SOKAZ forum
10 Liga proljeće 2016
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
10 Liga proljeće 2016
Cak bi reko ko da igraju ramic i hrgamixer je napisao/la:E majke ti ko da igraju ma lin i zyke
10 Liga proljeće 2016
Vidim Sambol je u životnoj formirope je napisao/la:he hee kirinko sad sam tek vidio da smo skupili isti broj bodova, al smo ih mi rasporedili u set više![]()
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
10 Liga proljeće 2016
U nikad boljoj formi hahahahaha

10 Liga proljeće 2016
...
a neznam kaj da velim
svaka čast Kalafatu na igri a bogme i Žacu,Zoki i Srečku na ambijentu i navijanju
...da smo mogli bolje...mogli smo
ali uvek ti se potrefi niz nepredviđenih okolnosti
...Ivan gripozan, pod temperaturom...Rope nabrijan do maximuma
čičak pod laganim dopingom...najgori
moram priznati da sudac to nije primjetil
...mi
odigrali kilavo,nismo uzeli ni kada nam se nudilo a mogli smo
...domačin moram priznati imao previše prasica...mrežica...rubova ali i to ja sastavni dio igre
...u paru sve knap...poen za poen...kod reze 8-8 Manfred fulao dvije i eto dvije meč lopte 10-8 za domačina
...narvano da nam se trebalo vratiti...prasica za 10-9 i još jedan poen i eto razlike
...Rope i Vuk nisu mogli vjerovati da se okrenulo i uz lagana dava poena eto uspjeli im oteti dva boda i na kraju isčupati remi
...da nam ja Ivan Grozni bil fit nebi trebalo biti problema...ovak mislim da je remi najpošteniji
...treće poluvreme je priča za sebe...Kalafat,ako ostanemo u ljigi i iduće sezone...ubiti ćemo vas...i u prvo,drugom i trečem poluvremenu
...samo da napomenam da nas je Srečko pokušal ,,podmitit,, sa hot dogom i cedevitom ali o tome za dve tjedna
...inače, Pešča sa Inkerom u utorak u 18.30
...Sretno svima...a vi Bridževci, čuvajte nas se...protiv vas ginemo bez obzira na poluvreme

...da smo mogli bolje...mogli smo
...Ivan gripozan, pod temperaturom...Rope nabrijan do maximuma
čičak pod laganim dopingom...najgori
...mi
...domačin moram priznati imao previše prasica...mrežica...rubova ali i to ja sastavni dio igre
...u paru sve knap...poen za poen...kod reze 8-8 Manfred fulao dvije i eto dvije meč lopte 10-8 za domačina
...narvano da nam se trebalo vratiti...prasica za 10-9 i još jedan poen i eto razlike
...Rope i Vuk nisu mogli vjerovati da se okrenulo i uz lagana dava poena eto uspjeli im oteti dva boda i na kraju isčupati remi
...da nam ja Ivan Grozni bil fit nebi trebalo biti problema...ovak mislim da je remi najpošteniji
...treće poluvreme je priča za sebe...Kalafat,ako ostanemo u ljigi i iduće sezone...ubiti ćemo vas...i u prvo,drugom i trečem poluvremenu
...samo da napomenam da nas je Srečko pokušal ,,podmitit,, sa hot dogom i cedevitom ali o tome za dve tjedna
...inače, Pešča sa Inkerom u utorak u 18.30
...Sretno svima...a vi Bridževci, čuvajte nas se...protiv vas ginemo bez obzira na poluvreme
10 Liga proljeće 2016
Uvijek sam te Dananicu smatrao jednim od duhovitijih al u 10 ligi. samo tvoj je problem uz to kaj si najljepsi to kaj mislis i da si najbolji tak da ti usporedba nije bas neka . Dok ti budes i h od Hrge mi bumo bili u penziji zato ne cmrlji i posveti se treningu da nemoram pustit vodu 
10 Liga proljeće 2016
Briđevci su jedna zbilja perspektivna, mlada i dobra te nadasve korektna ekipa.
Moglo je biti i drugačiji rezultat ali ovog puta smo mi imali malo više sreće i koncentracije. Ipak je presudio domaći teren, I da ne zaboravim; Hvala navijaćima
Sretno u daljnjem natjecanju

Moglo je biti i drugačiji rezultat ali ovog puta smo mi imali malo više sreće i koncentracije. Ipak je presudio domaći teren, I da ne zaboravim; Hvala navijaćima
Sretno u daljnjem natjecanju
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
10 Liga proljeće 2016
Koji masakr,Tomekica i sensei su uspjeli uloviti set u 7. partija!
Č spašava čast,ali ne i gajbu!
Parašuteri,pa nemrete tako s klubskim kolegama
,sad su demotivirani za daljnje natjecanje! 
Č spašava čast,ali ne i gajbu!
Parašuteri,pa nemrete tako s klubskim kolegama
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
10 Liga proljeće 2016
Jebote precednit kad gubimo nas kudiš. Sad smo pobjedili pak ne valja. Nerjeseno bi nam samo vise skodilo i jednim i drugima.
opet velim da smo imali malo vise srece, Čanadiju nije bio definitivno njegov dan. Tomislavu neznam kakva je na mečevima ali jučer je bila solidna . Vise prema dobrom nego lošem.
Dren...
Mi svi trojca na 110% Nakon tri uzastopna nerjesena rezultata gladni bodova i pobjede.
Mislim da je tekma prije svega bila korektna i u prijateljskom okruženju sto bi trebalo biti i najbitnije.
Poslije tekme uz Profesorske priče. Dex i Parađik
druženje se otegnulo. Hvala Vrkiću, Vjeku sto su vodili i poslije pomogli pospremiti sank.

opet velim da smo imali malo vise srece, Čanadiju nije bio definitivno njegov dan. Tomislavu neznam kakva je na mečevima ali jučer je bila solidna . Vise prema dobrom nego lošem.
Dren...
Mi svi trojca na 110% Nakon tri uzastopna nerjesena rezultata gladni bodova i pobjede.
Mislim da je tekma prije svega bila korektna i u prijateljskom okruženju sto bi trebalo biti i najbitnije.
Poslije tekme uz Profesorske priče. Dex i Parađik
10 Liga proljeće 2016
Recenzija Drena

10 Liga proljeće 2016
...padobranci
imate

10 Liga proljeće 2016
Nema na čemu.
Imate malo teži rasporef od Briđa tak da bu te se vjerovatno međusobno borili za četvrto mjest
Imate malo teži rasporef od Briđa tak da bu te se vjerovatno međusobno borili za četvrto mjest
10 Liga proljeće 2016
ma gdje su oni od četvrtog mjesta
10 Liga proljeće 2016
mi lovimo deveto
10 Liga proljeće 2016
jučer s curkama odigrali 5-5, rezultat bu one stavile jer nisam stigao ni poslikat jer smo žurili mado dok se sve ne zatvori
10 Liga proljeće 2016
niz bez poraza se nastavlja, u Zaprešiću 5-5
10 Liga proljeće 2016
Kad i gdi je danas derbi ?
10 Liga proljeće 2016
u sopotu, mislim da je u pol sedam