To da vam Cvitaš nije igrao u dvije najjače tekme je bezveze, ali to tako na žalost ide. Još uvijek mislim da je i igrao protiv nas, da bismo svejedno dobile, a za Autopraonu ne znam, kad nikako da objave zapisnik, ali mi se čini da biste s njim dobili.
A što je to s ovom našom ligom? Svi ili odgodili tekme, ili više ne upisuju rezultate......
Pozdrav ekipi od ady endrea! Moram priznati da je ovaj kraj prvenstva u znaku one legendarne g. Mladena Delića "Ludnica! Šta je ovo?" Nekako ćemo već pregurati ovih osam dana kada trebamo odigrati 4 tekme. Jedino molim dragog Boga da ne bude ozljeda ili službenih putovanja, jer smo onda nadrapali. Rezultati su nam istina komatozni, ali se mi ne damo izbaciti iz dobrog raspoloženja. Važno je da se družimo, zar ne?
Mislim da onda nemate šanse protiv Autopraone, nažalost. Lukačić je stvarno prejak, još ako bude igrao i Crljenić... a vaš četvrti, kako ste sami rekli, još uči
Spider je napisao/la:igramo bez nevena koji je zbog problema s okom u bolnici
Šteta da Neven neće igrati, jer bi to bio dobar meč.
Uvijek pred kraj sezone već svima postane polako dosta, počnu se odgađati tekme, nikako da se ekipe sakupe i svi čekaju da završi zadnje kolo.
A onda nikako dočekati novi bilten i sljedeću sezonu....
dizi je napisao/la:
Šteta da Neven neće igrati, jer bi to bio dobar meč.
Uvijek pred kraj sezone već svima postane polako dosta, počnu se odgađati tekme, nikako da se ekipe sakupe i svi čekaju da završi zadnje kolo.
A onda nikako dočekati novi bilten i sljedeću sezonu....
Kod nas to zbilja nije tako, mi bismo igrali 2 kola tjedno da možemo
(nažalost, uslijed poslovnih obveza (zaredala putovanja) bili smo prisiljeni na par odgoda )
Spider je napisao/la:nažalost ovo je došlo neoćekivano i iznenada i vjerojatno ćemo biti bez njega do kraja pa zato nismo probali odgoditi meč
Nadam se da nije ništa ozbiljno i da će se brzo vratiti igranju.
A to kako je počelo: prvo Igor Cvitaš, pa sada Neven, nadam se da ne slijedi sada jedna od nas ili netko od dečkiju iz Autopraone.
autopraona-marušići 10:0
bez nevena objektivno
sad kad smo odigrali protiv obadvije najbolje ekipe skoro sam siguran da to neće biti preveliki derbi jer su cure pomeni puno bolje posložene i jače