SOKAZ forum
8. nos ti posran ljiga, jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Za tjedan dana je na redu derbi koji će riješiti puno toga u ovoj sezoni.
Doktori predvođeni s primarijusom Đivićem (operira na živo, bez anestezije...), Samohodnim Hodakom, Pugy-em Pugelnikom i Perinom
Vs
Djedovi I s Čanadijem, Banom, Margalićem i Knapićem
tak da bu bilo ''knap''

Javite kad je tekma, možda dođem pogledati, ak mi nebumo igrali u to vrijeme...
Doktori predvođeni s primarijusom Đivićem (operira na živo, bez anestezije...), Samohodnim Hodakom, Pugy-em Pugelnikom i Perinom
Vs
tak da bu bilo ''knap''

The Only Way Is Up...rutinski
Moram reći da sam i ja to mislil, ali me nazval g.Brnčić i objasnil mi je o čemu se radi tak da iako ja nisam "njegov advokat" pa da ga branim u ovom slučaju stvari nisu samo crno-bijele, nego ima i sivoga
Opet, kad pogledaš rezultat :
Agronomski (bez Kačavende) - Riz (bez Brnčića) 7-3
To znači da bi bilo 99% 5-5 ili čak 6-4 za Riz da je "Brna špilal"
I kaj reći ? Niš, samo da je Riz igral protiv nas u takvom sastavu kao protiv Agronomskog također bi - izgubili...
Opet, kad pogledaš rezultat :
To znači da bi bilo 99% 5-5 ili čak 6-4 za Riz da je "Brna špilal"
I kaj reći ? Niš, samo da je Riz igral protiv nas u takvom sastavu kao protiv Agronomskog također bi - izgubili...
Polako Guga, u ponedjeljak tek igramo s Amaciz-om...Guga je napisao/la:Za tjedan dana je na redu derbi koji će riješiti puno toga u ovoj sezoni.
Vs
tak da bu bilo ''knap''
Tako da još o doktorima ne razmišljamo. Al s obzirom da smo zadnje dvije sezone bili s njima u ligi i oba meča su završila 5:5 nadam se da ćemo i ovaj put izvuć bar bod. Ali s obzirom na moju formu teško...
Treći puta za redom igramo kod njih, jbg tako se poklopilo...
Dok dogovorimo termin, javljamo ti...
- masterinsider
- Kontakt:
Loš si prognozer, ali to nebumo nikad saznali, Tomu znam godinama, i siguran sam da Frančića i Fijačka nebi dobio. Kad su igrali u jesen 2010., 4. liga, 10. kolo, Fijačko je dobio, a Frančić je izgubio ali od tad je prošlo 5 godina, mislim da se nije pomladio i napredovao u igriGuga je napisao/la: Opet, kad pogledaš rezultat :
To znači da bi bilo 99% 5-5 ili čak 6-4 za Riz da je "Brna špilal"![]()
U ovoj ligi Frančić neće izgubiti partije u to se mogu kladiti.
Možda bi bilo i tako, ali bi opet bilo gusto za 5-5
Šta je s parovima ?
U svakom slučaju se jako veselim meču s Vama, bez obzira na rezultat i samo mi je žao što naš Rakić nije u formi od prije godinu dana jer bi bilo napeto, a ovako ćemo vidjeti kak bu to išlo...
Kaj se Franceka tiče, fakat si mu lepi teret metnul na leđa
Otvorena sezona lova na :

Šta je s parovima ?
U svakom slučaju se jako veselim meču s Vama, bez obzira na rezultat i samo mi je žao što naš Rakić nije u formi od prije godinu dana jer bi bilo napeto, a ovako ćemo vidjeti kak bu to išlo...
Kaj se Franceka tiče, fakat si mu lepi teret metnul na leđa
Otvorena sezona lova na :

Bravo Odra, samo naprijed I nazad u 7 ligu.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
Da raspored nije sjajan. ali treba pokušat.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
Pa nebi se baš složilzmilko je napisao/la:Da raspored nije sjajan. ali treba pokušat.
Imaju sasvim dobar raspored do kraja.''Odguslali'' su dosta jakih ekipa i do kraja trebaju igrati jedino protiv jakih (nepobjedivih u punom sastavu ?)
Agronomaca,
WD40 koje sigurno ''poznaju u dušu'',
Utrina, Dede II i Riza iz sredine tablice
i onih lazara sa dna tablice...čini mi se da se zovu Zagalamđije ili tako nešto slično
Hvala Guga!
Evo i ja sam konačno počeo malo igrati i onda se vidi na rezultatima.
Protiv Amaciza smo svi solidno odigrali i relativno lagano upisali pobjedu. Sljedeće kolo nas čeka prava tekma. Sad čekamo da nam Starčevići ponude termine pa ćemo vidjeti kad ćemo odigrati. Tekma će biti sigurno zanimljiva, ko i svaka do sad, borba do zadnjeg poena...
A s Agronomcima igramo zadnje kolo tako da još ima dosta kola do tad...
Evo i ja sam konačno počeo malo igrati i onda se vidi na rezultatima.
Protiv Amaciza smo svi solidno odigrali i relativno lagano upisali pobjedu. Sljedeće kolo nas čeka prava tekma. Sad čekamo da nam Starčevići ponude termine pa ćemo vidjeti kad ćemo odigrati. Tekma će biti sigurno zanimljiva, ko i svaka do sad, borba do zadnjeg poena...
A s Agronomcima igramo zadnje kolo tako da još ima dosta kola do tad...
2.000 postova
Tko bi to rekao prije 3 godine...
a treba uzeti u obzir da moji postovi nisu duljine jedne riječi ili jedog smješka
Siroti Ledeni ima samo 1.781 od čega mu je više od polovica postova :
ja insistiram da zaključaš ovu temu, zaključaj onu temu, ovaj fino igra s travom i slično
Evo sada je već na 1.783 (tražil je da zaključaju još jednu temu + mene tu provocira)
Tko bi to rekao prije 3 godine...
a treba uzeti u obzir da moji postovi nisu duljine jedne riječi ili jedog smješka
Siroti Ledeni ima samo 1.781 od čega mu je više od polovica postova :
ja insistiram da zaključaš ovu temu, zaključaj onu temu, ovaj fino igra s travom i slično
Evo sada je već na 1.783 (tražil je da zaključaju još jednu temu + mene tu provocira)
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri stu 11, 2015 4:52 pm, ukupno mijenjano 6 puta.
evo guga, imas i ti neki rekord za "pohvalit" se 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Vidim da se na tekmi :
Odra – RIZ veterani 4 : 6
odvijala prava drama.
Recimo u meču - Tomec Vlado : Brnčić Tomislav 4:11 11:8 12:10 6:11 18:16
je Brna posrnuo u Sokazu nakon 1,5 godinu nepobjedivosti i
63 (šezdest i tri) uzastopne pobjede
Baš me interesira ko je imao koliko meč lopti u 5. setu ???
jer mi je Brna rekel prije 2 tjedna kada smo igrali da je jak ''ko Nadal na zemlji'' i to u najboljim godinama, naravno
Znači, Odra nakon 2-4 s tom gigantskom pobjedom dođe na 4-4 i onda ipak izgubi 4-6
Odra – RIZ veterani 4 : 6
odvijala prava drama.
Recimo u meču - Tomec Vlado : Brnčić Tomislav 4:11 11:8 12:10 6:11 18:16
je Brna posrnuo u Sokazu nakon 1,5 godinu nepobjedivosti i
63 (šezdest i tri) uzastopne pobjede
Baš me interesira ko je imao koliko meč lopti u 5. setu ???
jer mi je Brna rekel prije 2 tjedna kada smo igrali da je jak ''ko Nadal na zemlji'' i to u najboljim godinama, naravno
Znači, Odra nakon 2-4 s tom gigantskom pobjedom dođe na 4-4 i onda ipak izgubi 4-6