SOKAZ forum
2. liga jesen
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
2. liga jesen
mixer je napisao/la: koliko sam puta predcednika prenio,jedino kaj ti nakon 6 postane monotoni![]()
Ha hebote , ne samo da ga nosiš 9 mjeseci nego ga još i preneseš
2. liga jesen
Ono kaj sam ja cuo za ceeeeeeeeetvrti set , mixerumixer je napisao/la: E a di je nestao 4 set
to ti bas ne ide na ruku
Kajic te zeli postedjeti na forumu , ali sam zato ja tu
10-7
2. liga jesen
Dobro da je izgubio cetvrti set,da je kojim slucajem dobio partiju i napravio tricu topic druge lige bi imao vise postova od seste i devete a njih je tesko nadjebat 
2. liga jesen
i ovak previše priča(a nitko ga ne kuži kaj pokušava objasniti),da sam ja popušil,ne bi me bilo na forumu bar do iduće godine.A mixer malo - malo pa ima neš pametno za reći!
Koki: Još da znam uploadat slike,gdje bi mi kraj bio!
Koki: Još da znam uploadat slike,gdje bi mi kraj bio!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
2. liga jesen
I u pobjedi i u porazu isti tak da nema neke bitnije razlike 
2. liga jesen
Jbg , kad ni jedno ni drugo ne izoštrava um

2. liga jesen
Sad bute se vi izoštravali kad vam predcenik dodje u ekipu,već vidim povećan broj sjedih koji će samo rasti kako krene sezona.
.Nema veze budete sa frendom vjekom igrali a mali se pojačao napada 5 ligu.Samo molim bez velikih planova i ambicija
.
2. liga jesen
A kakav je dogovor kod vas kad odete u 1. ligu?!
Kaj im onda ti torbe nosiš,il ima još neka korist od tebe?
Kaj im onda ti torbe nosiš,il ima još neka korist od tebe?
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
2. liga jesen
Brod nece ti Mixer odgovorit jer je u karanteni od petka i totalnio se iskljucio iz svega,priprema se da danas napravi tricu

2. liga jesen
Još sam u šoku od tvoje pobjede
.se bu se znalo na vrijeme
.iduće godine osvajamo prvenstvo jer dolazi čajnez.
Nek sam sjedi na klupi i već smo dobili.A ti lagano u surovu stvarnost ipak je 2 preejaka za tebe

Nek sam sjedi na klupi i već smo dobili.A ti lagano u surovu stvarnost ipak je 2 preejaka za tebe
Jedan offtopic...pa onda možete nastavit tješit Mixera
btw. Brode čestitam
Kaj se tiče PEMIT-a...prošli tjedan smo trebali igrat s Joolom, pa se dečki nisu mogli skupit i mi smo im izašli u susret s odgodom, dogovorili smo tekmu za ovaj petak, međutim, Grceu je danas iskrsnuo put u London i dečki su pristali to odigrati s nama za tjedan dana, a voditelj je to odobrio. Hvala im na tome! Eto, čisto da znaju svi oni kojima je taj rezultat bitan ili ih zanima.
S obzirom da Vukići ne odgađaju utakmice, s njima igramo u subotu 2 na 3, pa taj rezultat možete očekivati na netu odmah u subotu.
Kaj se tiče PEMIT-a...prošli tjedan smo trebali igrat s Joolom, pa se dečki nisu mogli skupit i mi smo im izašli u susret s odgodom, dogovorili smo tekmu za ovaj petak, međutim, Grceu je danas iskrsnuo put u London i dečki su pristali to odigrati s nama za tjedan dana, a voditelj je to odobrio. Hvala im na tome! Eto, čisto da znaju svi oni kojima je taj rezultat bitan ili ih zanima.
S obzirom da Vukići ne odgađaju utakmice, s njima igramo u subotu 2 na 3, pa taj rezultat možete očekivati na netu odmah u subotu.
2. liga jesen
Tomaca nemre ti ovaj barbic 2 puta u jjednom krugu igrati
.ko da je Hrgica upisivao rezultate a ne ti 
2. liga jesen
vidiš da je kod Hrge sve moguče

2. liga jesen
Mixser jer hočete vi u prvu ili ne kaj se kombinira ili kalkulira. 
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
2. liga jesen
jimmy jesi spreman za derbi sutra?
busbus i ja smo u punom treningu al za krivim stolom
jedina sansa vam je mixer a to vam je malo

busbus i ja smo u punom treningu al za krivim stolom
jedina sansa vam je mixer a to vam je malo
2. liga jesen
Ja sam cuo baraba da si najbolji u tuznoj
za tim stolom na kojem si sada
eventualno da si bolji za zapisnickim stolom
ispada da imaju vise konja za trku
I ganjanje prve lige

za tim stolom na kojem si sada
eventualno da si bolji za zapisnickim stolom
ispada da imaju vise konja za trku
I ganjanje prve lige
2. liga jesen
Nemreš od kumova bolje ni očekivati 
2. liga jesen
Baraba, veselim se današnjem susretu, a pogotovo da odigram protiv Tebe. Ali Mixer (coach) mi je sumnjiv, mislim da će te staviti za drugi stol, tako da će na drugom stolu biti napetije. Pozdravi mi Žlimenku.