SOKAZ forum
2. liga jesen
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
2. liga jesen
jimmy nemas frke kapetan(JA) je rekao da igram i za jednim i za drugim stolom tako da cemo se podruziti za oba stola

2. liga jesen
Mudar izbor kapetane,ali trebao si onda napisat nasem starom prijatelju Jimmy-u da ce i Mixer sudjelovat veceras ( stalnim odlaskom u ducan po cugu )

2. liga jesen
Tak treba!
Ak je negdje jak, onda je to dostava!

Ak je negdje jak, onda je to dostava!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
2. liga jesen
Ne obazirem se na ove kumske veze i poveznice.Pogotovo prvoligaške a sastav bu se ionako znao u 18:59 gospon temperturni.I molit ću da se više ne lobira po kumskim vezama da zapisničar igra hvalabusbus je napisao/la:Mudar izbor kapetane,ali trebao si onda napisat nasem starom prijatelju Jimmy-u da ce i Mixer sudjelovat veceras ( stalnim odlaskom u ducan po cugu )![]()
![]()
2. liga jesen
Ajmo baraba di je izvjestaj
kako ste prosli
kako ste prosli
2. liga jesen
prosli smo neslavno dok imaju jimmy-a zvanog trica drugacije nemozemo proc jimmy svala cast
tuzna tramont 4 6 rezultati idu cim se busbus razbudi malo

tuzna tramont 4 6 rezultati idu cim se busbus razbudi malo
2. liga jesen
Pozdrav kumovima, kojima predlažem ime za slijedeću sezonu:
GODFATHERS & TUŽNI STAKLAR. Hvala na pohvalama. Bili ste dobri domaćini, jedino kaj su mi dečki nakon "incidenta" popili 3 Q-Pack pive. Još se tresu..
GODFATHERS & TUŽNI STAKLAR. Hvala na pohvalama. Bili ste dobri domaćini, jedino kaj su mi dečki nakon "incidenta" popili 3 Q-Pack pive. Još se tresu..
2. liga jesen
Hebate , pa nisu si krsni kumovi jedan drugom nego vjenčani
... al za ideju

2. liga jesen
Ramiću, priča se da ti je Jimmy puštal do krajnjih granica samo da ti se ne zameri. Vele da ti je još malo puštal da je mogel i izgubit.

2. liga jesen
Priča se priča .zamisli tek da si bio svašta bi vidio i čuo
2. liga jesen
Dino kad imaš vremena,ima jedna šajba u klubu kaj se klima,trebao bi majstor da vidi kaj se tu da napravit! 
2. liga jesen
Idući tjedan vikend sam zauzet dodjem na oproštajku od 2 lige 
2. liga jesen
Koji triler u 2. ligi. Ne pamtim da je ikada bilo ovako. Ti bokca ...pola lige može naprijed...
Od kalkulacija je došlo sigurno do pregrijavanja....
Od kalkulacija je došlo sigurno do pregrijavanja....
2. liga jesen
Kaje sa upisom 11 kola a12 već odigrano Allo .koliko znam nema odg zadnja 2-3 kola.molim plemstvo da se očituje.čitaj voditelj to se odnosi i na 9 također
2. liga jesen
S obzirom da je Gorica osigurala ostanak siguran sam da ce s HEP-om odigrat bez pritiska i da ce HEP pobjedit
2. liga jesen
Da to radi Južna Trešnjevka,već bi bili izbačeni! 
2. liga jesen
slazem se brod . a ni tuzna nebi bolje prosla

2. liga jesen
To je zato jer imate korijene juzne treanjevke

2. liga jesen
Taaboršak se ozlijedio na poslu tako da je upitan njegov nastup u zadnjem kolu.busbus je napisao/la:![]()
![]()
S obzirom da je Gorica osigurala ostanak siguran sam da ce s HEP-om odigrat bez pritiska i da ce HEP pobjedit![]()
![]()
![]()