SOKAZ forum
13. liga proljeće 2014
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Leteći Medvjedić
Jebi ga kad su Rakiću i Jakiću tekme jedini treninzidtrnski je napisao/la:Čim manje trenirate bolje igrate.
Nitko im nije objasnio da bi bilo zgodno barem jednom tjedno i trenirati, a ne samo igrati tekme (a mene neče slušati)
Idući tjedan igramo dvije tekme, pa jednu možemo proglasiti - trening haha.
Konačno sam i ja zadovoljan sa svojim odigranim mečevima jer protivnici uopće nisu bezazleni kako bi rezultat mogao sugerirati.
Srećom je Jaki okrenuo 1-2 u setovima (kod 3-1 za nas) protiv Sambola, a ja sam ga do kraja smirio (kod 5-1 za nas) nakon što sam zaostajao 0-2 u setovima.
Prvi set me razbio " ko beba zvečku" na 2, a dobio je i drugi na 9 jer sam kod 9-9 fulao servu i čisti bekend.Nakon toga sam mu uspio razbiti igru : 4, 1, 8 i to je bio kraj
Na papiru piše da smo mi bili domačini, ali ustvari smo gostovali u Pešćenici i dečkima hvala na gostoprimstvu (poslje smo zajedno pogledali kak Real razbija Bayern).
Mi ti ustvari dođemo nešto kao "putujuća cirkuska družina" :
samo večeras u Vašem gradu
The Only Way Is Up...rutinski
[...]Guga je napisao/la:Jebi ga kad su Rakiću i Jakiću tekme jedini treninzi.
Nitko im nije objasnio da bi bilo zgodno barem jednom tjedno i trenirati, a ne samo igrati tekme (a mene neče slušati)
S obzirom na rang listu i spoznaju da tvoji suigrači ne treniraju, neznam koliko su i tvoji treninzi učinkoviti.
Gdje bi ti tek bio da ne treniraš.
[...]
Veseli i živi bili
[...]vjeverko je napisao/la:[...] S obzirom na rang listu i spoznaju da tvoji suigrači ne treniraju, neznam koliko su i tvoji treninzi učinkoviti.
Gdje bi ti tek bio da ne treniraš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[...]
Za razliku od Rakića i Jakića ja imam redovite, surove treninge.
Svakih 10 dana - jedan
Tako da su Jaka & Raka igrali zadnjih 20 dana - 0 (nula) puta,
a ja 2 (dva) puta.
Ja bi još i igrao da imam gdje i s kim, ali u Zetu gdje sam često igrao su ostali bez pola dvorane (uzeli im za arhiviranje papirologije), a za Vjesnik se teško s nekim dogovoriti, osim subotom popodne kada je igrački trening.
Ti lepo javi ak bute imali kakav termin, a manjak igrača, pa da navratim i ja
[...]
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri tra 30, 2014 9:43 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
aludiranje na rad administratora/moderatora moze se vrsiti u ovoj temi:
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=3229
Ovom prilikom bi adminima i moderatorima čestital praznik rada 1. MAJIzra je napisao/la:aludiranje na rad administratora/moderatora moze se vrsiti u ovoj temi:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Vjeverica, nažalost jedino u petak ne morem.Guga je napisao/la:[...]vjeverko je napisao/la:[...] S obzirom na rang listu i spoznaju da tvoji suigrači ne treniraju, neznam koliko su i tvoji treninzi učinkoviti.
Gdje bi ti tek bio da ne treniraš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[...]
Za razliku od Rakića i Jakića ja imam redovite, surove treninge.
Svakih 10 dana - jedan![]()
Tako da su Jaka & Raka igrali zadnjih 20 dana - 0 (nula) puta,
a ja 2 (dva) puta.
Ja bi još i igrao da imam gdje i s kim, ali u Zetu gdje sam često igrao su ostali bez pola dvorane (uzeli im za arhiviranje papirologije), a za Vjesnik se teško s nekim dogovoriti, osim subotom popodne kada je igrački trening.
Ti lepo javi ak bute imali kakav termin, a manjak igrača, pa da navratim i ja
[...]
Valjda bu se ukazala opet kakva šansa za igru, doduše drugi tjedan igramo dvije tekme.
[...]