SOKAZ forum
7. liga jesen 2016.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
7. liga jesen 2016.
Dajte, najte... kaj bi ja copral. Vidim samo da su ovi iz RIZ-a svi na kupu na rang listi i svi pozitivci - pogotovo jedan bez poraza pa predviđam zgrižene nokte do kraja.
Naravno da navijam za susjede i frendove a sigurno ćemo i popit nešto u to ime .

Naravno da navijam za susjede i frendove a sigurno ćemo i popit nešto u to ime .
7. liga jesen 2016.
Kakva je situacija s RIZovcima i Stupnik om?
Jel ima tko kakav info?
Jel ima tko kakav info?
DHS 301
FH: Tenergy 80
BH: Tenergy 05
FH: Tenergy 80
BH: Tenergy 05
7. liga jesen 2016.
Imam ja...
Sada sam se čuo s gospodinom Tomislavom Nuernbergerom
... Tekma još nije odigrana, pitanje je hoće li se igrati uopće.
Sretno dečki!
Sada sam se čuo s gospodinom Tomislavom Nuernbergerom
Sretno dečki!
7. liga jesen 2016.
Deda : Vinko Bek
Nisam juce igrao, pa neznam rezultat. Imao sam temperaturu. Suigraci mi nisu jos javli.
Sada se treba dobro odmoriti. Cestitke igracima 7. lige na fer i korektnoj igri ! Sretan Bozic.
Nisam juce igrao, pa neznam rezultat. Imao sam temperaturu. Suigraci mi nisu jos javli.
Sada se treba dobro odmoriti. Cestitke igracima 7. lige na fer i korektnoj igri ! Sretan Bozic.
Zadnja izmjena: Topspin, dana/u sub pro 24, 2016 12:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.
7. liga jesen 2016.
Šteta što niste bili u punom sastavu. Da jeste rezultat bi vjerojatno bio dosta drugaciji.Topspin je napisao/la:Deda : Vinko Bek
Mi smo dobili 8:2.
Utakmica nije imala nikakvog rezultatskog znacaja jer su obje ekipe vec osigurale opstanak prije zadnjeg kola...
Sretan Božić svima i svako dobro...