Kaj se mixera tiče,frajer tolko ne zna da me zbunil s tim dječjim lopticama pa sam popljugal!
Al tak je to,ne znaš igrat - znaš platit!
Inače,osobno sam imal loš dan pa sam trebao popljugat sve tri,al bog me spasil od katastrofe!
Boka se konačno zbudil u 3. kolu i složil tricu za pobjedu,a Hrc se još traži,ne daj bože da se nađe,onda ste ga nagrabusili...
Mikson nas je počastil s 2 gajbe,zajebancija je bila na nivou,zdržali smo do 2 ujutro...
Revanš na jesen ak mixer uspije negdje kupit 9 bodova,pa slučajno opstanu!
Ove godine bit će teže,jer "Drenaža" vreba iza čoška da ga potapša po glavi...
Brod je napisao/la:
Revanš na jesen ak mixer uspije negdje kupit 9 bodova,pa slučajno opstanu!
Ove godine bit će teže,jer "Drenaža" vreba iza čoška da ga potapša po glavi...
vjerujem ja mixeru. a i prislušni su mi uređaji krik nove tehnologije, bleeding edge kako bi strućnjaci rekli
Inače, trebali bi Transići ostat bez problema. Ima bar tri ekipe lošije od njih i bar još 2 s kojima će bit na nož.
P.s. Koje si gume stavio?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
cura: i? koji auto onda voziš?
tip: crveni!
cura: Oooooo! (crveni su najbolji)
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
evo i zadnjeg rezultata 3. kola.
šta reći - fakat su se gorićani izvukli. bilo bi poštenije neriješeno.
al šta je tu je, dabrovi ih nisu kaznili.
ispala je frka a nije trebalo uopce...i Cancer i Tomcic vodili po 7:2 u petom setu i izgubili dobivene partije.U parovima izgubimo prva dva seta a vodimo po 10:7.Ali na kraju nam se sve vratilo jer nema predaje dok ima sanse i svaka cast deckima u paru kak su odigrali i okrenuli partiju.Idemo dalje!!!
Tomaca daj pocnite m.alo trenirati.jos ce ispasti da je spicek neki igrac .ak ovako nastavite moracemo igrati sa 2 igraca u zadnjem kolu..kaj vam sad nije valjalo
Da raskalaseni zivot.kad
ga kvare puzo i lakus.a mali caga ko mate bulic da malo manje izlazi van di bi mu bio kraj. .vidis tomaca to tebi fali da bi bio igrac