ohoho. mislim da će Tito navratit i uredovat.
Svi će završit na Golom
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
MIslim Bućko da ću te morati ispraviti jer sutra Šibenčani igraju za prvo misto u 16 ligi, i svaki dodatni glas (da buden u stilu kampanje) je potriban da se izborimo za pobjedu protiv vukova iz Utrina, nezan za koga ćeš ti navijat, ali ako misliš za protivnika navijat, nemoj dolazit
Kapetanu nabave jedan igrač odazvao na poziv, a kako je taj slučajno i voditelj lige, dogovorili su pisat žalbu na uvjete (visinu) pa trećeg nisu ni morali zvat.
Molim da se ne šire dezinformacije!
Ponuđeni su na pon i srijeda. Da Vam izađemo u susret odlučili smo se na srijedu jer sumnjamo da ćete do ponedjeljka stići podići strop na Vašoj dvorani. Do srijede postoje ipak već već izgledi. Znam ja kak to sa radnicima na baušteli ide. Kažu da će bit gotovo u nedjelju pa ne bude do utorka.
Tako da smatram da smo bili korektni!
Jer smo čuli da se kod Vas naveliko radi da visini dvorane, smanjenju vlage i parketu.
ideš?
ja čuo skroz suprotno - da kopaju pod. al, dobro efekt bi bio isti.
Jedino je problem što su ponukani nedavnim istraživanjima po Bosni i Slavoniji neki zabrijali da kad kopaju onda mogu pogledat i ima li šta nafte.
Nema. al su našli izvor vlage. Bačve piva iz doba Rima. nažalost neupotrebljive (wolf probao, kaže: "može se pit al ne puca " )
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!