Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
Postano: pet lis 02, 2015 4:14 pm Naslov
:
Ja sam svoje Adidas speedcourt 6 kupio prije 1,5 godinu, znači odradile su 3 sezone sokaza, prezivjele su sušenje na 90°C u sušilici, i dan danas cu skroz cijele i nigdje nisu puknule. Isto imam 0,1 tonu i ne posjedujem obuću koja mi traje duze od 2 godine, ybga, sve strgam
Kad sam ih ja kupovao bile su isto na snizenju, sa 370 na 260, paraleleno su se nudile mizuno wave twist 2 snizene na 360 kn, probao Adidas SC6 i Mizuno WT2, adidas mi definitivno bolje legao, udobije, čvršće, stabilnije i na kraju jeftinije.
Tenisiscama sam generalno prezadovoljan, jos da ih moja draga nije nakon pranja posušila na 90°C, bile bi jos bolje.
Sad kad sam kupio nove za 189 kn, nema sretnijeg čokljavca od mene
I odgovorno tvrdim da za 189 kn ne postoje bolje tenisisce za rekreativni stolni tenis, naravno ako ima vas broj
Nema naš broj...
Samo si nas sve skupa razje..l jer je otišlo barem 10 ljudi u Arenu (koliko ja znam) po tenisice kada si napisal da ima još pola palete."Samo" si zaboravio napisati jednu sitnicu, a to je da ima pola palete brojeva 46 i 46 2/3 _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
Postano: sub lis 03, 2015 12:20 am Naslov
:
Guga (napisa):
Nema naš broj...
Samo si nas sve skupa razje..l jer je otišlo barem 10 ljudi u Arenu (koliko ja znam) po tenisice kada si napisal da ima još pola palete."Samo" si zaboravio napisati jednu sitnicu, a to je da ima pola palete brojeva 46 i 46 2/3
Ha ha ha ha, sad ispada da sam vas namjerno nasamario, ali Guga znas da to nije bila namjera. Pogotovo sto ja nosim 46 2/3
Ali i sam si vidio da ima pola palete SC6 modela i pola palete SC7 modela, doduse po 250 kn.
Sve si razmisljam da odem po jos jedne kad su tak đabalesku.
A kolega Trnski lijepo kaze, telefon stedi vrijeme, novac i zivce:D
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.