NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Broj ekipa u ligama..
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
max pax

PostPostano: uto ožu 11, 2014 5:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije mene gospon Wolf dobro razumio ali nema veze nije tak bitno
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mistreaver

PostPostano: uto ožu 11, 2014 5:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Nešto si mi Vuče gadno naoštrio zube na Maxa-Paxa, a poznavajući ga siguran sam da uopće nije mislio ništa loše.Ovakav tvoj istup bi mogao pokazati ostalima kao da imaš nekakav interes u tome, a pretpostavljam da ipak nemaš nego da kao i mi ostali samo želiš igrati pingić ?
A ovo što je predložio Čarobnjak-iz-Voza (Mistreaver), mi se čini odlična ideja.
Istina da to trenutačno djeluje kao pro-bono dobrotvorni rad, ali zašto ne probati barem jedan kraći period, pa možda donese u skoroj budučnosti i neočekivano dobre financijske rezultate...
I tako i tako posla danas ima relativno malo, pa pretpostavljam da i ti treneri imaju "viška vremena".Treba probati, da sam ja trener i da se bavim s tim, ovo bi mi zvučalo kao ideja koju ne treba ismijati i odbaciti, več sasvim suprotno...

Pa puno me ljudi pitalo gdje mogu doć i imat prave treninge i nisam im znao reć pravi odgovor jer zbog svoje tehničke limitiranosti/godina teško da mogu doć u klub i ozbiljno sparirat, a s druge strane nemaju nikakvu drugu alternativu gdje bi igrali sa recimo sebi sličnima. Tako da na kraju gotovo uvijek završe na privatnim treninzima za koje keširaju prevelike novce.
Ne znam zašto misliš da bi to bio pro - bono dobrotvorni rad, ako treneri mogu radit s klincima, zašto ne bi recimo bilo moguće organizirati svojevrstan "rekreativni" klub u kojem bi članarina mjesečno iznosila 100-150 kn i gdje bi postojali fiksni termini za treninge gdje bi i slabiji rekreativci mogli doći bez straha da budu popljuvani jer nemaju pojma i jer ne mogu prebacit 2 loptice mladom klincu koji vrti spinove 100 na sat.
A osim toga čini mi se da je netko nešto i pričao o svojevrstnoj rekreativnoj dvorani i prije mene.
I slažem se sa svime što je Max Pax napisao, jedina dvorana u kojoj se non stop događaju neke promjene, akcije, igrački treninzi bla bla bla je Vjesnik. Ove ostale sve žive na nekom svom renomeu i računaju da će im ljudi dolaziti, al nisam baš primijetio da se netko previše trudi privući nove korisnike.

Zadnja promjena: mistreaver; uto ožu 11, 2014 5:36 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto ožu 11, 2014 5:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

max pax (napisa):

Max-onja pravi si maxi-gospodin... Laughing
Poštuješ starije (to je pohvalno, sjedni pet, ROFL ), ne uzrujavaš se, svaka čast...
Takve mlade ljude mi trebamu u Sokazu, bravo Zubo
max pax

PostPostano: uto ožu 11, 2014 5:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
max pax (napisa):

Max-onja pravi si maxi-gospodin... Laughing
Poštuješ starije (to je pohvalno, sjedni pet, ROFL ), ne uzrujavaš se, svaka čast...
Takve mlade ljude mi trebamu u Sokazu, bravo Zubo

HH, pa sta bi se uzrujavao pa nije nis tak bilo bitno a ni strasno, a inace ne volim razgovore preko foruma ili poruka jer jako lagano dodje do nesporazuma, da vjeko dobra ideja slazem se
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto ožu 11, 2014 5:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma ja bi baš bacio jednom tjedno pro-bono besplatni trening 1,5 sat i recimo s ograničenim brojem ljudi...10-15.
I tako mjesec, mjesec i pol.Vjerujem da bi neki od njih onda poželjeli uzeti i ozbiljniju individualnu poduku (naravno po nekim fer cijenama), i ozbiljnije se početi baviti pingičem.
Ne želim sada tu raditi nikakvu reklamu nikome, ali ima jedan fer mladi trener koji kog kojeg je prvi trening besplatan, a svi daljnji treninzi su vrlo pristojene, odnosno normalne cijene.I sam sam trenirao s njim 20-tak sati, tako nije sve baš tako crno...
wolf

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

max pax (napisa):

Ma nisi samo ti u pitanju , ti si slučajno naletio Gimme five ali činjenica je da su ljudi u Hrvatskoj kronično opterećeni tuđim uspjehom ( što je posve razumljivo s obzirom na našu divnu pretvorbu i bogaćenje kroz potporu države Bljak ) pa onda niti kada netko radi nešto što je ( u našem slučaju )
za opće dobro , ne dobiva podršku koju zaslužuje. Poznavajući cijene najma, grijanja , održavanja , cijene rada i sl. ja iskreno sumnjam da se ijedna dvorana od 3 najveće ( Vjesnik , Merix i Prečko ) može pokriti kroz mjesec ako nemaju potporu grada ili države ,što, koliko ja znam, nemaju .
Dakle, ako sami ne podržimo ono što je u interesu nas koji igramo ping pong bojim se da ćemo uskoro ostati i bez ovo malo dvorana koje sad imamo . Pojma nemam
max pax

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
max pax (napisa):

Ma nisi samo ti u pitanju , ti si slučajno naletio Gimme five ali činjenica je da su ljudi u Hrvatskoj kronično opterećeni tuđim uspjehom ( što je posve razumljivo s obzirom na našu divnu pretvorbu i bogaćenje kroz potporu države Bljak ) pa onda niti kada netko radi nešto što je ( u našem slučaju )
za opće dobro , ne dobiva podršku koju zaslužuje. Poznavajući cijene najma, grijanja , održavanja , cijene rada i sl. ja iskreno sumnjam da se ijedna dvorana od 3 najveće ( Vjesnik , Merix i Prečko ) može pokriti kroz mjesec ako nemaju potporu grada ili države ,što, koliko ja znam, nemaju .
Dakle, ako sami ne podržimo ono što je u interesu nas koji igramo ping pong bojim se da ćemo uskoro ostati i bez ovo malo dvorana koje sad imamo . Pojma nemam

Ma sve 5, ja se slazem apsolutno, ja nisam uopce htio pricat o tome kolko tko zaradi ili ne zaradi nego sam samo htio rec da ima dosta stvari koje bi se mogle napravit da bi se pingac promovirao i da te dvorane ne moraju ovisiti samo o sokazu
[Vrh]
55

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne znam za druge; ja jako podržavam poduzetnost kod ljudi općenito, veliki je trud i hrabrost otvoriti dvoranu za stolni tenis. Klanja se Klanja se
Mene "ne žulja" tuđi novac, posebno novac kojega čovjek pošteno zarađuje svojim radom kojega naplaćuje od onih kojima su upravo takve usluge potrebne. Pojma nemam

Klasična "hrvatska priča" kadA je riječ o novcu:
1. zavist
2. IMT - ima l' mene tute?

Ja sam presretan što mogu igrati stolni tenis u dobrim uvjetima i svakako mislim da za to treba plaćati novac. Evil

Dobronamjerni savjet svima koji imaju dobru ideju: ZASUKATI RUKAVE I PROVESTI SVOJU IDEJU U DJELO. Beljenje
[Vrh]
55

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dvorane ne moraju ovisiti o SOKAZ-u, ali nama su potrebnije nego bilo kome drugom. Zubo
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

max pax (napisa):
HH, pa sta bi se uzrujavao pa nije nis tak bilo bitno a ni strasno, a inace ne volim razgovore preko foruma ili poruka jer jako lagano dodje do nesporazuma, da vjeko dobra ideja slazem se

Moraš se početi baviti politikom, pravi si diplomata Laughing
A ovo da se lako krivo skuži to je istina, ali ipak najviše ovisi o vrsti ljudi i njihovim karakterima.Evo vidiš recimo kak se ja i ti nikada "krivo ne skopčamo", znamo se, ali nismo kućni prijatelji da bi se znali baš u dušu...
max pax

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 valjda jednog dana budem, nadam se,Guga ma nije nis problem kad su ljudi razumni to se u 3 sek. rijesi, ali stvarno se lagano dogodi nesporazum u ovakvom obliku komunikacije, nekad radi najobicnijih stvari tipa ne stavis tocku ili zarez recenica poprimi totalno drukciji kontekst
[Vrh]
Stip

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako to nije neka velika poslovna tajna, obzirom da je nova Jazbina (u kojoj, btw, još nisam bio, sve čekam da me netko pozove na trening Maaamaaaa ) nedavno uređivana, mogli biste nam odati koliko je koštalo uređenje (uključujući dobrovoljni rad preračunat u tržišne cijene), dodati cijenu opreme, najam, režije, čišćenje... i onda se lakim računom dobiva koliko treba koštati najam termina za utakmicu (recimo 19-23h) da bi se pokrili mjesečni troškovi plus vratila početna investicija u nekom razumnom roku plus da ostane nešto za čovjeka koji po cijeli dan visi u dvorani i za vlasnika cijele priče. Jasno, termini nikad neće biti 100% popunjeni, treba i to uzeti u obzir... Kad bi se dvorana popunila ujutro i rano poslijepodne, to bi bio čisti dobitak, ali mislim da to nije lako.

Inače nemam veze niti sa jednom dvoranom, niti financijske, niti neke posebno prijateljske, tako da nemojte misliti da branim vlasnike. Ali napola ozbiljno sam gledao koliko bi koštalo da čovjek preuredi podrumsku prostoriju u dvoranicu, i nije to baš sam tak.
[Vrh]
max pax

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nego, Guga javi se nekad za trening, u mojoj dvorani svi vise manje imaju nekakve materijale skoro pa nemam skim igrat da ima ciste gume Crying tak da kad god htjednes eto Macevanje
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Dvorane ne moraju ovisiti o SOKAZ-u, ali nama su potrebnije nego bilo kome drugom. Zubo

Tu nema nikakvog prigovora.
Nama su dvorane najvažnije, i opet kažem da sam glasao za 14 ekipa u ligi.
Ovo što kaže Robo-Wolf stvarno ne znam kakve su mjesečne cijene hladnog pogona, odnosno fiksni troškovi za dvoranu (grijanje, struja, najam i tako dalje), ali mislim da se to da usporediti (čak je jeftinije jer su stolovi jeftiniji od sprava i jednostavniji za održavanje), s teretanama.Možeš naći teretanu za 150-170 kuna mjesečno, da dolaziš 2 puta tjedno, a bome se možeš i otuširati.Znači nema troška za kupaonice.A to baš i nije slučaj kod dvorana za pingič, čast izuzecima...
wolf

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Baš zato što smo to radili u zadnje vrijeme i što dobro znam koliko nas to sve skupa koštalo i košta , jednostavno neznam kak ove dvorane preživljavaju Pojma nemam
Guga

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

max pax (napisa):
Nego, Guga javi se nekad za trening, u mojoj dvorani svi vise manje imaju nekakve materijale skoro pa nemam skim igrat da ima ciste gume Crying tak da kad god htjednes eto Macevanje

Ovo za zarez i točku si u pravu i zato ja kada napišem post, prije nego ga pošaljem-prvo ga pročitam.I fakat nekad naiđem na čudne stvari koje sam napisao zamisli baš...
ja sam Laughing Laughing Laughing pa ih fino ispravim.
Kaj se treninga tiče ja sam za i baš mi treba takav jaki igrač, a opet kao što se vidi po tvojim postovima čovjek "visoke kulture i uglađenih manira" haha...
Koliko znam vi igrate negdje kod konzuma na Knežiji, znači da smo zračne linije udaljeni "punih" kilometar i pol do dva, jer sam ja u Voltinom.
Dolazim doma s posla u 16-16,30 tak da mogu biti za stolom već recimo u 17,30
Inače mi fali treninga jer Rakića đej.ar-a i Jakog-Jakića nemreš dobiti za stol taman da ih mamiš s brdom karamela Zubo
Jedino kad je tekma u pitanju, onda uredno dolaze Juhuu
Mogu se tu nadovezati s jednom žalosnom činjenicom, a to je baš povezano s tim da su navedene dvorane najvažnije nama Sokazovcima.
Dobar sam si s dečkima iz sve 4 ekipe Zeta-a i mogao sam slobodno dolaziti kad god sam htio u njihovu dvoranu na trening (3 termina tjedno), aliiiiiiiii.........kako to obično ide kod nas u Hrvatskoj uzeli su im pola dvorane za arhivu i skladištenje papirologije.Jebeš sport i kulturno uzdizanje.Tako da više nemaju 2 stola nego samo 1, i naravno da je sada gužva i da igrači Zet-a imaju prednost, a ja se naravno nemrem gurati, nego dođem jedino kad me pozovu ak ih nema dosta.
max pax

PostPostano: uto ožu 11, 2014 6:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moze, javim ti se pa se dog.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto ožu 11, 2014 7:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Dobar sam si s dečkima iz sve 4 ekipe Zeta-a i mogao sam slobodno dolaziti kad god sam htio u njihovu dvoranu na trening (3 termina tjedno), aliiiiiiiii.........kako to obično ide kod nas u Hrvatskoj uzeli su im pola dvorane za arhivu i skladištenje papirologije.Jebeš sport i kulturno uzdizanje.Tako da više nemaju 2 stola nego samo 1

Sad Sad Sad
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Tomaca

PostPostano: čet ožu 13, 2014 11:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislio sam prešutit ali bi se kad tad otkrilo,nakon nešto manje od godine dana kao što radim kao voditelj dvorane VJESNIK pao je jedan apartmaničić na moru a ako se ovako nastavi vrlo brzo bu na putu i drugi dok je gazda u prvom mjesecu poslovanja dok još nije niti počela sezona vratio uloženo i do sada je kupio dva poslovna prostora.Ovo sve smo mi uspjeli sa 5 stolova mogu si mislit kako je na Velesajmu koji ima 9 i u prečkom sa 7 stolova tamo će gazde vrlo brzo u kategoriju tajkuna a ni voditeljima neće biti lako.
Moj prijedlog je 10kn/h a ako se uzme više od jednog sata onda 5kn/h.
Ukratko, biznis sa dvoranama je neotkrivena oaza prihoda i ima mjesta za sve Juhuu
kelemen

PostPostano: čet ožu 13, 2014 12:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma znao sam! To što izgledaš "ofucano", je u stvari samo krinka. ROFL Laughing
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeće
Stranica 7 / 9.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.