20. liga, proljeće 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Vracko

#141 Post Postao/la Vracko »

Dren nemoj se ljutiti, ali ja se na sve ovo tvoje što si napisao više sam se nasmijao, nego što sam danas gledo Steve Urklea ... Ljudi netreba filozofirati previše, ali tako je jadno da ja nakon tjedan dana dodjem ovdje pogledati rezultate JER ME ZANIMAJU SVE EKIPE IZ NAŠE LIGE i još nema ništa... ovo je po meni iskreno jadno. I mislim da bi se trebalo redovito upisivati rezultate jer je i nama igračima zanimljivije BAREM MENI ! :(
Pacer/pacemaker

#142 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Ma nemoj mi po Drenu srati,,čovjek je legenda SOKAZ foruma ,a i šire :bicedobro: :komp:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
55

#143 Post Postao/la 55 »

Ikota je napisao/la:Petre dali ti imaš svoje mišljenje ili samo podržavaš ovdje nekolicinu ljudi jer su ti prijatelji ili samo želiš da ti postanu prijatelji (koji još nisu)

Nitko nikog ne siluje i ne nameće neka pravila. Kužim sašu jer mene osobno isto ponekad iživcira što nema rezultata. Da, ja odem i pokupim zapisnike i unesem rez. ne iz razloga da se vidi koji smo na tablici več zbog same preglednosti lige. ;)
Imam svoje mišljenje, smrdljivo je od tebe što me smatraš "beskičmenjakom", no misli kako hoćeš. Dobro znaš moje mišljenje o upisivanju rezultata i mogućnosti da se rezultati redovito prate, pokušao sam vam objasniti da ste pretjerali u svojim željama da imate rezultate na netu par sati do dan nakon odigranog meča.
Miješati se apsolutno smijem, Tomica Nurnberger mi je prijatelj već punih sedam godina, odlično poznajem gospodina, kao i njegove motive da igra SOKAZ. Njegovi su suigrači jaaako stari ljudi, igraju SOKAZ duže nego što smo mi živi. Pa eto, zamišljam kako im se oduzimaju bodovi jer ne unose rezultate na web stranicu... to nije kriminal nego još gore, kada upoznaš te ljude bit će te sramota što si ikada pokušao podržati takvu ideju, barem se nadam da hoće... I polako s mojom "kičmom", puno može podnijeti, ali ovo ti fakat nije potrebno, ne poznajemo se baš tako dobro da mi takvo nešto možeš pisati. :amen:
Pale
Kontakt:

#144 Post Postao/la Pale »

Da Petre u pravu si. :top:

Žao mi je ako si se našel uvređen , ali jebiga čitajući tvoje postove došel sam do tog zaključka. Tvoji postovi tak zvuče, što ne znači da si ti osobno takav.

:amen:
Zadnja izmjena: Pale, dana/u uto tra 17, 2012 7:53 am, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Saša

#145 Post Postao/la Saša »

55 je napisao/la:
Ikota je napisao/la:Petre dali ti imaš svoje mišljenje ili samo podržavaš ovdje nekolicinu ljudi jer su ti prijatelji ili samo želiš da ti postanu prijatelji (koji još nisu)

Nitko nikog ne siluje i ne nameće neka pravila. Kužim sašu jer mene osobno isto ponekad iživcira što nema rezultata. Da, ja odem i pokupim zapisnike i unesem rez. ne iz razloga da se vidi koji smo na tablici več zbog same preglednosti lige. ;)
Imam svoje mišljenje, smrdljivo je od tebe što me smatraš "beskičmenjakom", no misli kako hoćeš. Dobro znaš moje mišljenje o upisivanju rezultata i mogućnosti da se rezultati redovito prate, pokušao sam vam objasniti da ste pretjerali u svojim željama da imate rezultate na netu par sati do dan nakon odigranog meča.
Miješati se apsolutno smijem, Tomica Nurnberger mi je prijatelj već punih sedam godina, odlično poznajem gospodina, kao i njegove motive da igra SOKAZ. Njegovi su suigrači jaaako stari ljudi, igraju SOKAZ duže nego što smo mi živi. Pa eto, zamišljam kako im se oduzimaju bodovi jer ne unose rezultate na web stranicu... to nije kriminal nego još gore, kada upoznaš te ljude bit će te sramota što si ikada pokušao podržati takvu ideju, barem se nadam da hoće... I polako s mojom "kičmom", puno može podnijeti, ali ovo ti fakat nije potrebno, ne poznajemo se baš tako dobro da mi takvo nešto možeš pisati. :amen:
Stvarno ne razumijem kako se ne može vidjeti dalje od vlastitog nosa. Gospodina Tomislava Nürnbergera, kojeg neizmjerno cijenim i poštujem, i njegovu ekipu imao sam čast upoznati na meču protiv njih. Čast je bilo i izgubiti od takve gospode (iako poraz uvijek boli). Ekipa RIZ veterana je bila domaćin i na naš prijedlog i zamolbu složila se da mi kao gostujuća ekipa unesemo rezultat na internet. Da li je tako nešto toliko teško????
Hoću reći da se uvijek može naći jednostavan način za riješiti tako banalnu stvar kao što je upisivanje rezultata, naravno samo ako ima malo dobre volje, a svi mi volimo vidjeti tablicu koja je up to date.
Let the force be with you
55

#146 Post Postao/la 55 »

Pa jeste, normalno je da svatko tko posjećuje SOKAZ-ovu web stranicu voli vidjeti što prije upisane rezultate :s: . I ovo sam ja već odavno predložio :yesss: , da se domaćoj ekipi koja ne unosi rezultate ponudi mogućnost da ih unese gost :komp: , to redovito radim i još nikada nisam naišao na otpor u takvoj situaciji :nono: .
No, što će biti kada se nađu međusobno dvije ekipe koje ne unose rezultate? Banana :jadnana: , čak ne znaš niti je li utakmica odigrana ili odgođena :ne zna: ...
Moja reakcija usmjerena je na ideju nekolicine vas da treba sankcionirati na različite načine ekipe koje to ne rade, valjda je jasno iz mojih postova da o tome govorim :mig: .
Vodstvu sokaza napišite pismo i dajte im neki konstruktivan prijedlog, ono što činite na ovakav način preko foruma jeste prolivanje žuči :ljut: , a i kukavički je, jer napadate one kojih nema tu pa se ne mogu niti dogovoriti s vama niti se mogu braniti :macevanje: :mljacko:
Već se dalo primijetiti da mnogi posjetioci ovog foruma ne vole grubost, bilo bi zgodno da se ponašate u skladu s time... :hitler: , ovdje nema "suprotstavljenih" strana, meni osobno samo smeta način na koji se vi borite za nešto što bih, u krajnjoj liniji, i ja volio da se ostvari, a pri tome mislim na redovito upisivanje rezultata, kao što to radimo skoro svi u 18. ligi, a gost ima svoj primjerak zapisnika i ne mora tražiti nikakvu posebnu dozvolu domaćina da upiše rezultat, samo se dogovore tko će to napraviti.
Dakle, službeno se obratiti vodstvu SOKAZ-a bilo bi najpametnije, i pokušajte to i učiniti. SOKAZ postoji preko 60 godina :s: :s: :s: , ova web stranica tek nekoliko godina :s: , a vi (koji se agresivno bunite) ste u SOKAZ-u tek nekoliko sezona, budite strpljiviji i s više poštovanja se obraćajte prema ljudima općenito, posebno prema onima od kojih tražite uslugu... :zubo:
Lijep pozdrav! :bis: :w: :leti: :leti:
Pacer/pacemaker

#147 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

U potpunosti se slažem s g.Pardžikom :top:
Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo...
dizi

#148 Post Postao/la dizi »

Slažem se s Petrom, lamentiranje i pisanje po forumu neće donijeti nikakve konkretne rezultate u rješavanju nekog problema unutar SOKAZ-a, što mogu reći iz vlastitog iskustva. Dok smo tu na forumu samo razglabali o ženama u SOKAZ-u, ništa se nije dogodilo.....osim što smo razglabali. Sve dok po prijedlogu Igora Buće nisam napisala pismo u kojem sam iznijela svu problematiku i ponudila neka konkretna rješenja te ga uručila Predsjedništvu. Nakon toga, kao što znate, ženama je ponovo vraćena mogućnost igranja u muškim ligama u kojoj god kombinaciji to željele. Kada sam napisala to pismo g. Bauk mi se zahvalio što je napokon netko nešto napisao i izrazio probleme i želje i među ostalim mi rekao da je Predsjedništvo tu zbog nas i da je na njima da nam izađu u susret i omoguće i isprave stvari koje nas smetaju ili za koje smatramo da nisu dobre. Pa prema tome, mislim da biste trebali napisati neko pismo Predsjedništvu s konkretnim problemom i konkretnim prijedlozima kako taj problem riješiti i mislim da će oni napraviti sve što je trenutno moguće kako bi se stvar poboljšala.
Pacer/pacemaker

#149 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

I to je v redu :D gospođo(gospodična) :fulir:
55

#150 Post Postao/la 55 »

:s: :s: :s:
Pale
Kontakt:

#151 Post Postao/la Pale »

Petre da se razmemo, nisam za sankcije zbog neupisivanja rez.
U pravilima lijepo piše da se zapisnik mora dostaviti u roku 48h od tekme.
Pojedincima iz moje lige treba 2 tjedna za to.
Voditelju isto treba dosta da ih opomene, ako ih uopče i nazove.
Lijepo si negdje napisal da smo samim učlanjenjem u SOKAZ prihvatili i pravila, samo neko ih se ne pridržava i kad se pobuniš i želiš svoje nezadovoljstvo podjelit sa Vama, budeš popljuvan. Na kraju se ispostavi da i vas isto to smeta.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#152 Post Postao/la 55 »

Ok, slažem se s tobom, znaš to dobro... eto, samo mi nisu dragi postovi s pet ili deset uskličnika, optuživanja, potencijalne prijetnje za oduzimanje bodova :eek: , i slično.
Ja mislim da bi bilo dosta zgodno napraviti nekakav kompromis, ali o tome bi trebalo porazgovoriti s nekim iz vodstva ili Predsjedništva SOKAZA. :top:
Pale
Kontakt:

#153 Post Postao/la Pale »

Osobno obilazim ekipe uzimam zapisnike i unosim rez, i to mi nije teško,
ali teško mi je kad vidim tvog voditelja i mog... ;)

A sve za iste pare :zubo:

Samo zbog toga se trudim iz petnih žila da uđem u 18. ligu, da i naravno da pobjedimo Briđovce :rofl: :B: :zubo:

wolf
Kontakt:

#154 Post Postao/la wolf »

:fulir:
Dren

#155 Post Postao/la Dren »

Ikota je napisao/la:Osobno obilazim ekipe uzimam zapisnike i unosim rez, i to mi nije teško,
ali teško mi je kad vidim tvog voditelja i mog... ;)

A sve za iste pare :zubo:

Samo zbog toga se trudim iz petnih žila da uđem u 18. ligu, da i naravno da pobjedimo Briđovce :rofl: :B: :zubo:
ae, svi se trude nas pobjedit :rofl:

i bome, ide ih ove sezone :zubo:

oke, vidim da se počelo razumnije pričati ovdje, i jako mi je drago.
Svi mi imamo iste primjedbe, al kao što opisah u prijašnjem postu (koji je nekima smješan, zakon :rofl: ) mi smo u 18toj ligi to riješili razgovorima i trudom velikog broja ekipa. Doduše imamo sreću i da su ekipe takve i da imamo vrhunskog voditelja.
Već odavna ovdje novim ljudima objašnjavam da se javljaju na krivu adresu oko upisa rezultata online, no oni su nastavili po svome :ne zna:
A fala Bogu (?) :zubo: dovoljno sam lud i blesav i uporan da baljezgam i pokušam doprijeti do ljudi i sarkazmom i pretjerivanjem i razumnim argumentiranjem. Kome se ne sviđa nek se smije il nek pljuje, meni to sve - zabavno ;)
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pacer/pacemaker

#156 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Malo me iznenađuju ovi momci"LUFTBRENZERI",pa nisu oni tak loši,ali izgleda ove sezone potvrđuju ono i zakaj se tak zovu:)))) :D .Bravo za dečke iz Dubrave koji nam dišu za vratom al nebumo se dali!!! :s: :B: Već danas krećemo u nove avanture protiv Ericssona(ajmooooo Paceri),mada znamo da svi žestoko navijaju protiv nas jbg nebumo se dali :E:
Maca Edinburgh

#157 Post Postao/la Maca Edinburgh »

mada znamo da svi žestoko navijaju protiv nas jbg nebumo se dali
ipak ne svi.....ne zaboravljamo naše stare drugove...želim Vam što bolji uspjeh :top:
55: Ping bez pinga nije ping!
Pacer/pacemaker

#158 Post Postao/la Pacer/pacemaker »

Hvala stari druže i bivši rivali :s: lipo je to... :cerek:
55

#159 Post Postao/la 55 »

Hejde se vi Paceri "dopacajte" malo u ove više lige, da možemo malo :pingic: i :pivo: , što kažeš na to? :lux:
Dren

#160 Post Postao/la Dren »

e dobro si mu rek'o!
oni se fakat dugo "pacaju". i to u pivu. :D

čitaj: i mi bi malo :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Odgovorite