12.liga jesen 2015

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
dkiri

#121 Post Postao/la dkiri »

... :facepalm: e sada neznam odkuda da počnem...
...večeras odigrali tekmu sa STKI Samobor... 5-5 :rofl:
...prvih pet mečeva u pet setova...napeto do bola :cry:
...ponovo sam ja propustio pobjedu :eek: 2-0 protiv Brgleza i preokret 2-3
...protiv Znike 2-1 i u četvrtom setu 8-2 :facepalm: Znika mrtav-ladan okreće i naravno peti set dobiva bez problema...čestitke :cestitamo:
...Ivan odigral vrhunski...dobio Zniku 3-0 dok se je i sa Brglezom i Santajom debelo pomučio :znoj:
...mi zadovoljni i sa bodom :D a Brglez je veliko pojačanje :s: i pomrsiće mnogima račune :)
...očekujemo ponudu iz Jablanovca :lux: :lux: :lux:

P.S.odgovara nam samo petak :lol:
wolf
Kontakt:

#122 Post Postao/la wolf »

Čim se spojio na forum odma je dve klase bolji ovaj naš pčelar :s: :s: :s: :top:
simbi87

#123 Post Postao/la simbi87 »

Kaj samo 2 klase :confused: :confused: :B: :B:
wolf
Kontakt:

#124 Post Postao/la wolf »

e jesi neskroman :rolleyes: :belj: :zubo:
simbi87

#125 Post Postao/la simbi87 »

Ma nisam, samo se zekam.
Ja još uvijek učim :lux: :lux:
dkiri

#126 Post Postao/la dkiri »

...Jablanovec :ceka: :ceka: :ceka:
Dren

#127 Post Postao/la Dren »

Mi ćemo sa HŽ igrat u petak, jer su nudili utorak i petak a utorak nam na žalost ne odgovara prvom igraču.

Što se tiće odgode s Jablanovecom, ljudi su dost zauzeti, pa monitoriram. Probat ćemo neš iskemijat a da uspiju u punim sastavima odigrati i s nama i s Pešćom. Ako ikako bude moguće.

Budem javio i voditelju, mada će on to pročitat i ovdje ;)
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
jozhica

#128 Post Postao/la jozhica »

dkiri je napisao/la:...Jablanovec :ceka: :ceka: :ceka:
...ja bih volio da mogu išta pametno reći (kao do sada mi je to uspijevalo :D ), ali moje ingerencije kao i hijerarhija unutar ekipe mi jedino dozvoljavaju silenzio stampa... :zubo:
...monopol, odnosno jedina ovlaštena osoba za dogovaranje je Mladen, on je naš guru,ajatolah vremenskog rasporeda...
...poslao sam mu danas poruku, ali je najvjerovatnije zauzet...valjda ministrira... :misli: :misli:
...informacije radi, obično i zove nedeljom, kada se iskoordinira sa drugom ekipom sa kojom dijelimo termine...

...kaj se tiče Bridževaca ( :top: još jednom), čim se uskladimo sa Peščanima, javimo se radi dogovora...kaj se mene tiče ne bi trebalo biti problema ( u srijedu i četvrtak imam tour de Dalmacija i tour de Istra i Kvarner, ali bi se trebao vratiti do 6,7)
...I was born in the land of the sun...
jozhica

#129 Post Postao/la jozhica »

BULLETIN

...upravo dogovorio sa Tončekom trening u 5 :klopa: :pivo: :zivili: :klopa: , jer je dogovor da se derbiji ipak ne igraju na čisti talent... :D
...što znači da frajer nije u roamingu :tulum: pa možda dođe do :pingic: ovaj tjedan..

...a samim time i ukazanje presvetlog Mladena, postaje vjerovatnije... :lux:

MORE NEWS VERY SOON...
55

#130 Post Postao/la 55 »

Pročitao sam sve... :lux: :lux: :lux:
dkiri

#131 Post Postao/la dkiri »

... :lux: ahhhaaahhha...čuo se sa Mladenom :rolleyes:

...dogovorili četvrtak u 17.30(bar mislim) :D

...jedino kaj neznamo jel igramo punom snagom :facepalm: ili na rezervi :zivili: :mig:
...čekamo termin odgođene tekme...naravno i rezultat...nije da nas zanima ali :rolleyes:
...i kaj bi rekel moj suigrač...pozdrav voditelju :top:
...prostor je rezerviran...mašinerija spremna :hrana: a i delegat(čitaj Bučo) je več rezerviral dan :rofl:
...samo da nas vreme posluži :zivili: :pivo: :klopa: :hrana: :partijana: :moli:
Dren

#132 Post Postao/la Dren »

Znaš šta kiri? J**i se :D :D :D

Ja slagao priču oko tog da igrate petak.. .pa da mi odigramo četvrtak, sad nam mrknušte taj termin. A Žir i Precjednik u dvorani, s njima dvojicom i kad su samo duhom prisutni smo duplo jači a kamo li kad su fizički tamo :D :D :D

Tsk.
Sad idem ponazivat ove ostale kapetane da vidim kad igraju jer odgode kod nas nemaju prednost nad regularnim kolom pa da vidim jel možemo zgurat nekako odgodu u srijedu. Četvrtak otpada, a petak smo u gostima kod HŽ-a.

E zbog ovog ću vam pola kotlovine pojest u zadnjem kolu a mislio sam bit umjeren i mrknut samo četvrtinu :zubo:
Sam si kriv :rofl:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#133 Post Postao/la 55 »

Ti ćeš pojest pola kotlovine? :pfff: ... Eto te k'o komarac, osim toga nemoj da te kapetan Miki čuje... :azdaja:
jozhica

#134 Post Postao/la jozhica »

dkiri je napisao/la:... ...čuo se sa Mladenom
...dogovorili četvrtak u 17.30(bar mislim) :D
...ja neću ništa reći ni potvrditi... :D

...pokušali su mi objasniti kada tko sa kim kako, ali me zaboljela glava od kombinacija i pobjegao sam... :)
...eto šta se dešava kada su ljudi predobri, pa ti žele izaći u susret, iako i sami kubure sa terminima... :)

...nisam sve dobro pohvatao, ali kao prigodan termin se spominje ovdje i neko zadnje kolo :ne zna: , čini mi se prigodno za odigrati... :raspa: , vrijeme i mjesto nije bitno... :zubo: , ne brinite možemo mi donijeti i veeeliki tanjur... :D
dkiri

#135 Post Postao/la dkiri »

...auuuu :confused: brate...pa kak da igramo u petak kada su nam ponudili utorak/četvrtak :eek:

...daj se malo organizirajte u dvorani :komp: potegni neku špagu :D ako ništa drugo možete kod nas :lux: :zivili: :drunk:
...a kaj se kotlovine tiče :cheer: voditelj je ajmo reč ,,glavni,, i bogami se mora bojati koliko moreš pojesti :facepalm: :djesi:
...prošli put su te dvojica odvukla od kotla :lol: nakon kaj si ga već dobro opustošil :cry: :B:
...znači sada jedna porcija+jedna gratis :klopa: :moli: :top:
55

#136 Post Postao/la 55 »

Opaaa... vidim ja da se ovdje počelo zahebavat voditelja lige :eek: ... c c c... sve ću mu prijavit pa ste nadrljali kada vam odlijepi kazne! :rofl: :lol: :zubo:
Dren

#137 Post Postao/la Dren »

:rofl:

jebomepasakosmonormalni :D :D :D
Dren

#138 Post Postao/la Dren »

dogovarato s Jablanovcem u srijedu u pol 8.

bit će zabavno :D
i njima, obzirom da sutra odma igraju s pešćom.
budemo im trening tekma :rofl:
dkiri

#139 Post Postao/la dkiri »

:top:
jozhica

#140 Post Postao/la jozhica »

...PEŠČA ... plitak potok

...KARTAŠI ... Sutla

:zubo:
Odgovorite