SOKAZ forum
19. liga jesen 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- bduralija
- Kontakt:
hvala Petre... inače sam zaboravio napisati da je Tin (Pasek) nakon trećeg seta iskalio bijes na svom reketu, onak ga je pošteno strgao... to je prvi put u službenom meču da je netko od protivnika s kojim sam igrao tako nešto napravio... trebali ste vidjeti face suigrača kada ih je molio da mu posude reket da odigra meč do kraja
sinoć smo odigrali infarktni meč s Padobrancima, gubili 4:3 i mislim si, da nam je izvući 5:5 bilo bi super, a kad ono pobjeda... još sam prije godinu i kusur rekao da neću dizat utege prije mečeva... naravno zaboravio sam na to i u petak odradio intenzivni trening za ruke i prsa tako da je čudo i ovo što sam napravio... imao sam osjećaj nemoći, ukočenosti i sporosti
očito treba proći više od 2 dana nakon dizanja utega i igranja meča...
Padobrancima želimo puno sreće u nastavku

sinoć smo odigrali infarktni meč s Padobrancima, gubili 4:3 i mislim si, da nam je izvući 5:5 bilo bi super, a kad ono pobjeda... još sam prije godinu i kusur rekao da neću dizat utege prije mečeva... naravno zaboravio sam na to i u petak odradio intenzivni trening za ruke i prsa tako da je čudo i ovo što sam napravio... imao sam osjećaj nemoći, ukočenosti i sporosti
očito treba proći više od 2 dana nakon dizanja utega i igranja meča...
Padobrancima želimo puno sreće u nastavku
BORKE ! Utezi i stolni tenis neidu zajedno ! ! !
Ako ti je do teretane moj savjet je maksimalno 2 kg utega za svaku ruku, pa trbušnjaci, pa istezanja itd.... Svaki put kad dižeš utege odumiru ti refleksi , a trebaš imat opuštenu ruku , ne ukočenu !!!!
Benč i te p...e ne dolaze u obzir ako želiš igrat dobar pingač. Radiš na refleksima i brzini !!!! Jedino to dvoje u teretani je dopušteno !
By the way : BRAVO NA POBJEDI !
Ako ti je do teretane moj savjet je maksimalno 2 kg utega za svaku ruku, pa trbušnjaci, pa istezanja itd.... Svaki put kad dižeš utege odumiru ti refleksi , a trebaš imat opuštenu ruku , ne ukočenu !!!!
Benč i te p...e ne dolaze u obzir ako želiš igrat dobar pingač. Radiš na refleksima i brzini !!!! Jedino to dvoje u teretani je dopušteno !
By the way : BRAVO NA POBJEDI !
Opet ja započinjem post na isti način... Agronomi, kapa do poda!
Padobranci su dobra ekipa, izvukli ste 3:4 na 6:4, mora da je bilo teško
... S jedne strane drago mi je zbog vas, odlični ste dečki i dobro igrate, s druge strane mi je žao Padobranaca jer su mi dragi i poznajemo se već treću sezonu.
No, eto takav ti je sport, Palička je bio milimetar od prve "trice" u sezoni, jbg. Još je puno utakmica i sve se to stigne popraviti.
Iznenadilo me da je Pasek u naletu bijesa strgao reket, tko bi to rekao...
, sada mu je vjerovatno
, ne bi nitko trebao to raditi uopće, a kamoli na kvalitativnom sportskom nivou na kojem se mi natječemo, no nema veze
, možda je dečko samo tražio dobar razlog da si nabavi novi reket!
Inače, Borise, teretana i pingać apsolutno mogu ići zajedno, ali u prvom redu je važno da se više igra
, a manje "bilda", osim toga s utezima treba raditi manja opterečenja i puno više ponavljanja, 2-3 dana prije meča samo trbušnjake, leđnjake i vježbe za eksplozivnost i relaksaciju...
, svakako se treba više držati reketa i stola, a manje teretane!
Najava: Stupnik II vs. Intercapital u srijedu u 19:30! Nadam se dobrom druženju
, za pingać nema brige, dečki igraju izvrsno, prvi su favoriti lige
, mi ćemo dati sve od sebe, bude li sreća na našoj strani možda i omastimo brk!

Iznenadilo me da je Pasek u naletu bijesa strgao reket, tko bi to rekao...
Inače, Borise, teretana i pingać apsolutno mogu ići zajedno, ali u prvom redu je važno da se više igra
Najava: Stupnik II vs. Intercapital u srijedu u 19:30! Nadam se dobrom druženju
- Private_Driver
Ja nebi bio tako iznenađen šta nam se sve zbilo ove sezone dođe mi da odustanem od stolnog a ne samo da razbijem reket :S55 je napisao/la:Opet ja započinjem post na isti način... Agronomi, kapa do poda!![]()
Padobranci su dobra ekipa, izvukli ste 3:4 na 6:4, mora da je bilo teško
... S jedne strane drago mi je zbog vas, odlični ste dečki i dobro igrate, s druge strane mi je žao Padobranaca jer su mi dragi i poznajemo se već treću sezonu.
No, eto takav ti je sport, Palička je bio milimetar od prve "trice" u sezoni, jbg. Još je puno utakmica i sve se to stigne popraviti.
Iznenadilo me da je Pasek u naletu bijesa strgao reket, tko bi to rekao..., sada mu je vjerovatno
![]()
![]()
, ne bi nitko trebao to raditi uopće, a kamoli na kvalitativnom sportskom nivou na kojem se mi natječemo, no nema veze
, možda je dečko samo tražio dobar razlog da si nabavi novi reket!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Make your move.
- Private_Driver
Stupnik II vs. Intercapital 6:4. Od srca čestitam izvrsnim domaćinima
, ugostili su nas stvarno jako lijepo, ali i igraju (kao ekipa) doista izvrsno za našu ligu. Na kraju smo im jedino mogli
na zasluženoj pobjedi.
Počelo je super (za njih), otvorili smo Gajski i ja, prebio ja njega prvi, a on mene treći set. Drugi i četvrti sam vodio 10:7 i 10:8 i izgubio jer sam odlučio početi igrati kao
na samom kraju seta, kao ono, to je to, a sada mi je
. No, on je sve to pogodio i zaslužio pobjedu!
Onda je Dan jedva dobio Perkovića 12:10 u petom setu (a bilo je i 8:10), pa eto, oni jednu na guzove - i mi jednu na guzove!
Švigir Mikija, ja Perkovića, Gajski Mikija i Dan Švigira... 3:3!
No, onda ipak Perković Mikija (dobio Miki prvi set i izgubio tri zaredom u fiksu), Švigir mene (pošteno
) i Dan Gajskog, iako je bilo 3:0, mislim da je to igrom bio uvjerljivo najbolji meč cijele večeri...
.
Na samom kraju Dan i ja nismo uspjeli zaprijetiti Švigiru i Perkoviću u parovima i to je to, 6:4.
...
Rezime: Dan je opet bio
, Miki i ja
, a dečkima iz Stupnika II velika zahvala na gostoprimstvu i iskrene čestitke na zasluženoj pobjedi!

Počelo je super (za njih), otvorili smo Gajski i ja, prebio ja njega prvi, a on mene treći set. Drugi i četvrti sam vodio 10:7 i 10:8 i izgubio jer sam odlučio početi igrati kao
Onda je Dan jedva dobio Perkovića 12:10 u petom setu (a bilo je i 8:10), pa eto, oni jednu na guzove - i mi jednu na guzove!
Švigir Mikija, ja Perkovića, Gajski Mikija i Dan Švigira... 3:3!
No, onda ipak Perković Mikija (dobio Miki prvi set i izgubio tri zaredom u fiksu), Švigir mene (pošteno
Na samom kraju Dan i ja nismo uspjeli zaprijetiti Švigiru i Perkoviću u parovima i to je to, 6:4.
Rezime: Dan je opet bio
Hvala, legendo!
Kada vidiš kako sva trojica igraju bit će ti još jasnije, fakat su odlični, bod bi nam donio puno prednosti pred konkurencijom, ali nema veze
, ionako ćemo svi protiv sviju odigrati... Mi smo im jedini (za sada) ozbiljnije priprijetili!
Ama bit će još borbe do kraja sezone, tek smo krenuli!

Kada vidiš kako sva trojica igraju bit će ti još jasnije, fakat su odlični, bod bi nam donio puno prednosti pred konkurencijom, ali nema veze
Ništa, smrdim ja...
Pa odigrali smo meč prije više od 3 dana, rekoše ga odmah staviti na net, ali ništa... ma nema veze
, važno je da znaju igrati pingać
, kada već ne znaju upisivati rezultate!
Evo mi je "prijatelj" javio kako je Velux zdrmao klince iz STK Zagreb 10:0, Bojčić, Petričević i Somek po 3 singla i parovi...
, klinci bi mogli još nadrljavati; Stupnik i Dugave su super, Padobranci također, a ni mi nismo za baciti; dečke definitivno čekaju teški tjedni, fakat sam od svih njih očekivao daleko veći napredak
, treba dobro trenirati i biti cool, ne ide glavom kroz zid
, osim ako nisi Bosanac...

Evo mi je "prijatelj" javio kako je Velux zdrmao klince iz STK Zagreb 10:0, Bojčić, Petričević i Somek po 3 singla i parovi...
Petre imaš jedan primjerak zapisnika pa slobodno upišeš rez.
Nigdje ne piše da baš domaćin upisuje rezultate
Padobranci vs Pohabane gumice 8:2
Iskreno nisam očekivao ovako visoku pobjedu, više ono 5:5 , 6:4 ili 4:6.
Dečki su super i bez Duića su dosta oslabljeni.
Želim mu brz oporavak
Nigdje ne piše da baš domaćin upisuje rezultate
Padobranci vs Pohabane gumice 8:2
Iskreno nisam očekivao ovako visoku pobjedu, više ono 5:5 , 6:4 ili 4:6.
Dečki su super i bez Duića su dosta oslabljeni.
Želim mu brz oporavak
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
TNX Vjekoslavevjekoslav je napisao/la:vi niste padobranci krivo ime skidam kapu ovo je skalp samo takav
Samo nam se dogodio onaj tolko očekivani dan, da smo svi troje OK
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Heh, vjerovatno ne bi bilo ništa bitno drugačije
, svaka čast Bojčiću koji igra stvarno vrlo nestandardno (penhold) ali efikasno, žao mi je da ove sezone nisam igrao protiv njega, no moglo bi se lako dogoditi da igramo skupa 18. ligu slijedeće sezone pa će biti vremena za novi meč!
.
Kada vidiš Stupnik II kako igra sve će ti biti jasno!
No, nema veze, evo sam se konačno i ja registrirao za unos rezultata (zapravo me ib
registrirao) pa je rezultat meča Stupnik II vs. Intercapital zablistao na netu već 5 dana nakon odigrane tekme
, baš sam happy...
Ugodni blagdani svima, lijep pozdrav!

Kada vidiš Stupnik II kako igra sve će ti biti jasno!
Ugodni blagdani svima, lijep pozdrav!