SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
he he...wolf je napisao/la:drda je napisao/la:kolko su meni pričali to nikad nije bilo neko dostignućeKoki je napisao/la:Obzirom na moje godine, stanje tijela, razvaljena koljena i bolno rame pobijediti mene nije neko dostignuće.
Istina...nekada je to bilo dostignuće ali ta vremena su iza mene...![]()
![]()
![]()
Možda je činjenica da su pričali o meni dostignuće...
Blizu, blizu...Guga je napisao/la:Taj tvoj Zifi ima ogromnu sreću da ga Koka nije videl uživodtrnski-trnac je napisao/la:Meni je bilo super kada sam jednog zgodom uzeo Zifijev reket (timo boll drvo i neke bijesne gume). Wow, 3 metra od stola, a mogu lopticu staviti na stol bez problema.
s tim reketom u ruci jer bi imal kaj za čuti
Vjerojatno bi mu preporučil 2 Srivera...
Zifi sada koristi pitomije gume s kojima je izgubio 10% na eksplozivnosti i dobio je 60% na kontroli i sigurnosti
Vidiš kak je taj Panda škrt...odgovoril je na moj drugi post o Zifiju,drda je napisao/la:Cuj 2 robota
Nije to za tebe Guga, prvo nauci na jednom pa kad doguras do prve ili druge lige onda mozes sa dva igrati paralelno![]()
![]()
![]()
![]()
I obavezno FH & BH Ten05 i OFF+ drvo![]()
a pravi se kao da ovog nije ni videl
Da Drda, u obzir dolaze samo dvije Tanđerine 05 max, ali Excalibur je brzine OFF- tak da tvoj prijedlog ipak nebu prošel u cijelosti
The Only Way Is Up...rutinski
Guga je napisao/la:Vidiš kak je taj Panda škrt...odgovoril je na moj drugi post o Zifiju,drda je napisao/la:Cuj 2 robota
Nije to za tebe Guga, prvo nauci na jednom pa kad doguras do prve ili druge lige onda mozes sa dva igrati paralelno![]()
![]()
![]()
![]()
a pravi se kao da ovog nije ni videl![]()
![]()
Da Drda, u obzir dolaze samo dvije Tanđerine 05 max, ali Excalibur je brzine OFF- tak da tvoj prijedlog ipak nebu prošel u cijelosti
No šansonadrda je napisao/la:Mislim da ti je vrijeme da excalibura stavis u vitrinu
I narucis off+drvo ali ovaj put glasam za conana
Znači ti si jedan od tih koji su glasali za Roku protiv mog Conana
Jučer sam gledal film Creed (ustvari Rocky VII) i iako film ima odlične ocjene na netu dosta sam razočaran.Čisto branje love i snimanje nastavka samo zbog zarade.Film je POTPUNO ISTI kao i Rocky I, s potpuno istim katastrofalno-razočaravajučim završetkom koji jasno pokazuje da će se snimiti i . Rocky VIII
Sve mi to lagano ide na ku..c i umanjuje lijepe uspomene na filmove Rocky I & Rocky II
U ovom ''krasnom'' VII nastavku je jedina razlika u odnosu na I dio što je Rocky sada trener, a boksa netko drugi.Nije mi film ''sjeo'' iako je (naravno) u njemu svirala i muzika koja svira kod otvaranja KOVČEGA i izlaska Excalibura na svijetlo dana
Pozivam te da se javno izjasniš !dtrnski-trnac je napisao/la:Guga je napisao/la:Vidiš kak je taj Panda škrt...odgovoril je na moj drugi post o Zifiju,drda je napisao/la:Cuj 2 robota
![]()
![]()
![]()
a pravi se kao da ovog nije ni videl![]()
![]()
U ime istine......
Trnski napisa :
ovo je moje pravo lice...

mislim da je ipak ovo...

ovo je moje pravo lice...

mislim da je ipak ovo...

Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet sij 15, 2016 11:32 am, ukupno mijenjano 1 put.
Blagoglagoljivi Guga mi je dobronamjerno izvolio poručiti da si, s obzirom da se vidi da sam obični laik, doma odvedem Kokija. To bi onda trebalo značiti da kad bih slučajno bio neki stručnjak i profesionalac, da bih si onda mogao doma odvesti i priuštiti njegovog oponenta, tj. Gugu. Hm, mi amateri doista nemamo šanse ubosti nekog dobrog, poput prpošnog Guge.
Dinko Šimatović
Ady Endre III.
Dinko Šimatović
Ady Endre III.
Današnji trening je bio koristan.
Crvena guma mi je u banani.
Tko bi se sjetio okrenuti reket i probat lupiti koji bekend udarac "forhend" gumom?! Stvaaaarno....
Tacky kineske gume (Palio CJ8000 Biotech 36-38°) su se pokazale odlične za igru na stolu jer su prilično spore. Na stolu zaista čuda rade. Bekendom se rijetko što ne može izvući. (one su zaslužne da sam okrenuo reket
). Međutim, igranje s njima je prezahtjevno za mene tako da reket ide u futrolu i čeka adekvatnog protivnika (Guga
).
Crvena guma mi je u banani.
Tacky kineske gume (Palio CJ8000 Biotech 36-38°) su se pokazale odlične za igru na stolu jer su prilično spore. Na stolu zaista čuda rade. Bekendom se rijetko što ne može izvući. (one su zaslužne da sam okrenuo reket