u redu je što će Rope opet 'gnojiti' da se tako izrazim po svim mogućim temama u ovome forumu..
I pravdati na ovaj ili onaj način prelazak iz 15-e u 4-u ligu, no ostajer činjenica da je Rope doslovce sr** nebrojeno puta po STK Špansko momčadi.. da ne podsjećam na teme poput 'frka ih je da se opet ne nađemo u lizi', preplašili su se pa su pobjegli u više razrede i slično.

U svakom slučaju što je tu je. Iskreno baš me briga u kojoj ligi igra Kalafat, ali više neću trpiti i po principu da pametniji ipak popušta - da se dopusti da Rope opet gnoji i pametuje po apsolutno svim ligama koje postoje u SOKAZu, a pogotovo da se tako ponaša prema našoj momčadi.
[vrijeđanje izbrisano]
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: uto vel 24, 2009 9:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jel ovo neka zajebancija il za ozbiljno Confused Confused
dundo bumbo

PostPostano: uto vel 24, 2009 9:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stvarno ne znam, prijatelju, koji ti je vrag! Riječ je o jednostavnom ustupanju mjesta, pitanje je samo zašto ti to toliko smeta. Peri i njegovoj ekipi želim sve najbolje u predstojećoj sezoni, jer, ako ništa drugo, treba čovjek imati muda da uopće pokuša tavo što (otići skoro deset liga naprijed nije mala stvar). Savjetujem ti da svoju mržnju liječiš malo djelotvornijim sredstvima (medikamentima ili razgovorom s profesionalcem) jer ovo zaista nema smisla. Pozdrav! Smile
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 24, 2009 9:56 am    Naslov : Re: 4. liga proljeće 2009, i otkrijte uljeza u toj ligi Citirajte i odgovorite

pnyg (napisa):
...

Ajde nam daj par linkova gdje rope "gnoji" i "nebrojeno sere" po tvojoj ekipi. Al ne da je simpatično poput ovog da vas je frka pa ste pobjegli, već da nekog zbilja vrijeđa ko ti njega gore.

Ako uspiješ neću te benat.

Nadam se da si svjestan da se bez ljudi poput ropea, koje zanima svaka liga SOKAZ-a (a ne samo vlastitih 10 utakmica), ne bi nagnojile niti ove stranice Mig ili bi drugačije izgledale.
Zato me slobodno nazovi pristranim In love ako ništa barem do tih linkova.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: uto vel 24, 2009 10:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

jere (napisa):
Stvarno ne znam, prijatelju, koji ti je vrag! Riječ je o jednostavnom ustupanju mjesta, pitanje je samo zašto ti to toliko smeta. Peri i njegovoj ekipi želim sve najbolje u predstojećoj sezoni, jer, ako ništa drugo, treba čovjek imati muda da uopće pokuša tavo što (otići skoro deset liga naprijed nije mala stvar). Savjetujem ti da svoju mržnju liječiš malo djelotvornijim sredstvima (medikamentima ili razgovorom s profesionalcem) jer ovo zaista nema smisla. Pozdrav! Smile

Jebeno sročeno doktore Thumbs up Mudri djed Amen

pridružujem se svakoj riječi , ali je li moguće da je čovjek možda nešto krivo shvatio ? bar se nadam da je , jer koliko sam ja shvatio ove stranice i Sokaz u cijelosti bi trebali biti mjesto za Partijana Jumping Zivili Grouphug Klopa Pivo itd i ne nužno tim redosljedom
antispin

PostPostano: uto vel 24, 2009 10:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zaista ne znam razlog zbog kojeg se Rope napada.Rope je preuzeo ekipu iz 4.razreda,ekipu koja je bila ponuđena svima na forumu.Prema tome ,tu nema razloga za ljubomoru što će Rope igrati u 4 ligi. Štoviše,Ropea treba pohvaliti za njegovu hrabrost i želju za igranjem u 4 ligi.Stvar je u tome da je Rope sportaš i borac,želi napredovati i na tome mu treba čestitati.I kao što je Ib rekao bilo bi dobro da je u Sokazu više takvih zaljubljenika u stolni tenis.
Samo naprijed,Rope.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
pnyg

PostPostano: uto vel 24, 2009 12:08 pm    Naslov : Re: 4. liga proljeće 2009, i otkrijte uljeza u toj ligi Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
pnyg (napisa):
...

Ajde nam daj par linkova gdje rope "gnoji" i "nebrojeno sere" po tvojoj ekipi. Al ne da je simpatično poput ovog da vas je frka pa ste pobjegli, već da nekog zbilja vrijeđa ko ti njega gore.

Ako uspiješ neću te benat.

Nadam se da si svjestan da se bez ljudi poput ropea, koje zanima svaka liga SOKAZ-a (a ne samo vlastitih 10 utakmica), ne bi nagnojile niti ove stranice Mig ili bi drugačije izgledale.
Zato me slobodno nazovi pristranim In love ako ništa barem do tih linkova.

Bez brige ovo nije šala (barem za mene)
Dok itetako postoje dokazi da su svašta pisali po našoj momčadi, samo treba malo čeprkati po starim raspravama kao što su:
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=605&start=0
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=584&postdays=0&postorder=asc&start=20

No prije svega moram priznati da sam razočaran da momčad Kalafata ima toliku podršku i od drugih ljudi. Kao što sam već prije rekao, baš me briga za njih - u kojoj su ligi i šta tamo rade.
Ali samo kažem da kada smo mi istu stvari napravili prošle sezone u jesen, onda je Rope počeo pisati gluposti o našoj momčadi. Jednostavno ne volim ljude koji se prave kulturnima dok razgovaraju osobno sa momčadi. A onda na internetskim forumima masovno piše i trača nešto što nema hrabrosti reći ljudima lice u lice.
Činjenica je da smo ih u zadnjem međusobnom susretu odigranim prije sad već godinu i pol pobijedili.. a iskreno to mi je trenutno najvažnije u cijeloj priči. I za razliku od Kalafata ne pada mi na pamet da bilo koga tračam prije ili poslije utakmice, nisam takav čovjek i nikada neću biti. No premda sam prije u trpio ovakve stari, definitivno više neću.
Pa nek nam se sada javi Rope i neka brani svoje stavove - ako uopće to hoće....
[Vrh]
dundo bumbo

PostPostano: uto vel 24, 2009 12:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisi naveo ništa što bi opravdalo tvoj (bijesni) ispad, a što se Perića tiče, toplo se nadam da neće uopće reagirati, jer preko nekih stvari najuputnije je prijeći gospodskom šutnjom. Smile
[Vrh]
pnyg

PostPostano: uto vel 24, 2009 12:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da se jasno može vidjeti u raspravama koliko je puta spomenuto Špansko. A sada kada bi trebao reći nešto u svoju obranu, onda ništa.
Poznavajući Rope-a siguran sam da neće prešutiti i ne bi trebao, neka kaže čovjek što misli.
A pretpostavljam da priprema post od 1000 stranica gdje će sve i svašta namljeti...
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 24, 2009 1:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A prika moj pretjerao si. Pojma nemam

Ok, shvaćam da je rope s dozom ironije prokomentirao vaš prelazak u viši razred metodom ustupanja momčadi.
Ali zar nije sad idealna prilika da mu vratiš istom mjerom? Box

Dakle vrckastim humorom, šaljivim podbadanjem i prpošnim komentarima, a ne vako drvljem i kamenjem da ja moram brisat, a znate da to najviše mrzim Crying

Neću te banat, razumijem da te moglo iznervirat, al se nadam da ćete to riješit partijama ili barem alkoholom Zubo a Perica ti je fin i pristao momak, isto ko što brijem da si i ti. POZZY! Mah mah
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pnyg

PostPostano: uto vel 24, 2009 1:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobro o.k. priznajem da sam pretjerao u nekim stvarima.
Sad mi je samo žao što nisam bio registriran na forumu u jesen prošle godine i što nisam to onda odmah riješili.
A sada ćemo preći malo na humor.. trebao bi se staviti jedan 'poll' - tko misli da će Kalafat biti vreća za šamaranje u IV ligi?!? Very Happy
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: uto vel 24, 2009 1:29 pm    Naslov : Re: 4. liga proljeće 2009, i otkrijte uljeza u toj ligi Citirajte i odgovorite

ib (napisa):

Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Zrinski

PostPostano: uto vel 24, 2009 3:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

živjela gnojidba Yesss!

ako nebudu fascinirani 4 ligom, možda i ostanu,
jer dečeci imaju potencijala Thumbs up

Zadnja promjena: Zrinski; uto vel 24, 2009 3:48 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto vel 24, 2009 3:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pnyg (napisa):
Dobro o.k. priznajem da sam pretjerao u nekim stvarima.
Sad mi je samo žao što nisam bio registriran na forumu u jesen prošle godine i što nisam to onda odmah riješili.
A sada ćemo preći malo na humor.. trebao bi se staviti jedan 'poll' - tko misli da će Kalafat biti vreća za šamaranje u IV ligi?!? Very Happy

a humora Zubo Zubo Confused
dkiri

PostPostano: uto vel 24, 2009 5:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A bogme mogu i popiti.

Znam Peru,neka samo takav i ostane.Nebi ga mjenjal za 100 drugih.

Pozdrav od Pešče Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Jopi

PostPostano: uto vel 24, 2009 11:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A da se pnyg potpiše?

David Stanek
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bigdedi

PostPostano: sri vel 25, 2009 1:08 am    Naslov : Re: 4. liga proljeće 2009, i otkrijte uljeza u toj ligi Citirajte i odgovorite

pnyg (napisa):
No prije svega moram priznati da sam razočaran da momčad Kalafata ima toliku podršku i od drugih ljudi.

stvarno cudno, rope: pristojan covjek, (najvrijedniji) voditelj lige, odnedavno i moderator ovog foruma (citaj: osoba koja se brine da sve bude unutar granica pristojnosti, i osoba koja moze, u bilo kojem trenutku izbrisati tvoj, a i bilo ciji post)

pnyg (napisa):
A sada ćemo preći malo na humor.. trebao bi se staviti jedan 'poll' - tko misli da će Kalafat biti vreća za šamaranje u IV ligi?!?

Ja to mislim, ali to ne mijenja moje misljenje o njemu kao covjeku, sportasu, voditelju i moderatoru. I upravo zbog toga cu opsesivno pratiti njihove rezultate u nadi da ostanu u ligi.

dkiri (napisa):
Znam Peru,neka samo takav i ostane.Nebi ga mjenjal za 100 drugih.

Daj se sredi, dobro da je samo jedan.. jer da su dva sokaz ne bi imo potrebu za ostalim voditeljima, a da su tri svi hrvati bi bili obvezni igrat sokaz.

jopi (napisa):
A da se pnyg potpiše?

David Stanek

Pošteno piše: Goran Bosic, STK Spansko, 11 liga
rope

PostPostano: sri vel 25, 2009 9:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa da i ja nešto kažem na otvorenu temu:

1. Gorane, sve je istina što si napisao, barem u ovom dijelu koji nije cenzuriran

ponovit ću još jednom "STK Špansko" mijenja ime u STK "Zabok" zbog manjeg prireza.

i bilo je još negdje nekih tipa da daju petama vjetru od Kalafata i slično....

2. Drago mi je što si se registrirao pa ćeš valjda stavljat i rezultate na net

3. forum tome i služi. Iznesi svoje mišljenje na bilo koju temu, ako se s time ne slažeš, argumentiraj i pomogni ljudima bilo kojim savjetom.

4. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoje ambicije te svoje shvaćanje SOKAZ-a.

5. I da ti odgovorim na konačno pitanje što se tiče mene i mog mišljenja o prelasku i preskakanju liga. NE PODRŽAVAM takve akcije jer se mahom događa da momčadi otkupljuju mjesto u višim ligama te nakon toga padaju za ligu ili dvije te na taj način onemogućavaju ostalima (četvero i peteroplasiranim) prolazak u više lige. Ali kako pravilnik to dopušta i ekipe su to iskorištavale, sticajem okolnosti sam napravio istu stvar. Pa će nam sad biti kak će biti. Bonk!

6. pa na temu točke 5. vidjet ćeš da ima dosta materijala za pratit razvoj situacije u
1., 2., 3., 4., 9., 10. i možda još kojoj ligi

7. ako malo dublje pročitaš forum vidjet ćeš da se neke momčadi i igrači podržavaju i izražavaju radost za uspjeh prijateljske momčadi, a isto tako pored toga koriste svaku priliku za podbadanje za ostvareni neuspjeh Beljenje . Laughing Laughing Laughing
Ako pogledaš razmjenu postova rope<=>bigdedi dolaziš do zaključka da smo smrtni neprijatelji, al tak je to u životu, nemaš sa svima iste odnose

ZA SVE OSTALE:
Jedan dan sam na putu i ne pogledam na internet i kad ujutro ovo Eeeek! Eeeek!

Klanja se hvala Vam svima Klanja se
Sad još samo mojoj ženi objasnite zašto toliko volim pingić i SOKAZ
Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se

i s obzirom da se bliže izbori za gradonačelnika Laughing Laughing Laughing Laughing

Komentirajte, Forum ipak služi za to

letvica izazova je postavljena sa 15.liga jesen 2008 = 150 odgovora na temu. Daj Bože da je svaka liga takva.
[Vrh]
rope

PostPostano: sri vel 25, 2009 9:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

PS.

Molim da se primijeti i da je naziv ekipe ostao KALAFAT i da su igrači isti koji su i počeli igrati SOKAZ pod tim imenom.

daj Bože zdravlja, da pod istim imenom i za dvadeset godina ostanemo u istom sastavu, a liga koja bude nek bude... Amen
[Vrh]
rope

PostPostano: sri vel 25, 2009 9:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

za čitatelje da ne traže po forumu moji citati

Vrijeđanje broj 1: Confused Confused
po nekim šuškanjima u koolooarima sokaza neće to bit baš takav meč jer dotična ekipa od straha od revanša se pojačala, a natjecanje će nastaviti u 12.toj ligi ROFL dok će pod imenom špansko igrati nešto izmjenjen sastav u 15. ligi Crying Crying

Vrijeđanje broj 2: Confused Confused
oslabljeno, Laughing Laughing Laughing otišla im prva tri igrača, zbog prireza se preselili u Zabok

Vrijeđanje broj 3:
vidi ti Špansko, dali su se petama vjetru.... bježe od Kalafata Trk kao vrag od tamjana....
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.