Neka mi netko objasni ako prve 3 ekipe idu dalje gore kako se rangira ova naša liga obzirom da postoji A i B jako me zanima
ako iz 20 pada zadnja za 2 lige
iz 21 3 što sa nama ia audio sustavom kako se to rangira ?????
vjekoslave, u biltenu pise:
XXII. A i XXII. B su jednakopravne lige. Prvoplasirane ekipe obje lige
prelaze u XX. ligu, a drugo i trece plasirane prelaze u XXI. ligu.
Istovremeno iz XX. i XXI. lige adekvatan broj ekipa prelazi u niže lige.
Tako da pretpostavljam ako budete prvi zavrsit cete min u 20...
pa tako bi trebalo da bude. samo ajmo ovako ide i 2 i 3 ekipa iz 21. pa zadnja iz 18 i tako tome
koliko ti ekipa ispada iz 20 lige samo 5 gore ili dolje ja sam računao da mi tu nešto ne štima
55 je napisao/la:Samo da prijavim informaciju, Autopraona Ritmo - Rudarsko-geološko-naftni fakultet jučer odigrano i rezultat je 7:3. Rezultat stavim čim ga dobijem!
Petre, gdje je zapeo taj zapisnik? Baš me zanima kako je bilo.
55 je napisao/la:Samo da prijavim informaciju, Autopraona Ritmo - Rudarsko-geološko-naftni fakultet jučer odigrano i rezultat je 7:3. Rezultat stavim čim ga dobijem!
Petre, gdje je zapeo taj zapisnik? Baš me zanima kako je bilo.
Heh, nisam bio na tekmi, u isto vrijeme smo i mi čokljali tako da nemam zapisnik. Dečki iz Autopraone Ritmo su rekli da će oni unijeti rezultate, ali očigledno neće... Možda se večeras dokopam kopije zapisnika pa ću ih ja unijeti!
Sokk je napisao/la:Ma razbit će ih Audio sustavi, puno su jači
Dijelim to mišljenje. Uz ozbiljan pristup, Rostohar i Mujkanović ne mogu parirati Audio sustavima. Lukačić bi mogao biti opasan, a Crljenića nisam vidio
Znači cure su imale mali problema protiv Marušića. Nevene ako čitaš ovo svaka ti čast
Sad nam tek može biti žao što nam Cvitaš nije igrao u dva odlučujuća kola jer je on lako riješio meč protiv Nevena ali šta je tu je, idemo se borit za ovo treće mjesto i prolazak u višu ligu