SOKAZ forum
2. liga jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
-
Lin Chi Na
haha...vidis zacko, i kada izgubis partiju ekipa ti dobije...to je znak da ste spremni za prvu ligu 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
bome bas gledam...
lijepo je vidjet marco polo tako visoko

lijepo je vidjet marco polo tako visoko
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Kad sam već prozvan citirat ću svoj prošlosezonski post:
Ukratko, Rožman je dobio dvije infarktne partije u 5 setova, spasio puno meč lopti itd...
Ja se samo sjećam da su mi se dečki bunili u tim 5 setovima kako su žedni i gladni!
System 32 je otišao u 1. ligu.
Neke momčadi ako ne žele da se povijest ponovi dobro će razmisliti o ovom postu i što je pjesnik htio reći.

Dakle, tko ne pamti neka pročita Burke-ov izvještaj sa utakmice zadnjeg kola prošle sezone.I eto!
Blizu je kraj sezone!
Nekima je zadnje kolo bitno!
Kad se već za ništa ne borimo barem ćemo odlučivat o sudbini drugih.
Zato i pišem ovaj post.
Čisto da napomenem da www.nabava.net ima najnoviju ponudu!
Obavezno pogledati na stranicama!
U ponudi je ulazak u Prvu ligu!!
Naravno u ponudi nije puštanje nego motivirana borba do zadnjeg atoma snage!
Napominjemo da direktor, kapetan i ostala momčad izrazito vole Dalmatinske delicije (pršut, sir, crno vino, masline itd...)!
Ponude slati u inbox!
Ukratko, Rožman je dobio dvije infarktne partije u 5 setova, spasio puno meč lopti itd...
Ja se samo sjećam da su mi se dečki bunili u tim 5 setovima kako su žedni i gladni!
Neke momčadi ako ne žele da se povijest ponovi dobro će razmisliti o ovom postu i što je pjesnik htio reći.
ne prijeti!

Nekako sam pretpostavio da ćeš se prisjetiti...zacko je napisao/la:Dakle, tko ne pamti neka pročita Burke-ov izvještaj sa utakmice zadnjeg kola prošle sezone.
Ja se samo sjećam da su mi se dečki bunili u tim 5 setovima kako su žedni i gladni!![]()
Teško mi je vjerovati da se može dogoditi ono što sam napisao (naročito da Marco Polo dobije Vidru ako dečki iz Vidre odigraju kako znaju!)
Uostalom, ne smijete si rušiti renome, naročito zbog sljedeće sezone kada ćemo se potruditi da se ponovi ono iz prošle sezone.
marco polo nemre ni protiv dvojice
svaka cast vidrasi...treba dobit mec s dva igraca...
svaka cast vidrasi...treba dobit mec s dva igraca...
Eto, što sam rekao, Vidra je ipak prejaka za Marco Polo!
A sada Vidra i Nabava za prestiž.
Ups, zaboravio sam JTR!!
Svejedno, Vidri treba samo bod što realno mogu osvojiti.
Čak mi je nekako 5:5 i najrealniji ishod!
Inače, javite kada je ta tekma, moglo bi se to doći i pogledati. Sigurno će biti zanimljivo.
Nabavi u zadnjem kolu neće biti dosadno. Ponovo odlučuju o tuđim sudbinama (hehe)!!
Kladim se da će parovi (napokon) odlučivati.
A sada Vidra i Nabava za prestiž.
Ups, zaboravio sam JTR!!
Svejedno, Vidri treba samo bod što realno mogu osvojiti.
Čak mi je nekako 5:5 i najrealniji ishod!
Inače, javite kada je ta tekma, moglo bi se to doći i pogledati. Sigurno će biti zanimljivo.
Nabavi u zadnjem kolu neće biti dosadno. Ponovo odlučuju o tuđim sudbinama (hehe)!!
Kladim se da će parovi (napokon) odlučivati.