NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1. liga Jesen 2010.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: sub pro 18, 2010 11:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Predzadnji poen protiv Kneza Klanja se Klanja se Klanja se ROFL Woo hoo! ne viđa se često (ili nikad?) Thumbs up Thumbs up Thumbs up
Iceman

PostPostano: sub pro 18, 2010 12:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da, strasan poen...tugo je snimao cijelu tekmu, pa koga zanima, zasprehajte ga sa praznim DVD-om:-)

cestitke novom prvaku Trans Agramu, Zvonku izborniku Zubo, Mikiju, heroju dana sa 3 (ne)ocekivane Klanja se partije, te ne smijemo zaboravit Dominika koji je dobio isto tako strasno vaznu partiju...a Dado, to je strasno kako se vidlo kolko je koplja ispred svih...

i veki i tico su sjajno slozili dvoranu...

nijednog jedinog incidenta na utakmici...ni medju igracima, ni iz publike, sto je bas bilo lijepo za vidjet...pljeskalo se na svaki dobar poen, bez obzira na cijoj je bio strani...

a afterparty...reci cu samo da sam nakon 5-6 piva sjeo na motor i po 20cm snijega, uspio doc doma ziv i zdrav, fala na pitanju

Klanja se
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Ifke

PostPostano: sub pro 18, 2010 1:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bude videa kakvih na forumu?
Bilo bi lijepo da se stavi na youtube da i mi vidimo dio tog spektakla... Wink

inace, cestitke pobjednicima! Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Jopa

PostPostano: sub pro 18, 2010 1:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I ja bi volio video...
pa ak ima neki način da se to uploada negdje, bilo bi presuper Thumbs up
martin silenus

PostPostano: sub pro 18, 2010 1:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sinoćnji meč bio je neravnopravna borba, jer je jedna ekipa bila tu jer joj je zadatak biti tu... Dečki nisu imali pravog motiva i nisu se imali za što boriti.

S druge strane bila je ekipa u kojoj je svaki igrač imao osobni razlog za borbu. Šurbek se nije borio za nego protiv - protiv Časla.
Mikulec se borio za sebe. U cilju svrgavanju prvaka s trona dobio je ono što dugo nije osjetio: žar izazova i žar borbe. I odigrao je Miki kako ga do sad nismo vidjeli i rikao poput lava da ga cijeli sokaz vidi.
Klarić se borio sa sobom da dokaže da se nije potpuno izgubilo sve iz nekih boljih vremena, da bez obzira na sve još uvijek može pobjediti na račun kvalitete koju je nekad imao a koja je bila daleko ispred svega što smo sinoć imali prilike gledati.

Uz omjer snaga i želje za pobjedom, dosadašnji prvaci nisu imali nikakve šanse.
[Vrh]
Dren

PostPostano: sub pro 18, 2010 2:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Yuhu! Cheer

Nisam bio, i strašno mi je žao Sad
Al eto drago mi je da se toliko ekipe okupilo!
Potvrda da je sokaz vrhunska organizacija i da će tako i ostati Klanja se Klanja se Klanja se

Sve čestitke trans-agramu i mislim da ni časlovci nisu nezadovoljni, jer je ipak užitak odigrati proti ravnopravnih (a u ovom trenutku očito i boljih) igrača i imati pravu konkurenciju u prvoj ligi Smile

Premda po komentarima vidim da je miki bio zvjezda večeri Klanja se i premda nisam ja baš mjerodavan ovdje da dajem prodike ili "zle" komentare, ipak mi ostaje jedna trunka nezadovoljstva u svemu tome.
Naime, šta je trans-agramu trebao Šurbek? Znam, želja za detronizacijom neprikoslovene ekipe u zadnjih par sezona i slast prvog mjesta u najjačoj sokazovoj ligi, ali ipak...momci su izvrsno odigrali cijelu sezonu bez Šurbeka i ovaj se pojavio samo u ovoj utakmici.
Ne bih smio ulaziti u rasprave oko toga, jer nisam upoznat u potpunosti sa situacijom (možda nije mogao doći na druge tekme, ili je bio na drugim utakmicama kao četvrti igrač i prepustio ostalima da igraju, što bi bilo hvale vrijedno) ali ne mogu poreći da mi kao neultralnom promatraču (ajde ne baš, navijao sam za trans-agram Very Happy) to baca jednu malu packu na inače veličanstven poduhvat.

Molim bez zamjerki, al svatko ima pravo na mišljenje i ovo je moje. Ako me netko ovdje razuvjeri, tim bolje, ipak forumi i jesu za rasprave i razmjene mišljenja, između ostaloga. Wink
[Vrh]
Izra

PostPostano: sub pro 18, 2010 2:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

Naime, šta je trans-agramu trebao Šurbek? Znam, želja za detronizacijom neprikoslovene ekipe u zadnjih par sezona i slast prvog mjesta u najjačoj sokazovoj ligi, ali ipak...momci su izvrsno odigrali cijelu sezonu bez Šurbeka i ovaj se pojavio samo u ovoj utakmici.

igrao je i u nekim ranijim utakmicama u paru... a sto im je trebao? pa bez njega ne bi mogli pobjediti, a cilj forimiranja takve ekipe je bio upravo to - pobjeda nad caslom. bez takvog poteza ne bi se moglo pobjediti jer dr. casl radi to isto sa svojom ekipom: zove knezevica da dodje iz osjeka i odigra samo kad je gusto.

knez bi kao takav (profi igrac jos uvijek u snazi) trebao biti nepobjediv svima osim surbeku, u tome je velicina mikijevog pothvata. Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: sub pro 18, 2010 3:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

oho!

hvala na pojašnjenju, vidim da se dakle protiv bivšeg prvaka išlo "njegovim" oružjem. Thumbs up

Sad su mi stvari jasnije, a pobjeda trans-agrama i mikijeva trica slađe Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Brod

PostPostano: sub pro 18, 2010 3:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iz istog onog razloga zbog kojeg momčad Dr.Časla ima već godinama Kneževića - kao osigurač za meč dva koji bi bez njega bili neizvjesni a s njim su itekako izvjesni. Wink
Dado Šurbek je i u ostalim mečevima bio s ekipom na mečevima spreman da udje,al eto nije bilo potrebe Mig

Tako da, iako imaš pravo na mišljenje,mislim da ti je mišljenje krivo,ne znam jel sam te uspio razuvjerit! Fulir
Dren

PostPostano: sub pro 18, 2010 3:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jesi bome, i izra prije tebe. Zubo

Stvari ipak drugačije funkcioniraju u 1. ligi nego u 20.oj i čovjek se treba naviknuti na to. Wink
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: sub pro 18, 2010 5:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

martin silenus (napisa):
Sinoćnji meč bio je neravnopravna borba, jer je jedna ekipa bila tu jer joj je zadatak biti tu...

ne razumijem??? Misli

zar im je ne'ko naredio da budu tam'??? Confused Confused Confused
Apolon

PostPostano: sub pro 18, 2010 8:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
martin silenus (napisa):
Sinoćnji meč bio je neravnopravna borba, jer je jedna ekipa bila tu jer joj je zadatak biti tu...

ne razumijem??? Misli

zar im je ne'ko naredio da budu tam'??? Confused Confused Confused

Da ovo je totalna glupost,bar sto se tice Arapovica,po njemu se je vidjelo kolko mu je znaocio jucerasnji mec,nije se bas cinio ravnodusan dapace,gledao sam ga kako je proslavljao svaki bolji poen protiv Mikuleca,a i vidio sam ga kasnije kad je mec zavrsio koliko ga je taj poraz pogodio.

A inace sto se cijele oraganizacije tice mogu samo reci da je Sokaz najprofesionalnija amaterska liga na svijetu Smile
[Vrh]
rogi

PostPostano: ned pro 19, 2010 12:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo za sve koji nisu bili da vide dio atmosfere. Snimano mobitelom, pa nije baš kvalitetno, no za stjecanje dojma nije niti bitno. Wink

Prvi set Mikulec-Belaj:
http://www.youtube.com/watch?v=Awar5tTE1Z8
zalive

PostPostano: ned pro 19, 2010 12:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Apolon (napisa):
A inace sto se cijele oraganizacije tice mogu samo reci da je Sokaz najprofesionalnija amaterska liga na svijetu Smile

koliko ih znaš?
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned pro 19, 2010 2:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajde ... bar u Hrvatskoj , to je sigurno Thumbs up
silvac

PostPostano: sri sij 12, 2011 8:43 pm    Naslov : FINALE Citirajte i odgovorite

Neko mi je rekao da je tekma Trans Aggram-Dr.Časl "PONIŠTENA"
jer Dado nije imao pravo nastupa,te da če se odigrati nova tekma
kad Dado stekne to pravo.
Zanimljivo!!!???
Dali je to točno???
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet sij 13, 2011 1:45 pm    Naslov : Re: FINALE Citirajte i odgovorite

Kolko sam ćuo žalba Dr Časla nije prošla, tak da niš stoga.
Iceman

PostPostano: pet sij 14, 2011 4:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jel se sigurno zalio il je to sve rekla kazala?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: pet sij 14, 2011 5:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
jel se sigurno zalio il je to sve rekla kazala?

Rekla kazala iz 1. ruke Wink
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.