SOKAZ forum
12.liga jesen 2015
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
JT Bridž klub
Pozdrav svima....evo i ja se priključio na rumfo...
Hvala predsjedniku što brine o našem prvom mjestu...nadamo se da ćemo ga večeras dodatno potvrditi u gostima...
Hvala predsjedniku što brine o našem prvom mjestu...nadamo se da ćemo ga večeras dodatno potvrditi u gostima...
a čuj moram malo pronjuškati po forumu da čujem kaj me čeka,valjda budemo konačno zgrabili neki bod da se malo pokrenemo. Kolko vidim po rezultatima utakmica moje ekipe još i dobro to izgleda pošto su sam dvojica igrala dosad55 je napisao/la:simbi87, dobro nam došao na trolum, de života ti nemoj mi se uvlačit u dupe s tim pozdravima voditelju...
![]()
![]()
... Sorry, ufatilo me malo...
![]()
![]()
![]()
Vidi nam novog SOKAZ-ovca, legenda... još nije ni počeo igrati i odmah se ušlogir'o na forum
![]()
![]()
![]()
... Roberto, sretno ti želim i na prvoj tekmi... vidim da ćete u 8. kolu biti domaćini HŽ infrastrukturi, prva tekma i odmah protiv iskusnjara...
![]()
...ajde Marko
nije ni vama bilo lako sa njima
...da su ona tri meča koja su izgubili u fixu 5-tog seta otišla na njihovu stranu bilo bi vam gadno...a još ste igrali na domačem terenu
...ako su kompletni onda su opasni,i trenutno mjesto na tablici ne odgovera njihovoj jačini
...a mi igramo koliko nam treba
samo kopiramo vaše rezultate

...da su ona tri meča koja su izgubili u fixu 5-tog seta otišla na njihovu stranu bilo bi vam gadno...a još ste igrali na domačem terenu
...ako su kompletni onda su opasni,i trenutno mjesto na tablici ne odgovera njihovoj jačini
...a mi igramo koliko nam treba
...kaj da? ajde da i ja to saznam...mcanadi je napisao/la:nazalost moram ipak javiti da srijeda nece biti tako zanimljiv dan za 12. ligu ...
momci iz jablanovca zvali da nisu u mogucnosti igrati u punom sastavu ...
pa smo dogovorili odgodu ....
sve za
...inače za potez
... e da i ekipa PUN MUN-a, nam je htjela dati odgodu
...ali, da ne bi ispalo da nemam baš nikakvog pojma o situaciji, kapetan mi je najavio nešto...njemu su problem gostujući tjedni, jer je tada u drugoj smjeni,a tonček je u nedjelju morao hitno u austriju na tjedan dana švasati nekakve ograde
...kako god bilo, slijedeći tjedan smo kompletni...
...I was born in the land of the sun...
... aaahhaaaaa
kakve su to horde zla
...pa kaj nismo mi trebali igrati sa vama drugi tjedan
...
mi smo isto na 50%
mene laganini pokočilo
a sutra se
...moram večeras baciti duplu dozu lijekova
tj. antibiotika
...možda sutra nekoga i dobijem
...a kaj Jablanovec nudi za iduči tjedan