rope je napisao/la:sa pristiglim rezultatima 9. kola znaju se osvajači pehara u 15. ligi.... al se do zadnjeg kola neće znat koja će ekipa uzeti koji....
u igri za prvo mjesto su ostali samo Mali, ali tehničari i Kalafat
teoretski rasplet borbe za prvaka
POZORRRR !!!!!!!!!!!!!!!!
Čitanje daljnjeg teksta može Vas zamoriti i ubiti sive moždane stanice....
Autor se ograđuje od bilo kakvih posljedica........
mogući raspleti prva tri mjesta u 15. ligi su slijedeći....
1. Mali, ali tehničari - Kalafat najmanja pobjeda 6:4 (+11setova za tehničare) poredak:
1. Mali, ali tehničari
2. SC
3. Kalafat
2. Mali, ali tehničari - Kalafat najmanja pobjeda 6:4 (i setovi +10 do +5 poredak:
1. Mali, ali tehničari
2. Kalafat
3. SC
3. Mali, ali tehničari - Kalafat najmanja pobjeda 6:4 (+4 do -1 set) poredak:
1. Kalafat
2. Mali, ali tehničari
3. SC
4. Mali, ali tehničari - Kalafat najmanje 6:4 (setovi -2)ili nerješeno, pobjeda Kalafata
1. Kalafat
2. SC
3. Mali, ali tehničari
I to sve uz uvjet da u 10. kolu i SC i Mali, ali tehničari naprave maksimalni bodovni učinak
nego kaj se događa sa cvjećarnicom.... po kojem oni kalendaru broje vrijeme, sve im kasni bar tjedan dana
drago mi je što je utakmica Cvjećarna - Tehničari odigrana na vrijeme.
Bilo bi mi još draže da su cvjećari osvojili bod, ali šta je tu je. Ovako i sa 30 bodova na kontu još nismo osigurali 1. mjesto pa ništa od revijalne utakmice u zadnjem kolu.
nego kaj se događa sa cvjećarnicom.... po kojem oni kalendaru broje vrijeme, sve im kasni bar tjedan dana
drago mi je što je utakmica Cvjećarna - Tehničari odigrana na vrijeme.
Bilo bi mi još draže da su cvjećari osvojili bod, ali šta je tu je. Ovako i sa 30 bodova na kontu još nismo osigurali 1. mjesto pa ništa od revijalne utakmice u zadnjem kolu.
kbolfan je napisao/la:
još u četvrtak protiv 1967 i to je to . igramo u 5 tak da
ak stignem dođem vas pogledat .
ipak igrate u mom kvartu haha
da, ak stigneš... , neke cuge će bit već i na tekmi mislim da ćemo tekmu odužit do barem 10... a nakon tekme ne gine proslava , pa u neku birtiju u blizini do 23.00 (il ja il Klepac vrtimo rundu)
ipak su tu dva pehara za sezonu
bit će napeto jer nakon odigranih 10. kola s jedne strane su Mali, ali tehničari: 5, 8 i 9 mjesto na rang listi igrača i s druge strane Kalafat: 3, 4 i 10 mjesto na rang listi igrača te susret 2 i 3 para lige....
.... ali bit će pakleno i kod Tumare jer tam Zoka i Srki odlučuju svoj ulazak u 1. ligu...