Isse, ono kad otvoriš Drenov izvještaj da ćeš pročitat, pa u nemoći zaspeš (ili po književnom: zaspiš) i onda se nakon par sati probudiš i pročitaš i skužiš istu stvar ko Bolfi i taman da ćeš je napisat al "ček samo de refresham stranicu da vidim šta se još pojavilo".
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Razbijačina. Breza fakat prvi favorit.
Revizija analize
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
e da, jel ima kakvih informacija kad ostale ekipe igraju?
Dren je napisao/la:Razbijačina. Breza fakat prvi favorit.
Revizija analize
Rekoh ti ja , nisu možda prvi faforiti, ali za prolaz sasvim sigurno! Prije će biti prvi nego četvrti ili peti, sva tri igrača su im opasna , a sada još imaju i čokljavca ...
Imali smo sreće,,, uz puno nervoze, grča itd ipak odnjeli pobjedu zasluženo.
Najbolji igrač nam je još u grču, ali do Bukovca bu se sredil, tak da idemo po bod (ove) u ponedjeljak.
dtrnski što se tiče izvještaja, teško... Kivača znaš... jako neugodan, Lojen može izgibiti od svakog, ali isto tako može svakog u našoj ligi i dobit, a gospon Krstev ima igru, al nema kondicije. Godine čine svoje, al sve u svemu OK igrač.
Sama jazbina OK mjesto za igru, a i "okolna" ekipa je OK.
Laku noć
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Uffff... , bogme ste dobili jedva, ali svaka vam čast!
"Prvi igrači" se iz sezone u sezonu mijenjaju , možda je sada došlo vrijeme da ti dereš , a Deda da prati ... hebiga Deda , moramo malo odčokljat da te vratimo u formu!
nama još nisu odgovorile Vode.
ponudili smo sinoć standardno utorak i četvrtak od 7. Ritmo.