Stogodišnji križarski rat beksajdaša i materijalista

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Zole000

14. liga NIKAD JAČA proljeće 2019.

#141 Post Postao/la Zole000 »

Ono što je za mene dilema je u kojem trenutku "obradom materijala" čovjek prelazi crtu dobrog ukusa. Eto..
.

Slažem se apsolutno da je nepošteno obrađivati travu i bilo koju gumu, mijenjati je na bilo koji način osim onakve kakva je kupljena, zapakirana.
Ja u nijednom trenutku ne spominjem obradu, već pripremu !
To je velika razlika, a obzirom da ni ljudi kojima sam pripremio travuljagu neznaju kako se to radi, tako i ostaje do daljnjega, tako da nam bude zanimljivo na forumu, da 100 godišnji rat pređe u 200 godišnji :) i da se na turniru ovi kaj igraju za ljepotu ,a ne pobjedu čude i ljute kakva je to guma, da govore Zole koja si ti mrcina i da ja poput Dinka Š. zabacim glavu unazad, zažmirim i na glas se dugo i usiljeno se smijem. :rofl:
MUNJA2

#142 Post Postao/la MUNJA2 »

Uživaj ! Očito ti je preduvjet TVOG uživanja ako MISLIŠ da netko pati i ako MISLIŠ da nekog zajebeš, SVAKA ČAST, jako za pohvaliti, no zajebo si se na nekima, meni je npr. svejedno, čak što više, ja NAMJERNO ne igram sa takvima kao što si ti, raspitaj se, puno ima travara koji se žale da sa njima neću igrati, .... trebaš zaslužiti da bih igrao protiv mene. Jbga, to je moj stav. A ti varaj, laži i podmetaj, ....očito ti je prevara životno postignuće. Zaslužiti nešto svojim radom, .... to je za tebe viša matematika, svemir, guštaj u svojoj prizemoj zadovoljštini. Na kraju, najvažnije je da je čovjek zadovoljan, nekomu malo treba, ....
E BAŠ sam si stalno zamišljao travare na ovakav način, hvala što si mi to potvrdio !
Vracko

#143 Post Postao/la Vracko »

E moj munja zasrosi ga posteno sad. Ovo ti nije trebalo. Bas si me razocarao
MUNJA2

#144 Post Postao/la MUNJA2 »

Daj Marko, ohladi. Tebi ne bi ništa falilo da igraš sa običnom gumom neku nižu ligu, uživancija je jednaka i sve bi postigao vlastitim snagama a ne uz pomoć guma koje ti donesu svaki set nekoliko poena. Zauzeo bi mjesto koje odgovara tvojoj kvaliteti. Mene bi bilo sram dobiti set uz pomoć gume - trave. Jbga, kada se već otvoreno razgovaramo, onda nema pretvaranja, to ne mislim samo ja nego svi igrači sa backside gumama.
Zole000

#145 Post Postao/la Zole000 »

Dobro, dobro !
Prvo ja se volim šaliti. Ponekad se neko uvrijedi, ponekad sam vulgaran, ali takav sam ja...
Drugo, nikada i nikako ne uživam u tuđoj patnji. Nikoga nisam nikada prevario, nedaj Bože podmetnuo kome bilo šta, osim papra u lepinju pa je bilo sranja :lol: al to je druga priča.

Uvijek pomognem ljudima, prijateljima, a ni na neprijatelje se ne ljutim.

Tako sam i u Čatežu upoznao kolegu travara Marka Vračana, našeg Vracka. Izuzetno pozitivna osoba koja ne da voli i uživa stolni tenis, on ga doslovno živi. Igra sa travom bez spužve dornenglanz, a ako ga poznajete znate da si sam travu ne može pripremiti.
Ponudim ja njemu svoje ruke, pripremim travu i gle vraga: http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik= ... 2019-03-27

Marko Vračan 11 : 1. Sad ćete reći na prevaru ? Ma nemoj ! Trava ne igra sama. Marko ima hendikep, ali se ne žali na nekoga ko ima 100 % zdrave ruke i noge !!!! Marko igra svojim stilom, glavom i voljom postiže super rezultate. Vi sa njegovim dornenglanzom nebi mogli dvije lopte prebaciti.
Zato će Marko iduće godine igrati 2 ligu Sokaza i uživati će u pingaču kao i do sada bez razmišljanja tko s čime i zašto...
Markec imaš moju podršku ! Kad ti otpadnu pipci, javi ja ti opet pripremim dornera !
Vracko

#146 Post Postao/la Vracko »

Munja pa ti me znas i znas da ja sa svojom rukom ne mogu ograt cistim gumama. I to sam ti reko vise puta, ali ti ne zelis slusati...

Sve sto je Zole reko je istina. Nije sve u travi. Ima tu i nesto sto sam radio 90 sati privatnih treninga sa Ivom Radocajem, 60 sati s Aldinom Dzeferovicem i sto sad aktualno individualno trenkam s Dadom Surbekom. Vidis oni zavodni i losi ce rec to je trava i prevara, a nece rec gle trenira ko konj da bi radi svog hendikepa bio bolji nego ja koji samo serem i prigovaram. Tak da dragi moj Zelimire molim te psssttt. Jer rezultat dolazi radom a ne prevarama.
PS kolko MI JE JOS DRAGI MOJ PONGI SLAO MATERIJALA KAKO SE IGRA TRAVOM...

HVALA MU, KO I ZOLI, i trenerima s kojim radim.

Pusa bok
Zole000

#147 Post Postao/la Zole000 »

Gospon Munja ! Da niste u pozamašnim godinama, ja vas mam tu zapišem kao nositelja liste: http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?p=88189#88189
wolf
Kontakt:

#148 Post Postao/la wolf »

MUNJA2 je napisao/la: to ne mislim samo ja nego svi igrači sa backside gumama.
:jadnana:... :funj:
Vracko

#149 Post Postao/la Vracko »

E da Želimire treniram 5-6 puta tjedno.... rezultat mora doc makar nemas ni glavu ni pamet ni noge a ni ruke....
Koki
Kontakt:

#150 Post Postao/la Koki »

MUNJA2 je napisao/la:Uživaj ! Očito ti je preduvjet TVOG uživanja ako MISLIŠ da netko pati i ako MISLIŠ da nekog zajebeš, SVAKA ČAST, jako za pohvaliti, no zajebo si se na nekima, meni je npr. svejedno, čak što više, ja NAMJERNO ne igram sa takvima kao što si ti, raspitaj se, puno ima travara koji se žale da sa njima neću igrati, .... trebaš zaslužiti da bih igrao protiv mene. Jbga, to je moj stav. A ti varaj, laži i podmetaj, ....očito ti je prevara životno postignuće. Zaslužiti nešto svojim radom, .... to je za tebe viša matematika, svemir, guštaj u svojoj prizemoj zadovoljštini. Na kraju, najvažnije je da je čovjek zadovoljan, nekomu malo treba, ....
E BAŠ sam si stalno zamišljao travare na ovakav način, hvala što si mi to potvrdio !
Stvarno nema potrebe za ovakvom gorčinom. Ovo je samo stolni tenis i to rekreativni..
Zole000

#151 Post Postao/la Zole000 »

Bravo Draž ! :s:

Nego ekipica, dajmo malo akcije i ovdje : http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?p=88241#88241
:moon: :lol: :lol:
Koki
Kontakt:

#152 Post Postao/la Koki »

Zole000 je napisao/la:

Tako sam i u Čatežu upoznao kolegu travara Marka Vračana, našeg Vracka. Izuzetno pozitivna osoba koja ne da voli i uživa stolni tenis, on ga doslovno živi. Igra sa travom bez spužve dornenglanz, a ako ga poznajete znate da si sam travu ne može pripremiti.
Ponudim ja njemu svoje ruke, pripremim travu i gle vraga: http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik= ... 2019-03-27

Marko Vračan 11 : 1. Sad ćete reći na prevaru ? Ma nemoj ! Trava ne igra sama. Marko ima hendikep, ali se ne žali na nekoga ko ima 100 % zdrave ruke i noge !!!! Marko igra svojim stilom, glavom i voljom postiže super rezultate. Vi sa njegovim dornenglanzom nebi mogli dvije lopte prebaciti.
Zato će Marko iduće godine igrati 2 ligu Sokaza i uživati će u pingaču kao i do sada bez razmišljanja tko s čime i zašto...
Markec imaš moju podršku ! Kad ti otpadnu pipci, javi ja ti opet pripremim dornera !
Zanimljiva je ova sintagma ne obraditi nego "pripremiti" travu. Što bi to trebalo značiti i o kakvoj se tu mistifikaciji radi? Kako da "pripremiš" gumu bez spužve? Selektivno zaljepiš? Rastegneš? Staviš nešto pod nju? stisneš? Podrežeš čepiće? Selektivno lakiranje? ...itd?
I zašto to uopće raditi i koja je svrha?
I čemu ta "drama" kada netko želi dotaknuti čepiće? Pa neće otpasti jer loptica puno večom silom udara u iste i ne otpadaju. Pa zar ne vidiš da zbog tog skrivanja i mistifikacije cijela priča u startu izgleda sumljivo?
I onda konstatacija "da mi nebi mogli prebaciti lopticu s takvom gumom". Koji bi motiv nekoga, tko kaže da voli igrati pingič najviše na svijetu, bio igrati s gumom s kojom treba mjesece treninga samo da nekako prebaci lopticu? Koji je tu gušt i zadovoljstvo u igri osim imperativa rezultata? Koji je gušt zaljubljenika u stolni tenis da igra s gumom s kojom sve odigravaš ravno pod 90 stupnjeva a na tržištu ima puno kontrolnijih trava s kojima se da puno toga odigrati uz povečan užitak igre? S nekim možeš i zarezati...
Koki
Kontakt:

#153 Post Postao/la Koki »

Vracko je napisao/la:Munja pa ti me znas i znas da ja sa svojom rukom ne mogu ograt cistim gumama. I to sam ti reko vise puta, ali ti ne zelis slusati...

Sve sto je Zole reko je istina. Nije sve u travi. Ima tu i nesto sto sam radio 90 sati privatnih treninga sa Ivom Radocajem, 60 sati s Aldinom Dzeferovicem i sto sad aktualno individualno trenkam s Dadom Surbekom. Vidis oni zavodni i losi ce rec to je trava i prevara, a nece rec gle trenira ko konj da bi radi svog hendikepa bio bolji nego ja koji samo serem i prigovaram. Tak da dragi moj Zelimire molim te psssttt. Jer rezultat dolazi radom a ne prevarama.
PS kolko MI JE JOS DRAGI MOJ PONGI SLAO MATERIJALA KAKO SE IGRA TRAVOM...

HVALA MU, KO I ZOLI, i trenerima s kojim radim.

Pusa bok
Žao mi je zbog tvog hedikepa. Iz videa ne mogu vidjeti o čemu s s rukama radi. Ti znaš.
Koliko smo doznali igraš s "pripremljenom" travom, doći će rezultati i možda stvarno doguraš do 2. lige kako Zole veli. Sve je to moguće. Nije Sokaz kineska super liga. No kako god da okreneš prešao si na "tamnu stranu". Dali će uz rezultate doći i poštovanje koje bi možda želio je drugo pitanje. Tako je to u Sokazu...i životu.
Sreću ti želim... :top:
Vracko

#154 Post Postao/la Vracko »

Koki ja cu ti reci samo jednu stvar. To sto Zoki pise, pise jer su ga nazivcirali ljudi koju seru o travama. Isto tako moras znati da bas zbog toga sto ljudi a kao i ti mislite samo o nedozvoljenim travama a ne gledate koliko treniras i s kim treniras. Moj reket u ruke mozes dobit i ti i svaki igrac ne brini jer nemam sto skrivati :)
Koki
Kontakt:

#155 Post Postao/la Koki »

Zole mi baš izgleda cool. Ne čini mi se da se nasekirao... ;)
Vracko

#156 Post Postao/la Vracko »

Mislim da se prvim postovima bas lijepo nazivcirao. :rofl:
Koki
Kontakt:

#157 Post Postao/la Koki »

Ma to je samo poza. Fučka se njemu... :B:
Zole000

#158 Post Postao/la Zole000 »

Joj dečki ! Kad nekog napucaš u pingaču ionako ti on skine "u sebi" bližnju i daljnju rodbinu. Kaj sad tamna strana, bijela strana. A ploča , B ploča.

Pa trava ko trava, guma ko guma.
Neko hiće 3 sloja tjuninga i 5 slojeva ljepila na beksajd.
Po tome takav igrač ne zaslužuje poštovanje ??? Koji Vam je k...c.
Opet me budete naživcirali pa bum vulgaran !!!! :mad:

Kad ja natjuniram ox travu, i ona hiće donju rotaciju onda je to problem ?
Problem jedino debilima !!!
Kaj jebete Vracka ?
Decko igra super i čisto da znate , poštivanje se ne stječe za stolnoteniskim stolom, poštivanje se stječe poslje za pivskim, ili ti krmivo stolom kad svi zajedno sjednemo pojedemo i popijemo i podružimo se ko ljudi. Kaj to ne vrijedi više od ovog 100 godišnjeg rata, koji po svemu sudeći se prolongira u 200 godišnji ?

Pa i mene smeta kaj me svi j...u po cijeloj HR, a sad mi i Zremski veli da i u Srbiji čuli za DR Zoleta :top:
Al jebat ga, tjunirajmo sve, probajmo i drva tjunirat pa možda bude boljih rezultata. Kaj ne ?

I normalno Draž baš se ne živciram više, čak mi je gušt ovak se zajebavat. Pogotovo na turniru kad me nakon meča pitaju mogu vidjet reket. :lol:
Normalno da možeš, ali samo gledati u njega ko u Boga Isusa :amen:
Tu se ljudi već toliko shebu u mozak da je ilegalno, iako nije jer tjuning koji ja koristim je na bazi vode kad vas već zanima. Iako nisam mislio pisat o tome.
Sam izumih recept, a ljekovi idu preko veze... :B:

Jebat ga momci, ak nećete igrat protiv Zoleta bumo zamijenili rekete, ja vama vi meni, jer ionako mi čisto OK ide i sa beksajdima i sa softom i sa antijem i fantijem... Sve je Zole probao i natjunirao po potrebi.

Jednom sam jednom liku objasnio ovako:
Zamisli imaš auto u koji točiš benzin cca 10 kn po litri. I auto max ide 100 na sat.
Onda ti jednom na redovnom servisu mehaničar Zole pripremi auto da ide na pola rezervoara vode, pola benzina. I automatski poboljša se i max učinkovitost na 150 na sat.
KOJA BUDALA BI MOLIM VAS VOZILA NA ČISTI BENZIN ??? DAJ ME NEMOJTE VIŠE J...T , ČMAR ME BOLI, A IONAKO ME HEMIĆI JEBU OD LJUTE HRANE I PIVE !!! :uzid:
Zole000

#159 Post Postao/la Zole000 »

Koki je napisao/la:
Zole000 je napisao/la:

Zanimljiva je ova sintagma ne obraditi nego "pripremiti" travu. Što bi to trebalo značiti i o kakvoj se tu mistifikaciji radi? Kako da "pripremiš" gumu bez spužve? Selektivno zaljepiš? Rastegneš? Staviš nešto pod nju? stisneš? Podrežeš čepiće? Selektivno lakiranje? ...itd?
I zašto to uopće raditi i koja je svrha?
I čemu ta "drama" kada netko želi dotaknuti čepiće? Pa neće otpasti jer loptica puno večom silom udara u iste i ne otpadaju. Pa zar ne vidiš da zbog tog skrivanja i mistifikacije cijela priča u startu izgleda sumljivo?
I onda konstatacija "da mi nebi mogli prebaciti lopticu s takvom gumom". Koji bi motiv nekoga, tko kaže da voli igrati pingič najviše na svijetu, bio igrati s gumom s kojom treba mjesece treninga samo da nekako prebaci lopticu? Koji je tu gušt i zadovoljstvo u igri osim imperativa rezultata? Koji je gušt zaljubljenika u stolni tenis da igra s gumom s kojom sve odigravaš ravno pod 90 stupnjeva a na tržištu ima puno kontrolnijih trava s kojima se da puno toga odigrati uz povečan užitak igre? S nekim možeš i zarezati...
Joj Draž!
Taman kad mislim da si došal nase, ti opet sve podase.
Priprema = tjuning + lijepljenje. Sve na bazi vode.
Nedam da diraju čepiće jer sam odmah 50 % u plusu sa šansom pobjede.
Da, ja volim pobjeđivati i nepada mi na pamet da igram i treniram ko budala (iako jesam, hi hinhi ), a iz razloga da samo lijepo izgleda...Ma vjeruj, da mi se pokojni djed kojeg nisam nikad imao prilike upoznati iz groba digne da me vidi, ja ga radije nazad pošaljem žmirečki nego da zgubim meč :pehar: I ne druže, nije pod 90' , moja ide pod 45' neutralno pa poslje ovisno o rotaciji protivnika. I ne, najkontrolnija je kad je JA PRIPREMIM, bolje nema na tržištu. Bilo je ponuda za patenat, ali uredno ja odbio... jer kao što rekoh, slađe mi poblokat travom neko osjetit mrs ... znaš na kaj mislim... da sad ne pišem detaljno... možda i dječica ratuju.

:top:
h3n

#160 Post Postao/la h3n »

jel spremna trava danas za kvarner :zubo:
Odgovorite