ČUPKO je napisao/la:tak je bidedi idemo na treče mjesto moramo dobiti vidru igoricu nadam se da ču moći doči na oba dvije tekme ajjjmmmoooooo čokljaaaavciiiiii
Dobit Vidru i Goricu.... definitivno zanimljiv plan
Pa kad igram onako kako Banfićka pjeva - ko Điglipaf! Protivnici umru od dosade! I prasica.
Čak je i Brod bio malo prileć na pod u petom setu sa Washom.
Al lijepo me Mirkec spustio nazemlju da se ponašam ko maneken.
Nego vratio nam se kapetan i odmah je imao vatreno krštenje!
Vidiš da sam bio u pravu da ti je bio važniji umjetnički dojam nego rezultat kada si primijetio sve što se oko tebe zbiva Brod sjedi, Mirko govori gluposti, Srki razmišlja dali je istina što mu je Brnas rekao, Brnas čoklja itd. itd.
Utrine svaka čast, osim mog pravnika Tončija, bolje da je ostao u Bugarskoj!!! Od danas više ne slušam Ivanu Banfić i bacit ću sve njezine majice s autogramom, i jedna pjesmica za kraj za Buću šampiona: " Bućo, prvo sam te volio najviše na svijetu, sad si mi popušio zadnju cigaretu!!! ":s: Veliki pozdrav, ciao!!!
Washo je napisao/la:Utrine svaka čast, osim mog pravnika Tončija, bolje da je ostao u Bugarskoj!!!
kad sam se vec vratio jedino mi preostaje da stavim snimku naseg hotelsko-birtijskog meca na youtube i linkam ga ovdje, pa bar da ima negdje evidentirano da povremeno i ja spojim kraj s krajem za stolom.