SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
9.liga je osigurana
Šteta što su Igromati odigrali u duetu...Vracko se poboljšao u igri s travom u odnosu na vikend turnire i čestitam mu na tom
Hrvoje je odigrao protiv deckiju relativno slabo, ali je zato protiv mene podemonio i odigrao fantastično isto kao i ja
U 3.setu sam imao 4 meč lopte,a u 4.još jednu,a na kraju sam ja bio taj koji je kod 10:9 spašavao meč loptu i izvukao jedva živu glavu
Dečkima želim sve najbolje u nastavku
A nama preostaje borba za najveci pehar
Šteta što su Igromati odigrali u duetu...Vracko se poboljšao u igri s travom u odnosu na vikend turnire i čestitam mu na tom
Hrvoje je odigrao protiv deckiju relativno slabo, ali je zato protiv mene podemonio i odigrao fantastično isto kao i ja
U 3.setu sam imao 4 meč lopte,a u 4.još jednu,a na kraju sam ja bio taj koji je kod 10:9 spašavao meč loptu i izvukao jedva živu glavu
Dečkima želim sve najbolje u nastavku
A nama preostaje borba za najveci pehar
Abesinija nas je očekivano glatko pobjedila 7:3. Prognozirao sam 8:2, ali izvukli smo parove 
Ante me očekivano speglo 3:0.
Odigrao sam kao i na treningu, možda mrvu lošije.
Poljo je odličan, na stol može čuda staviti, a kad potegne ....
Sada protiv Keramičara potpuno relaksirano jer ne možemo biti slabiji od 9. mjesta. Vjerojatno više 7. ne možemo biti, a hoćemo li biti 8. ili 9. je potpuno nevažano. Tako da protiv Keramičara očekujem dobar fajt.
Ante me očekivano speglo 3:0.
Poljo je odličan, na stol može čuda staviti, a kad potegne ....
Sada protiv Keramičara potpuno relaksirano jer ne možemo biti slabiji od 9. mjesta. Vjerojatno više 7. ne možemo biti, a hoćemo li biti 8. ili 9. je potpuno nevažano. Tako da protiv Keramičara očekujem dobar fajt.
Daj nek netko Daltonima objasni da drugi ne ide u 9. ligu
Želiš biti zdrav - pij aroniju, a ako želiš biti vesel oslobodi dušu!
Bravo Vrba, daj ti Bog zdravlja.
Želiš biti zdrav - pij aroniju, a ako želiš biti vesel oslobodi dušu!
Dambino je odigrao odlično, štop i kontre na stolu su jedne od boljih koje sam vidio.
Lada sinoć nije bio pravi. Obično s guštom igra protiv trave, sinoć nije bio pretjerano sretan. Već je prije tekme pitao jel je važna?!
-----
Najvažnija pobjeda jučer je bila pobjeda u parovima. Nakon 2:0 za nas, došli smo do bezizlazne situacije u 5. setu i na guranac smo pobjedili.
Lada sinoć nije bio pravi. Obično s guštom igra protiv trave, sinoć nije bio pretjerano sretan. Već je prije tekme pitao jel je važna?!
-----
Najvažnija pobjeda jučer je bila pobjeda u parovima. Nakon 2:0 za nas, došli smo do bezizlazne situacije u 5. setu i na guranac smo pobjedili.
Nama je Art Kuk pustio
Još kad nam i Kruškine dušice puste evo nas u 9. ligi sa Daltonima.
Ček malo.... JAKI kaj ide drugi u devetu ligu

Još kad nam i Kruškine dušice puste evo nas u 9. ligi sa Daltonima.
Ček malo.... JAKI kaj ide drugi u devetu ligu
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)