SOKAZ forum
10 Liga proljeće 2016
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
10 Liga proljeće 2016
Da fakat dobro da si mi reko živo sam u uvjerenju da nije spomenuo stalko ,čudim se da niste dobili utrine di je zapelo 
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
10 Liga proljeće 2016
...
Pešća odradila i 5-to kolo ovaj put bez mene
...pobijeda teža nego kaj se očekivalo
...naše pojačanje Manfred je odradil najveći dio posla
ali za to smo ga i prijavili
...iduće kolo kod Kalafata
Rope, čekamo termine 
...pobijeda teža nego kaj se očekivalo
...naše pojačanje Manfred je odradil najveći dio posla
...iduće kolo kod Kalafata
10 Liga proljeće 2016
Sada Kirinko,kad si ti na klupi,onda je to već ozbiljnija momčad!
Sad vas treba shvatiti ozbiljno!

Sad vas treba shvatiti ozbiljno!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
10 Liga proljeće 2016
...
prezidente
potpisujem
...nego gde su rezultati
nije valjda da se preostale tekme igraju danas...pošto je sutra veeeeliiikkiiiii petak...ajmo 
...nego gde su rezultati
10 Liga proljeće 2016
Aquashop ~ Jastrebi 5:5
Hrt ~ Briđevci Navodno odgođeno
Hrt ~ Briđevci Navodno odgođeno
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
10 Liga proljeće 2016
stalco i novoselac odgođeno
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
10 Liga proljeće 2016
tko zanemari utrine tumi vidjet će ninđino lice i umrijeti u najgorim mukama... btw.. priprema se senzacija odigravanja proljetne lige sokaza, tekma na otvorenom na kamenim stolovima je već dogovorena (ja tek danas saznao), mislim da bi mogao pasti i online prijenos atmosfere na stolu i oko stola
10 Liga proljeće 2016
"a znam to je ona dvorana gdje je Veš počeo igrat pingić".... legendarnodkiri je napisao/la:..
...iduće kolo kod KalafataRope, čekamo termine
10 Liga proljeće 2016
Da...odgođen je HRT za srijedu ovaj tjedan.
U petak vodozemci! Ovaj, aquashop
U petak vodozemci! Ovaj, aquashop
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
10 Liga proljeće 2016
Jastreb vs Padobranci 5:5
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
10 Liga proljeće 2016
...
Ikota svaka čast
...neznam samo kaj nam radi voditelj
vidim da fale neki rezultati pa 
...neznam samo kaj nam radi voditelj
10 Liga proljeće 2016
A znaš kakav vam je taj voditelj
ne stigne .... stalno mu iskaču ziherungi

10 Liga proljeće 2016
Ekipica Kalafat ZAKON, nadam se da čemo se još sresti s njima
10 Liga proljeće 2016
i opet nam fenjeraši zeli dva boda, njima jedan nama jedan, u parovima se isčupali, ali paralelno kvart dalje došli žiceri s malešnice ubrat koji bod kod utrina.. ok.. kak oćeš ... ajmo davis kup kad ste došli dvojca... ajde... a protiv kog bi htjeli igrat birajte.. kak god želite ... ok .... ostalo je legenda, najjača priča sokaza... CAREVI MOJI SVAKA VAM DALA

10 Liga proljeće 2016
Trebat ćeš ti mene...wolf je napisao/la:A znaš kakav vam je taj voditeljne stigne .... stalno mu iskaču ziherungi
![]()
D. Melti, Deda II, VI liga
10 Liga proljeće 2016
Ajde de, evo nakotilo se rezultata!
Evo smo preskocili pescu
Tekma protiv aquashopa teska...cupali se na guzove po petim setovima.
Ja u losijoj formi, ch i koske vrhunski.
Vise na srecu (i nesigurnost protivnika) nego na igru iscupao jedinicu.
Svi se dobro poznamo pa su svi mecevi bili tesko nadigravanje...osim naravno protiv mene. Mene utpuhali sa stola
Mogao je i Vrkic al on igrao strucno krivo ko i ja. Tugu smo do dva topili u pivi...kad smo i zakljucili da iako je sudac skoro zaspo na nasem mecu, da je nas bio najneizvjesniji i najbolji!
Izgleda da u nasem slucaju pivo ima slican ucinak na ljepotu stolnog tenisa ko i na ljepotu zena
Dakle formiram se u vrhunskog kapetana i etabliranog treceg igraca! Da nam Snigo moze igrat bio bi i cetvrti al evo spasi mi covjek obraz
Sutra nastavak i treca tekma...nema me u HR cijeli tjedan pa nam nasi Padobranci izasli u susret

Uuuu na toj tekmi ce bit svega!
Plan je odigrat ljepoticu s Mikloskom pa cija god to jedinica u mecu bude (brat bratu fifti fifti su sanse kad vidis nasu formu
), pa da uz pivo zakljucimo da je najkrvavije i najatraktivnije izborena!
Dobro...vise piva. 10ak minimum

Evo smo preskocili pescu
Tekma protiv aquashopa teska...cupali se na guzove po petim setovima.
Ja u losijoj formi, ch i koske vrhunski.
Vise na srecu (i nesigurnost protivnika) nego na igru iscupao jedinicu.
Svi se dobro poznamo pa su svi mecevi bili tesko nadigravanje...osim naravno protiv mene. Mene utpuhali sa stola
Izgleda da u nasem slucaju pivo ima slican ucinak na ljepotu stolnog tenisa ko i na ljepotu zena
Dakle formiram se u vrhunskog kapetana i etabliranog treceg igraca! Da nam Snigo moze igrat bio bi i cetvrti al evo spasi mi covjek obraz
Sutra nastavak i treca tekma...nema me u HR cijeli tjedan pa nam nasi Padobranci izasli u susret
Uuuu na toj tekmi ce bit svega!
Plan je odigrat ljepoticu s Mikloskom pa cija god to jedinica u mecu bude (brat bratu fifti fifti su sanse kad vidis nasu formu
Dobro...vise piva. 10ak minimum
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
10 Liga proljeće 2016
Smanji ti te pive i povecaj treninge!!
Molim te
Molim te
10 Liga proljeće 2016
E majke ti ko da igraju ma lin i zyke
10 Liga proljeće 2016
he hee kirinko sad sam tek vidio da smo skupili isti broj bodova, al smo ih mi rasporedili u set više