SOKAZ forum
15. liga jesen 2016
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
15. liga jesen 2016
Dragi Wolfe, trebao si već shvatiti da nama nikada nije do pobjede, a posebno to nije našem Vanji Matkoviću. Ako slučajno i pobijedimo to je samo milošću uviđavnih protivnika.
Inače, zanima me da li ima propisa o debljini stola za SOKAZ mečeve?
Inače, zanima me da li ima propisa o debljini stola za SOKAZ mečeve?
Zadnja izmjena: Dinko Š., dana/u uto pro 06, 2016 10:40 am, ukupno mijenjano 2 puta.
15. liga jesen 2016
Neka netko lektorira prvu rečenicu iz prethodnog posta g. advokata ili barem neka netko prevede. To bi mogao g.advokat koji je, nota bene ujedno i sudski tumač.
Let the force be with you
15. liga jesen 2016
Sudski tumač
Kaj on tumači, gdje tko treba sjedit u sudnici

Kaj on tumači, gdje tko treba sjedit u sudnici
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
15. liga jesen 2016
Namjerno sam izostavio "do", a kako bih provjerio da li me cijenjeni i gnjevni Saša pažljivo čita. Jer, do sada me uglavnom čitao s nerazumijevanjem.
Inače, sudski tumač tumači okrivljenom koju vezu treba potegnuti.
Inače, sudski tumač tumači okrivljenom koju vezu treba potegnuti.
15. liga jesen 2016
Postavljate upit gramatički ispravno, ali za srpski jezik... 
15. liga jesen 2016
moj cijenjeni mladi suigrač kaže da bi za vas profiće trebalo napraviti posebne dvorane, s posebnim stolovima kako bi mogli normalno igrati.
15. liga jesen 2016
Šteta što idemo u goste Petru Zrinskom, taman imam jedan Elan u pripremi, mislim da je Šurba kao Pionir haklao na njemu
15. liga jesen 2016
Upozorenje ekipama koje dolaze u goste ekipi ORA
igramo sa idealkama na betonskom stolu i mrežom od sitne cigle, pa pozivamo ekipe predodređene (osuđene) da im budemo domaćini dođu ranije uigrati se ili prihvate stav kako su nakon treće sve ružne otišle doma.
lp
igramo sa idealkama na betonskom stolu i mrežom od sitne cigle, pa pozivamo ekipe predodređene (osuđene) da im budemo domaćini dođu ranije uigrati se ili prihvate stav kako su nakon treće sve ružne otišle doma.
lp
15. liga jesen 2016
Josipe nije ciljano na tebe. Već će se taj prepoznati
Ali evo diskretna pomoć - advocatus diaboli
15. liga jesen 2016
Nema potrebe za strahom i izbjegavanjem ekipe ORA. Članovi te ekipe (iako ih ja tako zovem
) nisu Orci - rasa iz Tolkienove mitologije, zla bića koja mrze sve živo i imaju crnu krv niti su oni ORKE - kitovi UBOJICE. Ime ekipe ORA potiče od skraćenice za omladinsku radnu akciju.
Za mlađu populaciju: ORA - Omladinska radna akcija - masovne kolektivne radne akcije koje je organizirala bivša država koristeći mlade dragovoljce za volonterski rad kroz kojeg se na mlade nastojalo djelovati ideološki kroz kult rada.
Za mlađu populaciju: ORA - Omladinska radna akcija - masovne kolektivne radne akcije koje je organizirala bivša država koristeći mlade dragovoljce za volonterski rad kroz kojeg se na mlade nastojalo djelovati ideološki kroz kult rada.
15. liga jesen 2016
Nadam se da će se cijenjeni ORCI, tj. ORKE, kako ih od milja zove lijepi Saša, držati svojeg čuvenog izbora vrhunskih loptica (predviđenih za betonski stol) i u ponedjeljak, kad im mi stižemo u goste, a kako bismo konačno i mi nekog dobili s 10:0.
15. liga jesen 2016
E nećeš razbojniče. Doći ću ja i u istom vremenu biti gledatelj, sudac, delegat......
15. liga jesen 2016
Znam ja zašto ćeš ti doći. Veli Žugec da će nakon trećeg piva svi zločesti otići doma.
15. liga jesen 2016
Upoznajmo ekipu Ady Endre III
Franjo, Vanja, "crni" Dinko, Buco

Franjo, Vanja, "crni" Dinko, Buco

15. liga jesen 2016
Nema se kaj za prigovorit.
Pravi manekeni i "feš muži".
Pravi manekeni i "feš muži".
15. liga jesen 2016
Diktator Dinko, zvani "kapetan duge plovidbe", i njegovo privatno vlasništvo ekipa Ady Endre III. na izmaku snaga nakon osvojenog "bezvrijednog" pehara za 3. mjesto.
15. liga jesen 2016
Gledajuči fotografiju igrača, sa istim dresovima, ipak neznam tko je džentlmen Dinko.
Neznam zašto ali pretpostavljam da je to najniži na fotografiji ?
Neznam zašto ali pretpostavljam da je to najniži na fotografiji ?
15. liga jesen 2016
Krešo Čivić ti je lijepo napisao tko je tko s lijeva na desno. Onaj tko misli da sam ja "gentleman" tj. "blagi čovjek", mislit će to i kad me upozna.