SOKAZ forum
2. liga jesen
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Mixer je uključil - centrifugu
Jesam ja lijepo govorio da dobro igra i nemojte mi ga više zezati
Jesam ja lijepo govorio da dobro igra i nemojte mi ga više zezati
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet stu 13, 2015 12:53 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Trebat će uzimat briket na velikoBrod je napisao/la:Ako ne ispadnu iz 2. lige, J.T. 1,2,3 i STK Utrine,ako uđu J.T. Butterfly(što je ziher), i potencijalni J.T. 5 i J.T. Mamaloo,mogla bi bit gužva na proljeće!
Ha,kaj velite!?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Je ... sve osim tebeDALTON1 je napisao/la: Mixer je razvalio jučer
još da nagovorimo Thama i Cviju da malo skiksajuKanu je napisao/la:Ako ne ispadnu iz 2. lige, J.T. 1,2,3 i STK Utrine,ako uđu J.T. Butterfly(što je ziher), i potencijalni J.T. 5 i J.T. Mamaloo,mogla bi bit gužva na proljeće!
Ha,kaj velite!? Rolling Eyes
Yebiga dečki...neko mora ispast....Brod je napisao/la:Ako ne ispadnu iz 2. lige, J.T. 1,2,3 i STK Utrine,ako uđu J.T. Butterfly(što je ziher), i potencijalni J.T. 5 i J.T. Mamaloo,mogla bi bit gužva na proljeće!
Ha,kaj velite!?
Teško bu te se svi izvukli...
Kako je završilo Utrine-Cestodom? Od utorka nikako da to netko stavi na web..
Jos je u soku
znam da nije lako priznati
da smo dobri
. Nema veze nek se pocnu navikavati a ak budu pristojni i dobri mozda im damo i bod iduce sezone
Inace sam da pozdravim SINKEA kalovacke cu popiti ovih dana . Sve u svemu vec sad odlicna sezona a Baraba kaj da kazem vise srece drugi put . Usput javili mi ovi iz Dede da si postao platinasti clan platis 4 puta pa onda jos jednom

Inace sam da pozdravim SINKEA kalovacke cu popiti ovih dana . Sve u svemu vec sad odlicna sezona a Baraba kaj da kazem vise srece drugi put . Usput javili mi ovi iz Dede da si postao platinasti clan platis 4 puta pa onda jos jednom
Jos je u soku
da smo dobri
. Nema veze nek se pocnu navikavati a ak budu pristojni i dobri mozda im damo i bod iduce sezone

Jos je u soku
da smo dobri