NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

7. liga proljeće 2010.
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
rope

PostPostano: pon pro 21, 2009 8:28 am    Naslov : 7. liga proljeće 2010. Citirajte i odgovorite

Polako ću već popunjavat sudionike proljetne sedme lige

1. Dinamo Jablanovec, 4 u 7
2. Inker I Zaprešić, 5 u 7
3. Vodovod-Elektra, 6 u 7
4. Centar Vinko Bek, 7 u 7
5. IPOS, 8 u 7
6. Pliva II, 9 u 7
7. Croatia Pojatno, 2 u 8
8. HINA Gredelj, 3 u 8
9. Autotuming Denis, 1 u 9
10. MRAZ Elektronik, 10 u 6
11. Kalafat, 11 u 6
12. Pumal I 12 u 5
nzoric

PostPostano: sri vel 24, 2010 10:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim ekipama 7.lige u sezoni proljece 2010!

Kao sto vec vidite iz biltena, ekipa HINA Gredelj je promjenila ime(i igrace) u Amaciz IV. Smile

Sve ostale ekipe su na broju i s ispravnim nazivima ekipa.

SP
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod jr.

PostPostano: pet vel 26, 2010 2:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Naprijed KALAFATI!!! Cheer Cheer Juhuu Cheer Cheer
rope

PostPostano: uto ožu 02, 2010 12:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
Naprijed KALAFATI!!! Cheer Cheer Juhuu Cheer Cheer

bojim se da će ove sezone biti Cekicem po glavi "Kaj će nam treći, ak možemo dvojica" Cekicem po glavi
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
nzoric

PostPostano: pet ožu 05, 2010 9:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i lacy je upisao prije nego ja rezultat 1.kola izmedju Jablanovca i Amaciza.. Smile

Decki iz Jablanovca su stvarno decki na mjestu i hvala na svemu Pingic i Zivili i na tome sto su mi izasli u susret!

Tolliko od mene...mogli smo i bolje, a i losije.. Ajooj

SP
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
nzoric

PostPostano: uto ožu 09, 2010 10:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Popravni ispit protiv ekipe Pumala I je prosao bolje nego sto smo se nadali, no lako je moglo otici i na njihovu stranu, potvrda za to je 5 mečeva u 5 setova!

Sto se mene tice imali smo puno Luck

Decki iz ekipe Pumala su za 5 i nakon tekme smo otisli na cugu u najblizu tocionicu cuge Zivili

Jos jednom se ispricavam na svim mojim prasicama!

SP
[Vrh]
rope

PostPostano: sri ožu 10, 2010 8:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nzoric (napisa):
lako je moglo otici i na njihovu stranu, potvrda za to je 5 mečeva u 5 setova!

Jos jednom se ispricavam na svim mojim prasicama!

SP

bravo Zorke i ekipa, lijepa pobjeda za prva 3 boda

a što se tiče prasica... vidim da si dobro tempiraš formu da ih sve iskoristiš prije 7. kola jer ti tada neće biti od pomoći

mi danas ( Cheer u punom sastavu Cheer ) ugošćujemo IPOS
[Vrh]
nzoric

PostPostano: sri ožu 10, 2010 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drago mi je sto ce te napokon biti u punom sastavu i spremni docekati te dobre docke, koji vec duzi niz godina igraju Grouphug i na tome im cestitam. Cheer

Biti ce to zanimljiv mec jer su svi medjusobno razliciti stilovi, od veli joze koji udara flah, preko karla velikog koji igra i spin i flah, do kemala montena koji navlaci najvise spin!

Zelim vam mnogo dobar Pingic i zanimljiv razgovor uz Zivili

SP
[Vrh]
rope

PostPostano: čet ožu 11, 2010 9:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kao što si i najavio, meč je bio i više nego zanimljiv, nakon dobrog rasporeda i otvaranja te dolaska do pete pojedinačne pobjede situacija se počela zakuhavati

nzoric (napisa):

od veli joze koji udara flah

nakon dva poraza u osmoj partiji dolazi na prag pobjede sa vodstvom 8:6 u četvrtom setu i tek mali pad koncentracije bio je dostatan "iskusnom Vuku" da se vrati u meč i osigura nam 3 boda

nzoric (napisa):

preko karla velikog koji igra i spin i flah

ova kombinacija bila je pogubna za nas, ali Sinke je odigrao s Karlom nevjerojatan meč (1:11, 11:9, 1:11, 11:9, 6:11) nevjerojatne serije, sve govori da je naš igrač u 5. setu imao na okretanju 5:1, a završilo je kao prvi i treći set nezaustavljivom serijom
Čestitke Kamenom na odlično odrađenom meču

nzoric (napisa):

do kemala montena koji navlaci najvise spin!

i u ovim susretima je bilo zanimljivo do samoga kraja, uzeli smo sve tri pobjede nad Kemom, ali dvije teške u 5tim setovima

toliko o drugom kolu, a na treće ćemo potegnuti na gostovanje u Pojatno
[Vrh]
nzoric

PostPostano: pon ožu 22, 2010 3:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hoce li netko objasniti rezultat utakmice izmedju Dinama-Jablanovca i CVB u 4. kolu?

Mozda bi Vlado K.ili Petar L. mogli dati neko svijetlo na ovaj upisani rezultat.

Hvala unaprijed!

SP
[Vrh]
rope

PostPostano: pon ožu 22, 2010 8:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nzoric (napisa):
Hoce li netko objasniti rezultat utakmice izmedju Dinama-Jablanovca i CVB u 4. kolu?

Mozda bi Vlado K.ili Petar L. mogli dati neko svijetlo na ovaj upisani rezultat.

Hvala unaprijed!

SP

mislim da je to još ostatak sukoba od prije cca 2 godine kad su igrali u 8. ligi kad je sve zakuhano i na kraju rješeno za "zelenim stolom" pa je možda i rezultat ishitreno upisan jer se ekipi Beka nije dalo ponovo natezati... ali to je samo moje nagađanje
[Vrh]
sux

PostPostano: pon ožu 22, 2010 8:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

8.liga jesen 2008.
11.kolo ista stvar!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rope

PostPostano: sri ožu 24, 2010 12:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nzoric (napisa):

Hvala unaprijed!

SP

il ti je puk'o link il nest' ovdje smrdi... nebu to tek tak proslo, to bu Znika živce zgubio Laughing Laughing Laughing najgore od svega kaj mi je to sve poznato

živi bili pa vidjeli
[Vrh]
nzoric

PostPostano: sri ožu 24, 2010 1:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
il ti je puk'o link il nest' ovdje smrdi... nebu to tek tak proslo, to bu Znika živce zgubio Laughing Laughing Laughing najgore od svega kaj mi je to sve poznato
Nije puk'o link, netko je to "moderirao" Eeeek! kao sto je sux sugerirao obrnuta situacija je bila prije dvije godine jesen 2008. tada u VIII. lizi evo i linka , no po svemu sudeci ovo nije kraj.

Za kraj evo osvrta na utakmicu 4.kola Amaciz IV vs Ipos evo i linka na rezultat 7:3
Karlo veliki je bio odlican i izgubio samo jedan mec i to od Damira, koji se pokazao lukavijim u 5.setu. Josip je u konacni rezultat unio jednu svoju pobjedu i to protiv mene.
Parovi su takodjer bili zanimljivi i dobri, na kraju 5.set je prevagnuo na nasu stranu.
Kemo nastavlja negativan niz i sad je na 10 poraza u nizu.,. No no
Zelimo mu vise Luck u nastavku lige i manje provociranja svojih suigraca Vrag .

SP
[Vrh]
Kuhbauch

PostPostano: sri ožu 24, 2010 1:30 pm    Naslov : 7. liga proljeće 2010. Citirajte i odgovorite

Pa klasika. U 17:30 nismo se mogli pojaviti u Jablanovcu budući da igrači rade do 17:00. G. Perić ima pravo, povijest se ponavlja. Ipak, stav Dinama je omekšan i utakmica se igra u petak. Kako se pojavio zapisnik W:O u ponedjeljak ujutro 8 sati prije početka prve utakmice u tjednu, a 2 dana prije isteka roka za dogovor, to ipak treba pitati autora. Nas nitko nije pitao , i bili smo jednako iznenađeni kao i Vi.
[Vrh]
Kuhbauch

PostPostano: sri ožu 24, 2010 1:45 pm    Naslov : 7. liga proljeće 2010. Citirajte i odgovorite

Zapisnik iz 2008 nismo unijeli mi /Vinko Bek/, što je lako utvrditi. Mislim da ga je po isteku svih rokova unio g. Perić referent lige, kada mu je bilo dosta svega, što je uostalom i njegovo diskreciono pravo. Što se bodova tiće, nama ni onda a ni sada nije cilj viša liga, odnosno interesantni su nam više kao trofej, samo bodovi dobiveni u odigranoj utakmici.
[Vrh]
nzoric

PostPostano: sri ožu 24, 2010 3:37 pm    Naslov : Re: 7. liga proljeće 2010. Citirajte i odgovorite

Kuhbauch (napisa):
Zapisnik iz 2008 nismo unijeli mi /Vinko Bek/, što je lako utvrditi. Mislim da ga je po isteku svih rokova unio g. Peric referent lige...

rope Wed Dec 17, 2008 1:01 pm (napisa):
    Post subject: registracija utakmica 11. kola
    Dinamo Jablanovec - Centar Vinko Bek 0:10

zbog propusta domacina u ispunjavanju uvjeta clanka 8. Pravilnika o natjecanju "domacin je dužan nazvati voditelja gostujuce ekipe i ponuditi mu dva termina" te odluke predsjedništva SOKAZ-a objavljene u biltenu 131. str. 26 VRIJEME UGOVARANJA UTAKMICE "Ekipe domacini koji iskljucivo predlažu pocetak utakmice u 17 sati, obavezne su u drugom terminu predložiti kasniji početak utakmice i to ne prije 19 sati, odnosno vremenu koje ce dogovoriti s gostujucom ekipom. "

Prema clanku 16. donosim odluku u prvom stupnju o registriranju utakmice 10:0 u korist ekipe Centar Vinko Bek.

Protiv ove Odluke voditelja lige (Ivan Peric) prema clanku 18. nezadovoljna momcad može uložit zalbu disciplinskoj komisiji u roku od pet (5) dana od priopcenja Odluke.

Odluka donesena dana 17.12.2008.

Ivan Peric

Kao sto se moze vidjeti iz ropotarnice povjesti, problem je u onim utakmicama u kojima protivnik realno ne moze doci na vrijeme (17.30h), ukoliko radi do 17h. Jer za "probit" se iz grada kad je "spica", stvarno treba dosta vremena.

Moj prijedlog deckima iz Jablanovca je neka naprave klub/udrugu i tada imaju pravo traziti (sluzbeno) "pametne" termine za koristenje dvorane.
Cijena osnivanja udruge je cca 600kn zajedno s pecatom i svim davanjima.
Kad napravite udrugu imate pravo izmedju ostalog i zatraziti neka sredstva iz Zajednice sportskih udruga (sad jel Grad Zagreb ili Grad Zapresic to nisam siguran) i turisticke zajednice za pomoc pri organizaciji (npr. turnira).

Djelomicno sam im to vec i usmeno ispricao, a ovdje ce imati i napisano (ako citaju forum).

P.S.: Drzim vam fige da ce te na kraju ipak odigrati susret do kraja, kako ne bi bila situacija pisemo zadnja dva meca bez borbe.

SP
[Vrh]
rope

PostPostano: sri ožu 24, 2010 11:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kalafat - Pliva II 6-4

Horor Horor Horor zajebano Horor Horor Horor
[Vrh]
nzoric

PostPostano: pet tra 09, 2010 8:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
Kalafat - Pliva II 6-4

Horor Horor Horor zajebano Horor Horor Horor

S Vodovodom-Elektrom rezultat isti samo na suprotnoj strani? Wink

Odgoda: utakmice 6.kola izmedju Amaciza IV vs Plive II odgodjena za kraj iduceg tjedna (jos se ne zna tocno dan srijeda ili petak).

Komentar susreta Croatia-Pojatno vs Amaciz IV 6:4:

- bilo je sanse (dvije mec lopte protiv Damira F.) i za povoljniji rezultat, no kad jedan igrac napravi 0 pobjeda (taj igrac sam bio ja u ovom slucaju), tada je tesko ocekivati pozitivan skor
- poslije smo otisli na Pivo i Klopa u jednu pizeriju i bilo je jako ukusno Thumbs up

- odlicna ekipa su decki iz Pojatnog.

SP
[Vrh]
nzoric

PostPostano: pet tra 23, 2010 8:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Posto nitko od mojih nece, moram ja napisati komentar od zadnje tri nase utakmice..

6.kolo Amaciz IV vs Pliva II 8:2, nisam bio na utakmici pa ne mogu napisati bog zna sto, mislio kako ce Pliva II doci kompletirana na utakmicu, kad smo ju vec odgodili, no nisu, sto nam je na kraju omogucilo lakse uzimanje 3 boda.

7.kolo Kalafat vs Amaciz IV 2:8, jos jednom nasi protivnci nisu imali kompletnu ekipu i zbog toga smo lakse uzeli 3 boda, no bilo je zanimljivih meceva! Poslije smo "zaruzili malo" Zivili u obliznjem bircu, gdje smo i tanjurice razbijali .. Very Happy P.S.: Ivanu sam se morao revansirati za poraz na turniru u D.Selu.. Thumbs up

8.kolo Amaciz IV vs Vodovod-Elektra 7:3, Ovaj put su protivnici bili kompletni i za tri boda smo se morali potruditi, a sto se tice bozice fortune (prasice, od mrezice na stol) mislimo da je nasoj ekipi sjedila na ramenu, pa se jos jednom ispricavamo na svim "pardonima". Nas ponajbolji pojedinac (Damir S.) je preskocio ovu tekmu iz dva razloga: a) zato sto ima igraca koji su manje igrali, b) nemamo rezultatski imperativ.
Nakon tekme smo zavrsili u Medvedgradu na Zivili (pivi) i kruhu s cvarcima (cvarguse?).

U 9.kolu (utorak 20. ili cetvrtak 22.) nas docekuje Centar Vinko Bek (CVB), a Tonchi se brusi na Zeljka S. i Vjekoslava K. dok za Domagoja B. misli da je (pre)tvrd orah.. Klanja se U kojem sastavu ce igrati CVB je misterija za sve protivnike (a mozda i za njih same) Thumbs up

Toliko od mene..komentari dobro dosli kao i prognoze susreta CVB vs Amaciz IV

SP
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.