NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

6. Čulo Ljiga proljeće 2020.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: čet ožu 05, 2020 10:40 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

kataklizma epskih razmjera ...da budemo jasniji Zubo
Guga

PostPostano: čet ožu 05, 2020 10:46 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Za sve su krivi Američki i svjetski mediji, proizvođači loše stolnoteniske opreme (stolova i mrežica), sile zla udružene samo s jednim ciljem da bude što više prasica, pretreniranost i užurbani način života.
I da, već je i ovo kataklizma epskih razmjera ROFL

Zadnja promjena: Guga; čet ožu 05, 2020 11:39 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: čet ožu 05, 2020 10:47 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Ni kataklizma naravno nije isključena ROFL
Treba trenirati...

A ne treniraš...što se može.. ROFL
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: čet ožu 05, 2020 11:33 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Možda sam pretreniran Laughing

Tu se vraćam na onu tvoju tvrdnju s kojom se slažem...da treba vremena za uklapanje elemenata koje treniraš u igru i da se počnu koristiti u živim mečevima.
Ne ide to preko noći ili za mjesec dana...
Uostalom protiv prasica ne pomaže nikakav trening (možda psihijatar ROFL )
i nema druge nego se nadati da će se i meni to jednom vratiti.
Veli Darko da dugo nije vidio da neki igrač ima takav peh (tak je on to nazval) kao ja jučer Very Happy
ali meni je to "normalno" i događa mi se već nekoliko godina, recimo svaku 3 ili 4 tekmu
a bome je i njega "zasralo" u jednom singlu, dok su za parove sami krivi jer su imali 2-0 u setovima.
Šteta za jučer, mogli smo glatko dobiti recimo 7-3 ali su se umješale neke više sile.
Loše raspoloženje je trajalo samo jučer, pola sata poslije tekme,
a danas je već novi dan i gle kak je lijepo vrijeme vani, pa ko može biti loše volje Potrćkanko
Saša

PostPostano: čet ožu 05, 2020 11:38 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Znači zato ti mijenjaš ekipe tako često. Kad ekipa shvati koliko te prati loša karma a i ekipe u kojima igraš jednostavno te izbace i riješe sve probleme (osim pustoši koje ostavljaš u ekipama koje te nogiraju)
Guga

PostPostano: čet ožu 05, 2020 11:43 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Iz obje ekipe iz kojih sam otišao, otišao sam svojevoljno i nisam ostavio nikakvu pustoš za razliku od tebe koji si vlastitu ekipu koju si osnovao ostavio da se guši u mulju tamo nekakve 11. Ljige...
Koki

PostPostano: čet ožu 05, 2020 12:17 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Možda sam pretreniran Laughing

Tu se vraćam na onu tvoju tvrdnju s kojom se slažem...da treba vremena za uklapanje elemenata koje treniraš u igru i da se počnu koristiti u živim mečevima.
Ne ide to preko noći ili za mjesec dana...
Uostalom protiv prasica ne pomaže nikakav trening (možda psihijatar ROFL )
i nema druge nego se nadati da će se i meni to jednom vratiti.
Veli Darko da dugo nije vidio da neki igrač ima takav peh (tak je on to nazval) kao ja jučer Very Happy
ali meni je to "normalno" i događa mi se već nekoliko godina, recimo svaku 3 ili 4 tekmu
a bome je i njega "zasralo" u jednom singlu, dok su za parove sami krivi jer su imali 2-0 u setovima.
Šteta za jučer, mogli smo glatko dobiti recimo 7-3 ali su se umješale neke više sile.
Loše raspoloženje je trajalo samo jučer, pola sata poslije tekme,
a danas je već novi dan i gle kak je lijepo vrijeme vani, pa ko može biti loše volje Potrćkanko

Kad već lamentiramo da nastavimo... ROFL

Ovako ti ja to nekako gledam...
Realno je jako teško iza 50. godine mjenjati tehniku. Za to treba puno truda i živaca. Naročito je teško sve to što se mijenja uklopiti u neku smislenu igru i navike od prije. Naravno ništa nije nemoguće no to ti je kao i dijeta. Treba izdržati u glavi..
Drugi je problem biti u mogućnosti sam sebe realno sagledati. 50+ godina znači da tijelu treba puno duži rok za oporavak od napora (za razliku od mladih dana)pa prečesto igranje može imati kontra efekt kroz tromost i nedostatak svježine. Mnogi pro igrači koji dođu u ozbiljnije godine praktički prepolove treninge da bi se sačuvali za mečeve...
I na kraju psiha i nerealna/realna očekivanja i moguće frustracije. Svi smo mi igrači s svojim limitima i ponekad se teško nositi s tim ali oni su tu...limiti su limiti. Pitanje je samo kako se nosiš s njima. To ti je isto kao kad ti kažeš da nikad nemaš tremu što je besmislica. I Ma Long ima tremu samo je pitanje kako se nosi s tim. I najiskusniji se ponekad stisnu i nitko nije imun na to. Uostalom vidiš i sam da ponekad dobiješ i objektivno dosta boljeg igrača. Zašto? Pa zato jel je takve mečeve psihološki najlakše igrati. Nemaš što izgubiti. A tamo gdje bi kao trebao dobiti? E...to je nešto drugo...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: čet ožu 05, 2020 12:28 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):

Za novi udarac treba oko 6 mjeseci treninga prije nego se "glava" ohrabri koristiti ga u službenom meču.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: čet ožu 05, 2020 1:58 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Kad već lamentiramo...

Je, dugačak je period za implementiranje novih udaraca i mijenjanje ustaljene igre.
Zbog toga ne treba odustati od treninga i treba nastaviti dalje po planu.
Taj "ulazni period" je stvarno gadan, dobro si rekao, kao dijeta.Puno je prepreka i nedoumica u glavi i treba puno volje i odlučnosti za svladavanje tih problema.
Limiti, zamor materijala, blokade u glavi, nedovoljno povjerenje u vlastite nove udarce i tako dalje...sve je to točno.
Jedino kaj se treme tiče, stvarno ti ponavljam da nemam nikakvu tremu jer je ovo smiješan nivo natjecanja.To mogu tvrditi zato jer sam imao i te kakvu tremu kada sam igrao aktivno pred većim brojem gledatelja i to više sportova kao što sam već rekao, pa je ovo sada obična kamilica.
I Ma Long garantiram da nema apsolutno nikakvu tremu kada igra tamo neki meč u svojoj Ljigi, a sasvim je druga stvar kada igra polufunale ili finale svjetskog prvenstva ili olimpijskih igara.
Naravno da je daleko lakše igrati protiv igrača koji su realno jači od tebe jer nemaš šta izgubiti, ali s druge strane se ogroman broj slabijih igrača u takvoj situaciji unaprijed preda, pa meni i sličnima meni moraš za tu borbenost u takvim mečevima odati priznanje.
Zatim, treba odati priznanje jučerašnjim protivnicima jer iako smo realno mi bili favoriti oni se nisu predavali i igrali su odlično, na gornjoj granici svojih mogućnosti i uz dobru dozu sportske sreće poklopilo im se apsolutno sve što se moglo poklopiti (u svim mečevima), a to se ipak ne događa svaki dan, niti u svakoj tekmi.

Treba uzeti u obzir i uvjete u kojima se igra (igralo se u Amareni Cankareva) :

-(ne)kvaliteta stolova (recimo ovaj jučer je bio KATASTROFA kao staklo, prljav, izlizan, boja apšisana svjetlo plavo-siva, odskok nepravilan, nema šanse da primi bilo kakvu rotaciju, moj je bio duplo bolji u podrumu samo za serviranje, a bio je star 20 godina)
-mrežica (potrošena, mlohava ko izdrkana ćuna, preniska, nemože se nategnuti)
-loptica (koja je u svakoj tekmi druge marke, različitog odskoka i nivoa istrošenosti, potpuno različitih igračkih svojstava)
-pa svjetlo, pod i tako dalje...

Znači, uvjeti u kojima se igra mogu se iz tjedna u tjedan razlikovati kao noć i dan Eeeek!
Zna se da "ćoravom kurcu i dlaka smeta" pa je sigurno najveći problem u nama samima, ali GARANTIRAM da smo igrali kod nas da bi mi pobjedili.
Negdje je prednost domaćeg terena veća, a negdje manja, to je tako i neće se promjeniti jer je ovo ipak samo rekreativna Ljiga.

Koki, s druge strane kod vas u 1. Ljigi su razlike u uvjetima iz kola u kolo daleko manje jer je tu najveća koncentracija najboljih igrača u Sokazu i oni prvenstveno sami zbog sebe žele igrati na što boljim stolovima i u što boljim dvoranama jer na taj način više uživaju u igranju stolnog tenisa.
Kako Ljige idu prema slabijima, tako su te razlike sve veće i veće i treba očekivati - neočekivano Evil

Naravno da igrači koji su loši ne mogu pobjediti daleko bolje od sebe čak i uz maksimalno iskorištavanje domaćinskih prednosti, ali recimo u našoj 6. Ljigi su razlike među recimo 30-tak igrača vrlo male, pa se tu može svašta dogoditi.
Evo sada primjer...nakon 2 kola je na 1. mjestu ekipa Pulfer Brewery koja je gle čuda obje tekme igrala - doma.
Iduće kolo dolaze nama u goste i jedino ako uspiju nas pobjediti u gostima mogu potvrditi (i mene uvjeriti) da su oni tako jako dobri i da će se boriti za 1. mjesto.
Živi bili, pa vidjeli...
Koki

PostPostano: čet ožu 05, 2020 2:43 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

je...za rupčage od dvorana ni ja više nemam živaca. Zbog toga kada skroz propadnem kao igrač (što nije daleko ROFL ) slijedi igračka mirovina. Ne treba meni sekiracija...
55

PostPostano: čet ožu 05, 2020 6:49 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Guga, doista moram primijetiti da niste baš imali sportske sreće... Osvojili ste 1 set više i 20 poena više, a na kraju izgubili sa 6:4. Peh. Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: čet ožu 05, 2020 9:52 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Bilo pa prošlo i bog dao - ne ponovilo se ROFL
Topspin

PostPostano: pet ožu 06, 2020 9:25 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Boanerges I. je iznad prosječna ekipa za tu ligu, ali ipak od njih malo iskače Vranješ. Tako da taj rezultat ne čudi, a i rekao sam Crnom prije dva tjedna da će te imati sa njima problem.
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet ožu 06, 2020 11:01 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Je, dobri su dečki, ali znam ih ja od prije...
Guga

PostPostano: pet ožu 06, 2020 12:48 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Kompletirano je 2. Kolo i mogu reći da situacija nije baš onakva kao što sam očekivao.
Iskreno, za Gajec nisam mislio da su baš tako jaki da zauzmu 1. mjesto.
Stupnik je očito napravio dobar potez kada su udružili snage i okupili svoje najbolje igrače iz dvije ekipe u jednoj.
Pulfer je dobar, ali su imali obje domaće tekme, pa im je to išlo na ruku.
Hep će biti jako zajeban jer imaju dva jako dobra igrača i trećeg koji je prekaljeni, premazan svim mastima (nešto slično kao zubata Vjeverica) veteran na kojem će mnogi nadobudni polomiti zube,
pa će nakon prošlogodišnje "sezone uigravanja novog sastava" ove godine očito ciljati na prolaz naprijed.
Boanerges...zajeban ROFL
Novaki jedni i drugi jako nezgodni.
Pešćenica, pogotovo doma, potencijalna nagazna mina.
Hucuk, Dragovoljac i Tsatsa neobjašnjivo loše stoje nakon 2 kola, ali sigurno "vrijede više"
Deda i Čistoća će jako teško opstati usprkos Kajfešu i Kormanu koji su izvrsni igrači jer sve ostale ekipe imaju minimalno 2 jaka igrača, a dosta ekipa ima i sva 3
Moram reći da mi je neobjašnjivo da recimo Korman ima 1-5 jer "znam šta on zna" Laughing
Zaključak....BITI ĆE VATRE I LETITI ĆE PERJE jer sada vidim da su skoro svi nezgodni i nisu spavali zimski san, nego su se i te kako pripremali za ovu proljetnu sezonu.
Veselim se svim narednim tekmama i baš mi je drago da se ove sezone u Ljigi 6. čulo okupilo ovakvo, kvalitetno društvo jer će baš svaka tekma biti užitak i priča za sebe Juhuu
vjeverko

PostPostano: uto ožu 10, 2020 7:34 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Ne kužim kaj se to događa?
Do prije neki dan liga je bila "niski nivo", protvnike se trebalo
pregaziti kao plitki potok, ništa više od 10 poraza nebi bilo prihvatljivo.
A sad odjednom "BITI ĆE VATRE, LETJET ĆE PERJE" i "OKUPILO SE KVALITETNO DRUŠVO", "NISU SPAVALI ZIMSKI SAN NEGO SU TRENIRALI".
Guga, pa kaj ti nisi u treningu? Njihovi treninzi su bolji? Njihova kvaliteta je brzo narasla ili tvoj napredak nije očekivano brz?
Ili jednostavno već sad pripremaš alibi?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zmilko

PostPostano: uto ožu 10, 2020 7:41 am    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Taj Vjever ko ? u kojoj igra ligi ? 6. toj ?
Vracko

PostPostano: uto ožu 10, 2020 12:02 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

ajmo se malo pozabaviti i aktivirati temu

Dragovoljac – Deda II.

po meni domaćini su favoriti, i zbog domaćeg terena i zbog toga što mislim da su jači nego gosti.

moja procjena 7-3 za Dragovoljac

HEP I. – STK Gajec drajf Gold

mitski meč mojih prijatelja i mene, ovo bi karakterizirao kao hajduk Dinamo

Zubo

Prošlu sezonui u Gajecu bilo je 5-5 gdje smo na kraju izvukli uz pobjedu parova, no ja i Šljiva smo u pojednačnim partijama imali nekoliko meč lopti koje nismo iskoristili. U četvrtaak će se u vjesniku odvijat prava drama, pravi meč u kojem gosti po trenutnoj formi su blagi favoriti. Puno će ovisti o meni i o Tomi, a vjerujem da će Šljiva uspijeti izvući koju pobjedu.

Raguz se jako podigao u igri, Biškušić trenira ko nikad ko sada, Kardum obožava i mene i moju igru a Bogović je njihov AS ko Solsker nekad davno u Manchesteru Laughing Laughing

Ovo je definitvino utakm9ica kola, vjerujem da možemo izvući 5-5 ponovno.

STK Novaki 2 – ŠU Pešćenica II

osim gospodina Tomića ne poznajem njegove suigrače ali sam čuo koliko je Zavrtnik jak, Pepćenica je uvijek nezgodna i neugodna momčad pogtovo doma, u gostima ne toliko.
Moja procjena 6-4 za domaćine

TsaTsa – STK Stupnik II.

Još jedan jako zaniljiv meč, po meni Tsa Tsa je puno jača nego što tablica pokazuje. Stupnik je napokon donio pravu odluku oko odruženja ionako dvije solidne ekipe. Cindrić i Šarko bit će meč za uživat. oko njih će biti možda i prekretnica cijelog susreta.
jedina možda mala prednost gostima je to što je njihov treći igrač jačiji od trećeg igrača Tsa Tsa.

4-6 po meni.

HUCUK – STK Novaki I.

Hucuk ekipa je po meni nagazna mina svakom u ovoj ligi no ne bih ih mogao smjestiti među 3 ekipe favorita. A novaki 1 imaju jednog fenomenalno igrača Čakanića, vrlo dborog Jagušta i solidnog Tubikanca.
Obje ekipe svrstavam među prvih 6 ekipa, a ovo će biti izjednačen meč.

5-5

Čistoća – Boanerges I.

Očito Korman nije u formi u kakvoj je bio (nažalost) Čop je jako nezgodan Novosel je dobar igrač ali mislim da nije jači od Čopa Ako će igrati Lovro moglo bi biti svega i svačega. Čop nemoj se ljutiti no po meni mislim da ste među glavnim kandidatima za ispadanje iz lige

Very Happy Goste ne znam previše no po rezultatitma kakve imaju su blagi favoriti.

No stavio bih 5-5

ELKA Dr. Ante Starčević – Pulfer Brewery

Gosti su strašno krenuli u sezonu, mladi nadobudni pinpongaši

Juhuu koji sigurno u ovoj ligi mogu jako puno i ja im to zaista želim. ali domaćini u ovom kolu će im biti tvrd orah. Ako ništadrugo imaju igrača koji trenutno najviše trenira Very Happy što je pohvalno naravno.

Moje mišljenje je 4-6

Zadnja promjena: Vracko; uto ožu 10, 2020 2:09 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto ožu 10, 2020 2:03 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

Drago mi je da konačno, po prvi puta od kada igram Sokaz (od 2013. godine) imam u Ljigi još nekoga tko će se malo pozabaviti analizama ekipa i dati nekakve procjene o narednim tekmama.
Više manje se slažem s Vragovim Evil prognozama, osim naravno s prognozom za tekmu
Elka-Pulfer ROFL iako mi je u jednu ruku drago što nas nitko ne smatra favoritima,
pa možemo igrati potpuno neopterećeno.
Kaj se treniranja tiče, istina je da treniram redovito dva puta tjedno, ali se pravi rezultati tog treniranja još "ne vide" i rekao sam već da ih očekujem tek na jesen i to pod uvjetom ako normaliziram kilažu, jer bez boljeg kretanja niti igra neće biti bolja.
Osim toga, ne vjerujem da treniram više od Vračka, a bome i još nekih iz naše Ljige, ali se o tome ništa ne zna jer se treninzi odvijaju u tajnosti ROFL
Dobra za nas, a loša za goste je vijest da smo u srijedu kompletni i da dolazi naš Janez Janša,
a pošto igramo doma, uvjeren sam da će to izgledati malo drukčije nego što je izgledalo
prošli tjedan u Amareni.
Ovu prognozu 4-6 ćemo naravno iskoristiti za dodatnu motivaciju Thumbs up
Guga

PostPostano: uto ožu 10, 2020 7:30 pm    Naslov : 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
Taj Vjever ko ? u kojoj igra ligi ? 6. toj ?

Kaj se 3. Ljiga uopće igra ove godine Confused
Pa koga to zanima osim igrača te Ljige i njihove najbliže obitelji.
Na forumu očito nikoga, pa se i Vjeverko prebacio na 6.-tu Laughing
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Stranica 6 / 8.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.