SOKAZ forum
3. TITAN ljiga - proljeće 2019.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Da li je Mixer gledao?
Ne, nije bilo potrebe jer je duhom bio prisutan. 
Da li mu je duh bio obučen u Guginoj majici?
Mora se priznati da je utakmica bila izuzetno borbena i napeta.Joco je napisao/la:![]()
![]()
Došli smo probat izvući bod, ali eto bit će da smo dobro pijukali![]()
![]()
Zašto nije igrao Taboršak, a igrali ste ustvari "doma" ?
The Only Way Is Up...rutinski
hahahaha koja trolcina ovaj DinkoDinko Š. je napisao/la:Da li mu je duh bio obučen u Guginoj majici?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Samo raznolikosti radi, jedan post koji nema veze s Gugom.
Nama za sada ide po planu, pa čak i iznad njega. Ali glavni razlog za to nisam ja, nego Ivica.
Znali smo da smo se pojačali, ali nismo znali koliko. Jučerašnja partija Matković - Lauter zorno je to pokazala. Ne sjećam se kada sam vidio bolju partiju izvan prve lige.
Lauter ne samo da je dobio stalnim napadom, nego je Matkovića u četiri seta toliko umorio da je kasnije meni bilo puno lakše. Uglavnom, naklon do poda
Nama za sada ide po planu, pa čak i iznad njega. Ali glavni razlog za to nisam ja, nego Ivica.
Znali smo da smo se pojačali, ali nismo znali koliko. Jučerašnja partija Matković - Lauter zorno je to pokazala. Ne sjećam se kada sam vidio bolju partiju izvan prve lige.
Lauter ne samo da je dobio stalnim napadom, nego je Matkovića u četiri seta toliko umorio da je kasnije meni bilo puno lakše. Uglavnom, naklon do poda
Čuj Stip, ako nemaš nekakvu Guginu, ili Vjeverkovu, senazcionalnu bombu, ne trebaš se niti javljati. Dosadan si.
Za nasmijati mrtvo ledenog Icemana izgleda da zbilja treba biti neka "trolčina" poput mene.

Dinko Š. je napisao/la:Čuj Stip, ako nemaš nekakvu Guginu, ili Vjeverkovu, senazcionalnu bombu, ne trebaš se niti javljati. Dosadan si.
Sve jači si!
Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX
A sve slabiji u pingiću.

Guga, pa kakav je to rezultat? 
Teško će tako biti ući u prvih 100 na rang listi...
A gle, nisu mi dali da igram sam
Nažalost Brada (opravdano) nije mogao i bojim se da će mi (možebitni današnji) bodovi faliti na kraju za ulaz u prvih 100
Nema veze, treba gledati naprijed...
Nažalost Brada (opravdano) nije mogao i bojim se da će mi (možebitni današnji) bodovi faliti na kraju za ulaz u prvih 100
Nema veze, treba gledati naprijed...
jebiga, ja dogovorio sa svima osim sa Bradom da ti puste, na njega nisam racunao

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Gugina najava sezone:
"Započinje 3. TITANSKA ljiga proljeće 2019.
O toj nadolazećoj ljigi će se pričati još desetljećima koja dolaze, a priče o pojedinim tekmama će se prepričavati maloj djeci uz logorske vatre u stilu :
"I onda......kada više nije bilo nikakve nade, niti tračka svjetlosti u crnilu poraza, nesalomljivi Guga je isukao Excalibur i rekao drsko protivniku - No no nećeš proći". I takve slične priče kojih će biti ove sezone jako puno.
I Koka se složio da će ovo biti nikad jača, straobalna, zastrašujuća, fenomenalna, iznenađujuća, jednom riječi TITANSKA ljiga, pa imam osjećaj kao da nismo uopće ispali ovu jesen".
Tresla se brda, a rodio se miš!
"Započinje 3. TITANSKA ljiga proljeće 2019.
O toj nadolazećoj ljigi će se pričati još desetljećima koja dolaze, a priče o pojedinim tekmama će se prepričavati maloj djeci uz logorske vatre u stilu :
"I onda......kada više nije bilo nikakve nade, niti tračka svjetlosti u crnilu poraza, nesalomljivi Guga je isukao Excalibur i rekao drsko protivniku - No no nećeš proći". I takve slične priče kojih će biti ove sezone jako puno.
I Koka se složio da će ovo biti nikad jača, straobalna, zastrašujuća, fenomenalna, iznenađujuća, jednom riječi TITANSKA ljiga, pa imam osjećaj kao da nismo uopće ispali ovu jesen".
Tresla se brda, a rodio se miš!
Dva posljednja, usamljena, hrabra viteza okruglog stola :
Sir Percival Brada s buzdovanom (tak uostalom lupeta po loptici)
&
neustrašivi Sir Valijant Guga s Excaliburom

se iz kola u kolo bore protiv krvoločnih, troglavih zvijeri (sve ekipe imaju po tri igrača
),
ali osim časnih poraza ne uspjevaju pronaći - sveti gral (3 boda)

Tako da će morati sreću potražiti daleko na istoku, u obećanoj zemlji i krenuti put Jeruzalema
(5. ljiga
)
Sir Percival Brada s buzdovanom (tak uostalom lupeta po loptici)
&
neustrašivi Sir Valijant Guga s Excaliburom

se iz kola u kolo bore protiv krvoločnih, troglavih zvijeri (sve ekipe imaju po tri igrača
ali osim časnih poraza ne uspjevaju pronaći - sveti gral (3 boda)

Tako da će morati sreću potražiti daleko na istoku, u obećanoj zemlji i krenuti put Jeruzalema
(5. ljiga
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub tra 27, 2019 3:11 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedva čekam Guginu najavu 5. lige.

Nikad jača.
Ali samo ako ne promijeni ekipu
Ali samo ako ne promijeni ekipu
Let the force be with you