O kuda li samo zrači toliki optimizam? Treniralo se?!
-----
Kad smo kod treninga, u nedjelju su moji suigrači odradili trening bez mene. Ne sjećam se kada se to dogodilo zadnji put, vjerojatno NIKAD zato i ne pamtim
Večeras ću lagano u Popovcu držati blok mlađim naraštajima, još uvijek imam bolna sjećanja na jutrošnje događaje
-----
Na moju sreću, klinjo je odlučio večeras nešto i učiti pa ostajem doma odmarati
Zato sutra, Keramičari, čuvajte se...
Panterice, ako nije problem, upišite rezultat jer od Medveda ni pisma ni razglednice
Kažeš 5:5? Da, ako netko i pobjedi, to će vjerojatno biti na knap, 6:4 odnosno 4:6.
Keramičari su kod ugovaranja tekme djelovali nezainteresirano za ovu tekmu, ali takve bureke mogu prodavati nekom drugom Očekujem ih napaljene k'o sibirske lasice. U ostalom, takvi ćemo i mi biti
Uvjeren sam da ti i Ladislav pobjeđujete Kurtoica(ostalo je vise-manje otvoreno),onaj koji neće divljat ima velike šanse i protiv Šmita,a onaj koji zna vracat tomahawk ima skoro dobivenu partiju protiv Ružića
Malo me prlji nervoza pred zadnju tekmu sezone. Očekuje se i određen broj navijača, reflektori na stolu broj 1 su pojačani na maksimum. Naravno da sam i slabije spavao, ipak je zadnja tekma sezone. Možda padne popodnevna dremkica.
Ne beri brigu, suigrači su mi na nivou, mogu strgat Keramičare i bez mene. Ako ne strgat, onda barem izvuć remi. Red je da i ja koju partiju odsjedim na klupi.
Niš, tek toliko da se slučajno ne usude doći u krnjem sastavu ili bez entuzijazma
Da, a bilten izlazi ''već'' za jedno 4 mjeseca, pa je to praktički - sutra...
To i mene ždere, to iščekivanje.Znači da nam nema druge nego sutra dobiti Dr.Starčević da izbjegnemo to iščekivanje.
Koliko sam ja čuo, Kavomat će se prijaviti u 4. ljigu (odustali su u 2. ljigi),
a teško mi je povjerovati da bi definitivno odustala ekipa iz 1. ljige ?
Pa su šanse fakat minimalne da bi se išlo naprijed u jednoznamenkastim ljigama ako si 5. na kraju