SOKAZ forum
2. liga jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
dosta su dobre sanse da se ne vidite. 
gledajuci poredak druge lige, nabava.net je ociti favorit (iako cemo ih mi
), a za drugo mjesto je tis prvi kandidat. prosle sezone im je malo falilo, svi znaju igrati i imaju dosta iskustva u jakim ligama. sve druge ekipe su ili slabije, ili im fali iskustva, ili ne igraju u punom sastavu.
gledajuci poredak druge lige, nabava.net je ociti favorit (iako cemo ih mi
Izra je napisao/la:to je taj jebes sve ajmo na pivu pristup
spremao se poceti i mec ilicic-matijasec... onda mi se pred ocima ukazao lik buduceg pobjednika tog meca, onako lebdi u zraku i kaže: "gladan sam"... njih smo poslali klopati, a mi smo odmah krenuli na glavnu stvar
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
Priklonio bi se bučinom mišljenu. Tadić, Maljković i Babić kvalitetom sigurno zaslužuju dalje no naravno pitanje oće li ih netko zaskočit i ne dat odgodu pa izgube još bodova. ako dođu sve kompletni sigurno su u prva dva..Izra je napisao/la:dosta su dobre sanse da se ne vidite.
gledajuci poredak druge lige, nabava.net je ociti favorit (iako cemo ih mi), a za drugo mjesto je tis prvi kandidat. prosle sezone im je malo falilo, svi znaju igrati i imaju dosta iskustva u jakim ligama. sve druge ekipe su ili slabije, ili im fali iskustva, ili ne igraju u punom sastavu.
što se nas tiće mi imamo još dvije teške utakmice (Povratnici i Vidra) u kojima uredno može bit svega. da u bilo kojoj od ta dva meča dobijemo po tamburi nebi bilo iznenađenje.
Čini mi se da smo svoju priliku propustili u seriji dva meča sa momčadima iz jazbine. S njima uvijek teško a pogotovo u gostima tako da samo bod iz ta dva susreta smatram podbačajem. pogotovo nakon 4-1 sa tadićem i momcima...
A ko ti je kriv osim tebe sama...
tadic maljac i babinjo spadaju u one koji nisu kompletni, jer zbog nezgodnog radnog vremena cesto ovise o odgodama, tako da nikad ne znas kad ce se pojaviti u punom sastavu i pomrsiti nekom racune. mislim da je buco na to mislio kad je rekao da kroje prvenstvo. 
branko i stepan igraju sami pa ce tesko ici dalje ali su i dalje dovoljno dobri da skinu bilo koga kad dobro odigraju.
od nekompletnih tu su jos i povratnici koji su u pola prvenstva ostali bez sarsona.
branko i stepan igraju sami pa ce tesko ici dalje ali su i dalje dovoljno dobri da skinu bilo koga kad dobro odigraju.
od nekompletnih tu su jos i povratnici koji su u pola prvenstva ostali bez sarsona.
ma dobro...Norrin je napisao/la:Na visokoj pobjedi u zadnjem kolu i općenito stanju na tablici.Koki je napisao/la:čestitke na čemu?
rekao sam ti več. Ova je sezona slaba i u tom smislu izgubili smo bodove gdje smo god mogli pa u tom smislu nisam zadovoljan bodovnim stanjem.
Što se zadnje pobjede tiće izgleda visoka, ali realno to mi moramo dobit bez obzira što je Hampl, izgleda, odigrao ispod svojih mogućnosti...
Utrinaši moji!Izra je napisao/la:dosta su dobre sanse da se ne vidite.
gledajuci poredak druge lige, nabava.net je ociti favorit (iako cemo ih mi), a za drugo mjesto je tis prvi kandidat. prosle sezone im je malo falilo, svi znaju igrati i imaju dosta iskustva u jakim ligama. sve druge ekipe su ili slabije, ili im fali iskustva, ili ne igraju u punom sastavu.
Bit će
Nemate sreće pa smo baš nekako ušli u optimalnu formu!
Volimo igrati s vama u Jazbini!
Baš me zanima koja će nam trojka izaći na megdan!
nazalost tako nekako i bi. treba spojit iskustvo i dobro odigrat kad je najbitnije a tu sam zakazao, a zoka ko za vraga ne da partiju ni na 8:10 u petom. 
al i bojan je odigrao odlicno, a i u paru se bome lijepo igralo. al nije presudila nasa partija nego to sto buco nije mogao doc na vrijeme. moramo ga nagovoriti da da otkaz i konacno se posveti bitnim stvarima u zivotu.
al i bojan je odigrao odlicno, a i u paru se bome lijepo igralo. al nije presudila nasa partija nego to sto buco nije mogao doc na vrijeme. moramo ga nagovoriti da da otkaz i konacno se posveti bitnim stvarima u zivotu.
Ako insinuiraš na moju potencijalnu partiju sa Zokom, moram priznat da je to sve upitnije po zakonu velikih brojeva. 
Dobra borba sinoć
šteta za Tončeve dvije meč lopte i naše dvije meč lopte u paru, al opet, ja sam se provuko Sinkeu kroz iglene uši, a i cijelo vrijeme su bili bliže pobjedi tako da je sasvim zasluženo 
Dobra borba sinoć
-
Lin Chi Na